Darius s-a nascut a doua oara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Monday, November 1, 2010 4:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Impresionanata povestea nasterii puiului tau, Doina! Cu ochii umezi si cu rasuflarea taiata am citit si m-am bucurat ca s-a terminat cu bine. Ati trecut prin clipe extrem de grele...multumiti-i lui Dumnezeu ca v-a intarit si v-a scos in cale oameni cu maini de aur! Sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti!grup
doinar
Scris: Monday, November 1, 2010 4:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/16/2010
Va multumesc, va multumesc tuturor din suflet pentru ca ne-ati primit cu caldurahearts . Suntem bine, multumim lui Dumnezeu pentru TOT !
PrincessLilou
Scris: Saturday, November 13, 2010 8:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
M-a emotionat povestea ta. Nici o mama nu merita sa treaca prin ce ai trecut tu, dar multumim lui D-zeu ca s-a terminat totul cu bine si a inceput o frumoasa poveste de dragoste dintre parinti si puiul lor. Felicitari pentru taria de a infrunta orice pentru bebitzul tau. Nici nu ne inchipuiam altfel. pupici
pop elena
Scris: Monday, December 6, 2010 10:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
campfire bv si eu am nascut un baietel in august 2010.Toti imi spuneau ca sunt la a 2 nastere si ca e mai usor.din pacate era fals.Am nascut un baietel de 4,450 normal,pt ca dr a zis ca are 3.4.Mam chinuit dar am reusitfirstprize A doua zi i-am spus ca ma apasa ceva jos.NU MA CREZUT SI MI-A DAT DRUMUL ACASA DUPA 3 ZILE.ACASA AM ELIMINAT CEVA .SEMANA CU CASA.O SUN SI-MI SPUNE CA E CHEAG MA CHEAMA LA CONTROL SI FARA EXPLICATIE IMI DA ANTIBIOTIC.UNDE MAI PUI CA LA 1 LUNA BEBE A FOST OPERAT LA BURIC CU DIAGNOSTIC TUMORA OMBILICALA.ACUM SUNTEM BINE AM SCAPAT.AM UN BEBE DE 4 LUNI 7,8 KG SI 72CM .ASA CA ASTIA SUNT DR DIN ROMANIA
clalina
Scris: Monday, December 6, 2010 11:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
dorina m-a impresionat mult povestea ta, va doresc tot binele din lume!!!!!!!!!!!Dumnezeu sa vegheze asupra voastra un pupic lui Darius!computerlove computerlove computerlove
clalina
Scris: Monday, December 6, 2010 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
pop elena wrote:
campfire bv si eu am nascut un baietel in august 2010.Toti imi spuneau ca sunt la a 2 nastere si ca e mai usor.din pacate era fals.Am nascut un baietel de 4,450 normal,pt ca dr a zis ca are 3.4.Mam chinuit dar am reusitfirstprize A doua zi i-am spus ca ma apasa ceva jos.NU MA CREZUT SI MI-A DAT DRUMUL ACASA DUPA 3 ZILE.ACASA AM ELIMINAT CEVA .SEMANA CU CASA.O SUN SI-MI SPUNE CA E CHEAG MA CHEAMA LA CONTROL SI FARA EXPLICATIE IMI DA ANTIBIOTIC.UNDE MAI PUI CA LA 1 LUNA BEBE A FOST OPERAT LA BURIC CU DIAGNOSTIC TUMORA OMBILICALA.ACUM SUNTEM BINE AM SCAPAT.AM UN BEBE DE 4 LUNI 7,8 KG SI 72CM .ASA CA ASTIA SUNT DR DIN ROMANIA

Si voua va doresc numai bine bunul Dumnezeu sa va fie mereu alaturi!!! pup alt erou mic!!!pupici pupici pupici
pop elena
Scris: Tuesday, December 7, 2010 7:22 AM

:bowing: mersi si tie sa-ti traiasca si sa te bucuri de elcomputerlove pupici la toate]AM UITAT SA VA ZIC CA AM NASCUT IN AUGUST LA GIULESTI SI LA PUTIN TIMP DUPA MATERNITATEA A LUAT FOC,DECI CHIAR II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA AM AVUT NOROCras MACAR IN PRIVINTA ASTA
India_janny
Scris: Friday, February 18, 2011 7:40 PM

Ei da sincer miau dat lacrimile citind povestioara vietii lui Darius :( din pacate la mine realitatea este altfel degeaba mam casatorit pt ca nu pot avea o famile cu copii asta este la 23 de ani am aflat ca sunt sterila si de atunci ... tot traiesc cu speranta ca intro zi ..... ma rog e dureros pt mine imi doresc un copil enorm ... dar sa trecem peste asta ca aici nu e vorba de mine e vorba de Darius SATI TRAIASCA SI NUMAI CLIPE FERICITE SA AVETI ALATURI DE EL
denisa_rachid
Scris: Sunday, April 10, 2011 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Doinar, am citit plangand povestioara voastra, insa m-am bucurat nespus de mult sa aflu ca acum totul este bine! Sanatate multa multa!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.