La muuuulti draga mea Mon!!! Te puuup cu mult drag! Simona, draguta mea, eu stau in umbra, nu am nicio noutate...vara asta a fost un pic stresanta pt mine. Si eu si mai ales mama mea am avut probleme destul de mari de sanatate. Îmi voi reveni si sigur voi relua activitatea pe forum. Felicitari tuturor gravidutelor!!!!! La multi ani Mariilor!!!
|
Anelise multumim pt noua casuta!!! Sa fie cu noroc!!!! Fetelor, sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi si nu ma certati pt ca am mai scris nimic pt ca sunt intr.o perioada fff ocupata cu serviciul. Plec dimineata si vin seara rupta de oboseala....va citesc si ma bag la somn!! Capsunica draga mea ai o burtica superba!!!! Va doresc un week-end minunat!!!!
|
La muuulti ani Bebitza!!! Sa fii sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca!!!!
|
La multi ani Catalynaaa!!!!
|
Ce bine zici tu Crisbrustur, pana naste Ema noi trecem la burtici! te puuup Cris!!!
|
Ema esti superbaaaaaa!!!! Doamne ce burtica frumusica ai!!!!Uite cum mi.ai facut tu ziua frumoasa
|
Alina, multumesc de invitatie! Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa treaca perioada asta îngre?o?ata cât mai repede!! Ema si tie iti doresc sarcina usoara in continuare, bebe sa fie sanatos si cuminte acolo in burtica ta!
|
Ema ma bucur ca inca mai esti cu ochii pe noi...sa nu ne lasi aici! Stii daca ai fetita sau baietel? Am facut o pauza de pe forum si nu stiu daca ai spus.
|
Emaaa ce face graviduta mea scumpa???? Te Alina cum te simti? Ce fac bebeii??
|
Salutare fetelor! Sa fiti sanatoase si visele sa vi se implineasca. Sunteti tinerele si frumoase!
|