Profil: dariaoana
Despre
Utilizator: dariaoana
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, December 4, 2008
Ultima vizita: Tuesday, May 15, 2018 1:26 PM
Numarul de postari: 144
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: daune pe asig medicala privata
Postat: Tuesday, December 9, 2014 10:14 AM
Buna ziua.am o nelamurire.am o asig de viata cu clauza ce contine despagubire pentru interventie chirurgicala ca urmare a unu accident.Am avut un accident la mana -plaga deschisa destul de urata.am avut nevoie de interventia chirurgului plastician si pe scrisoarea medicala scrie operat.intrebarea e:se considera interventie chirurgicala?cineva mi-a spus ca nu
Subiect: Drepturile angajatei gravide, lauze sau in CIC
Postat: Monday, April 23, 2012 6:52 AM
Buna ziua
am vazut ca in lege orice forma de venit timp de 12 luni inainte de nasterea copilului iti da dreptul la idemnizatia pt cresterea copilului(deci si eu cu contract de munca cu 4h/zi)dar as vrea sa stiu este cineva care a avut un astfel de contract (4,2/h/zi) si ia indemnizatia?
Subiect: martisoare
Postat: Tuesday, March 1, 2011 10:41 AM
sa ma laud si eu putin cu martisoarele mele..o parte ca restul le-am oferit deja.tarziu am pozat!
Subiect: martisoare
Postat: Thursday, February 24, 2011 8:54 AM
fetelor le apretati cu ceva?din bbc parca sunt prea moi
Subiect: Rochita tricotata pentru fetitze
Postat: Tuesday, February 1, 2011 8:59 AM
bire.anamaria wrote:
darioana imi place foarte mult sarafanul cu alb si rosu.si cea cu portocaliu dar cea cu rosu e superba .te rog frumos sami spui si mie cum ai facut,ca se apropie ziua fetitei mele de 7 ani si as vrea sai fac ceva in genul acesta.
te rog frumos si multumesc anticipat.
o sa arat ce facras

da !!!acu sa vedem cum e cu explicatiile
e inceput de sus prin tehnica raglan,lucrat circular
dupa ce am lasat manecile am mai inmultit intre opturi din cand in cand in fuctie de cum probam,ca sa-i dau largime
bentita rosie de la gat e facuta separat (un opt de 6 ochiuri si cate 4 pe dos pe margini) si prinsa cu aculca sa iasa mai larga spre umeri si nai stramta la gat la cate 8 randuri impleteam numai 4 pe dos optul si ma intorceam ,faceam randul si abia la rd urmator faceam si celelalte 4och.
nu stiu cat iti sunt de ajutor cu aceste explicatii dar daca mei ai nelamuriri intreaba direct pe chestia respectiva
voi incerca sa te ajut
scuze nu le am cu explicatiile

Postat: Tuesday, January 25, 2011 9:17 AM
multumesc fetelor.coeur coeur coeur
Subiect: Pulovere tricotate pentru copii
Postat: Monday, January 24, 2011 10:59 AM
[quote=corysha87]am facut si eu un pulover pt nepotica mea, este jumatate tricotat, jumatate crosetat, sper sa va placa

speri?????????????? e superb
Postat: Monday, January 24, 2011 9:59 AM
acu pentru finuta!!!!!!!!!!!!!!

si...la purtator
Postat: Wednesday, January 19, 2011 1:12 PM
cine pa poate ajuta cu o lungime de rochita pt o fetita de 2 anisori. de sub brat pana sub fundulet asa cum le sta lor bine
Postat: Monday, January 17, 2011 12:26 PM
stalonto wrote:
ai inceput de sus

da E INCEPUT DE SUS
si pentru ea va urma.numai ca nu prea vrea sa se imbrace in rochite in ultima perioada.