|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si Marioara mea are doua extractii la maselutze ! Dar ni s-a spus ca se schimbau oricum, ca erau de lapte ! Am sigilat maselutzele definitive din spate si mergem regulat la dentist ! Pentru indreptat ni s-a spus ca se deschid liste de asteptare de la 9years+ ! .... Vedem ..... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si noi avem 2 plombite la 2masele ,carii cat un varf de ac si ma bucur ca le-am luat din pripa . Stefi curajos ca un barbatel ce este ,am iesit cu Giuli ca nu avea stare si l-am lasat singurel cu D-na Dr .si s-a comportat exemplar . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bravo Stefi!  Bravo Maria! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Ne luaudam si noi cu o carie la o maseluta de lapte Marti o rezolvam, dar nu sunt multumita deloc. |

| Ce paste de dinti folositi pentru copii? Ce tip de periuta? Am de gand sa-i cumpar Alessandrei periuta electrica de la Oral-B si cu capul rotund.Am inteles ca curata foarte bine dantura.De asemenea foloseste apa de gura Aloe vera |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si eu m-am gandit sa le iau la copii periute electrice. Insa mi-e frica sa nu le scape. Oare or fi rezistente? |

| Noi am mai avut si au tinut cam...2 luni. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote: Ce paste de dinti folositi pentru copii? Ce tip de periuta? Am de gand sa-i cumpar Alessandrei periuta electrica de la Oral-B si cu capul rotund.Am inteles ca curata foarte bine dantura.De asemenea foloseste apa de gura Aloe vera
Avem si noi periuta de dinti electrica de la Oral B(de vreun an), curata foarte bine dintisorii si e rezistenta. Sunt foarte multumita. Pasta de dinti conform varstei, aquafresh sau colgate. Apa de gura nu, deocamdata. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| dar exista apa de gura pentru copii, caci ai mei o folosesec pe a mea, cand o prind, si parca scrie ca nu e recomandata copiilor? le-as fi cumpara una pentru ei, dar nu am stiut ca exista. :-( |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am luat in sfarsit periute electrice. Ceva mai ieftin de la dm, cel putin pana ne lamurim ce si cum. Efect 1: spalatul pe dinti e cu "musai" si foarte distrctiv. Efect 2: poate mi se pare, inca nu ma declar 100% sigura, dar cred ca e mai eficient.
In privinta pastei de dinti...de ceva vreme folosim doar marci naturiste, spre ex, acum hymalaya, dar fara fluor. Am tot citit una si alta in aceasta privinta...cand nu pot sa mai decid cum e corect, evit. Asa ca fara parabeni, e-uri, dar si fara fluor. Voi ce parere aveti? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| sousourel wrote:Voi ce parere aveti?
Mi-ai dat si mie o idee sa schimb pasta de dinti si sa trec pe Hymalaya. Stiu ca produsele lor sunt foarte bune. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Mie nici nu mi-a trecut prin minte sa schimb pasta de dinti. In schimb periutele electrice sunt incomparabil de eficiente, la noi. |
|

| Perite electrice si noi, adica Ale si eu.Dintii si-au recapatat stralucirea, periajul e ca "la carte", senzatia de gura incarcata dimineata a cam disparut...sunt foarte multumita de ele.
Copiii vostri folosesc ata intradentara? |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi avem periuta electrica si folosim zilnic ata dentara si periutele mici de curatare. Nu stiam de pasta asta de dinti de la Hymalaia. Eu sunt multumita de sapunurile lor . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Ata dentara, nu. Noi inca nu avem nevoie pentru ca mai avem spatii intre dintisori. |
|
|