Profil: dana_mia
Despre
Utilizator: dana_mia
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, November 27, 2012
Ultima vizita: Wednesday, January 1, 2014 5:57 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fotograf gratis, Bucuresti!
Postat: Tuesday, November 27, 2012 8:39 AM
Buna ziua, mamici!

Am utilizat foarte des serviciile incepatorilor pentru diverse activitati si am fost mereu multumita. Este evident ca cei care folosesc acest mijloc de promovare fie sunt incepatori si nu sunt cunoscuti, fie au ramas din diverse motive fara clienti (schimbare locatie, criza economica). Ultima astfel de experienta a fost un tratament facial divin, cu masca de ciocolata si masaj cu ulei de argan si acid hialuronic, a durat 2 ore si a fost 29 de lei.

Revenind la subiect, pentru botezul printesei noastre am apelat atat la un fotograf profesionist, dar si la un incepator care tot asa ne-a rugat sa ii permitem sa faca poze. Am ramas uimita. Sincer va zic. Pozele incepatorului au fost cu mult mai bune decat ale fotografului profesionist.

Acum acest fotograf are propriul studio foto, are studii facute in Marea Britanie pe fotografie...si preturi foarte decente. Noi am dat 1400 de lei pentru fotograful profi, iar UncleJeb - fotograful incepator (e o fata de fapt) ia acum cam 800-1000 de lei cu tot cu album. Avand si studio foto, poate de asemenea sa faca niste sedinte foto foarte dragute, cu lumina potrivita si cu tot ce trebuie, nu ma pricep, dar am vazut cateva sedinte facute de ea si vrem si noi sa facem.
Sper sa nu fie interpretat ca reclama, dar am fost foarte multumiti de ea.

Parerea mea este ca e pacat sa mergeti la risc intr-un moment atat de important al vietii de familie.

Cu prietenie,
Dana.