|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Impresionanata povestea nasterii puiului tau, Doina! Cu ochii umezi si cu rasuflarea taiata am citit si m-am bucurat ca s-a terminat cu bine. Ati trecut prin clipe extrem de grele...multumiti-i lui Dumnezeu ca v-a intarit si v-a scos in cale oameni cu maini de aur! Sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 9
| Va multumesc, va multumesc tuturor din suflet pentru ca ne-ati primit cu caldura . Suntem bine, multumim lui Dumnezeu pentru TOT ! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| M-a emotionat povestea ta. Nici o mama nu merita sa treaca prin ce ai trecut tu, dar multumim lui D-zeu ca s-a terminat totul cu bine si a inceput o frumoasa poveste de dragoste dintre parinti si puiul lor. Felicitari pentru taria de a infrunta orice pentru bebitzul tau. Nici nu ne inchipuiam altfel. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bv si eu am nascut un baietel in august 2010.Toti imi spuneau ca sunt la a 2 nastere si ca e mai usor.din pacate era fals.Am nascut un baietel de 4,450 normal,pt ca dr a zis ca are 3.4.Mam chinuit dar am reusit A doua zi i-am spus ca ma apasa ceva jos.NU MA CREZUT SI MI-A DAT DRUMUL ACASA DUPA 3 ZILE.ACASA AM ELIMINAT CEVA .SEMANA CU CASA.O SUN SI-MI SPUNE CA E CHEAG MA CHEAMA LA CONTROL SI FARA EXPLICATIE IMI DA ANTIBIOTIC.UNDE MAI PUI CA LA 1 LUNA BEBE A FOST OPERAT LA BURIC CU DIAGNOSTIC TUMORA OMBILICALA.ACUM SUNTEM BINE AM SCAPAT.AM UN BEBE DE 4 LUNI 7,8 KG SI 72CM .ASA CA ASTIA SUNT DR DIN ROMANIA |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| dorina m-a impresionat mult povestea ta, va doresc tot binele din lume!!!!!!!!!!!Dumnezeu sa vegheze asupra voastra un pupic lui Darius! |
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| pop elena wrote: bv si eu am nascut un baietel in august 2010.Toti imi spuneau ca sunt la a 2 nastere si ca e mai usor.din pacate era fals.Am nascut un baietel de 4,450 normal,pt ca dr a zis ca are 3.4.Mam chinuit dar am reusit A doua zi i-am spus ca ma apasa ceva jos.NU MA CREZUT SI MI-A DAT DRUMUL ACASA DUPA 3 ZILE.ACASA AM ELIMINAT CEVA .SEMANA CU CASA.O SUN SI-MI SPUNE CA E CHEAG MA CHEAMA LA CONTROL SI FARA EXPLICATIE IMI DA ANTIBIOTIC.UNDE MAI PUI CA LA 1 LUNA BEBE A FOST OPERAT LA BURIC CU DIAGNOSTIC TUMORA OMBILICALA.ACUM SUNTEM BINE AM SCAPAT.AM UN BEBE DE 4 LUNI 7,8 KG SI 72CM .ASA CA ASTIA SUNT DR DIN ROMANIA
Si voua va doresc numai bine bunul Dumnezeu sa va fie mereu alaturi!!! pup alt erou mic!!! |
| :bowing: mersi si tie sa-ti traiasca si sa te bucuri de el pupici la toate]AM UITAT SA VA ZIC CA AM NASCUT IN AUGUST LA GIULESTI SI LA PUTIN TIMP DUPA MATERNITATEA A LUAT FOC,DECI CHIAR II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA AM AVUT NOROC MACAR IN PRIVINTA ASTA |
| Ei da sincer miau dat lacrimile citind povestioara vietii lui Darius :( din pacate la mine realitatea este altfel degeaba mam casatorit pt ca nu pot avea o famile cu copii asta este la 23 de ani am aflat ca sunt sterila si de atunci ... tot traiesc cu speranta ca intro zi ..... ma rog e dureros pt mine imi doresc un copil enorm ... dar sa trecem peste asta ca aici nu e vorba de mine e vorba de Darius SATI TRAIASCA SI NUMAI CLIPE FERICITE SA AVETI ALATURI DE EL |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Doinar, am citit plangand povestioara voastra, insa m-am bucurat nespus de mult sa aflu ca acum totul este bine! Sanatate multa multa! |
|
|