Profil: Darria
Despre
Utilizator: Darria
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Saturday, May 20, 2006
Ultima vizita: Thursday, June 23, 2011 2:08 PM
Numarul de postari: 267
[0.03% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Intoleranta la proteina din laptele de vaca
Postat: Thursday, June 23, 2011 2:06 PM
mihaela_manea wrote:
Am facut si eu analizele acestea dar cand avea el 2 luni.De atunci am mers cu laptele special aptamil pepti.As fi vrut sa stiu daca i poate face ceva rau daca i-as da cate un pic de lapte,branza ect

Reintroducerea lactatelor se face dupa repetarea analizelor, daca strumful nu mai este alergic.
Subiect: Intoleranta la proteina din laptele de vaca
Postat: Monday, June 20, 2011 10:32 AM
prin analize la sange.
ce varsta are copilul?

noi am facut IGA, M, G si E pt. inceput ca sa stabilim daca este vb. despre alergie. Apoi fiindca E a iesit marit am facut panelul pediatric care include si laptele(cazeina, lapte pasteurizat, aplha si beta lactoglobulina).
Subiect: Gradi
Postat: Friday, September 10, 2010 9:23 PM
Gradi Sf. Paraschiva este buna dar e un pic mai departe.
Pareri pozitive am auzit si despre gradi din Cantemir.
Sunt gradinite cu program prelungit.
Importante in alegerea gradinitei sunt si doamnele educatoare.
Alte info despre gradinitele din aceasta zona nu detin.
Bafta.
Subiect: Despre vaccinuri si reactiile la ele
Postat: Monday, January 19, 2009 5:39 PM
Laura: cred ca te referi la Prevenar(dupa pret).
Prevenar se face in mai multe doze pana la varsta de 2 ani. Prima doza la 2 luni, etc.... Cred ca la asta se referea Sami.
Daca doresti dupa 2 ani atunci se face intr-o singura doza. Noi l-am facut dupa 2 ani(o singura doza). Nu am avut reactii adverse.

Despre Pneumo 23(este mai ieftin decat Prevenar) nu pot spune nimic din experienta personala.
Subiect: Ciuperci
Postat: Sunday, January 18, 2009 6:14 PM
Mitzulina: din foto vad ca baietelul tau este mic. Ciupercile nu sunt recomandate pana la 4 ani.
Subiect: Au maseaua !
Postat: Sunday, January 11, 2009 10:58 PM
Alinutza: poti folosi antinevralgic, nurofen, rupan sau tador(este mai tare, atentie) dar ai grija, nu abuza si mergi mai repede la stomatolog. Daca alaptezi(?) nu folosi produsele enumerate.

Subiect: Nu vaccinurilor?!?
Postat: Saturday, November 29, 2008 2:22 PM
Deea3184: imi pare rau ca raspund atat de tarziu dar abia acum am vazut mesajul tau. Prevenarul era optional si l-am platit(300 ron).
Se gaseste la farmacie, la distribuitori sau rogi medicul de fam. Despre ractiile adverse sigur ai aflat pana acum. Nu a avut nici o reactie.
Subiect: Nu vaccinurilor?!?
Postat: Monday, September 15, 2008 8:01 AM
AdrianaC wrote:

Chiar discutam ieri cu Tzepii ca nu stiu cui trebuie sa ma adresez si sa anunt la scoala ca nu vreau sa fie vaccinata acolo cu nimic. In cazul in care zic ei ca trebuie vaccinata, sa imi spuna mie si o sa o vaccinez daca voi considera de cuviinta, la Medsana (de care tin eu cu serviciul).

La inceputul anului scolar se duce la cab. medical si la invatatoare(nu este necesar dar luam masura dubla de siguranta) o adev. de la med. de fam. din care rezulta vaccinurile facute. Se inregistreaza in fisa elevului dorinta parintilor de a face vaccinul in alta parte urmand sa se aduca iarasi adev. cu vacc. facute ulterior.
Asa mi-a spus med. de fam. ca se procedeaza.

Rody, uite despre prevenar:
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf
L-am facut acum 2 luni n doza unica.
Subiect: Cosmeticele pentru copii si parabenii!
Postat: Tuesday, August 12, 2008 9:54 PM
flower pentru subiect.
Nu doar parabenii tb. evitati, mai sunt si alte substante.
Am renuntat la gama Nivea datorita parabenilor. Poate ca intre timp au lansat pe piata produse mai bune.
Produsele din gama Klorane contin parabeni.
Acum folosim de la seba med. Teoretic pe eticheta nu e scris nici un paraben, practic ..........
Subiect: Medicamente, creme, sprayuri contra tantarilor
Postat: Sunday, July 20, 2008 7:50 PM
A folosit cineva Favisan spray sau gel contra tantarilor? sunt eficiente produsele?