Profil: Danamat
Despre
Utilizator: Danamat
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, March 12, 2016
Ultima vizita: Saturday, August 26, 2017 12:52 PM
Numarul de postari: 58
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Tuesday, March 28, 2017 4:31 PM
Lili Eu wrote:
Am inteles. dar mie nu prea imi plac sistemele alea de purtat mi se par urate un material infasurat. am sa comand si eu unu dar ma mai gandesc..Lol o sa bag carutul in functiune dar sa aibe taty timp sa il duca jos la masina sa ne fie mai usor de coborat cand plecam la plimbare. nu stiu daca incape in lift desfacut cu tot cu bebe in el :) asa daca e jos e mai simplu. computerlove

Eu zic ca nu trebuie sa iti placa atata timp cat ii fac bine lui bebe.
Postat: Tuesday, March 28, 2017 4:29 PM
Buna.nu am mai scris de mult,dar va urmaresc.sunt de acord cu mamicile in legatura cu marsupiu.si noi am avut un wrap elastic ?i acuma ne tot uitam dupa sun SCC .Bebe Luca are 6 luni jumate
Postat: Monday, February 6, 2017 10:31 PM
Lili Eu wrote:
Si eu tot ca capitolul bagaj sunt....Lol eu am pus asa ptr bebe scutece pampers . am luat nr 1 un pachet de 22 de bucati. servetele umede tot de la pampers. crema ptr fundulet cu zinc si extract de galbenele. si nu stiu daca imi mai trebuie ceva NuStiu ca si eu tot la stat o sa nasc. ptr mine am pus asa 5 perechi de chiloti mai mari..Lol doua sutiene de alaptat. o camasa noapte ptr alaptat o pijama tot asa ptr alaptat. 3 perechi sosete. halat. papuci. crema ptr sani cu lanolina . servetele umede si uscate ptr mine. si inca nu am luat vata si tampoane trebuie sa merg sa imi cumpar zilele astea dar inca nu stiu de care sa imi cumpar. ....si nu stiu ce ar mai trebui ...NuStiu

Buna Lili,ce vreau sa spun eu e ca pe mine la spital nu m-au lasat sa il sterg cu servetele umede pe bebe, de fiecare data l-am spalat cu apa si crema pentru fundulet mi-au dat de la ei, preparata de ei.sper sa nu deranjeze postarea mea

Vad ca nu ai mentionat de haine pentru bebe, eu mi-am pus cateva , dar a trebuit sa imi mai aduca sotul de acasa (eu am stat 7 zile in spital) pt ca ii facea baie in fiecare seara si il schimbam
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 37
Postat: Tuesday, November 1, 2016 4:35 PM
Mihaela1234 wrote:

Eileen..inca un subiect care ma macina pe mine. Deci astea 126 de concediu medical se impart in prenatal si postnatal, si se pot imparti oarecum cum vrem, atata timp cat ne raman minim 42 de zile dupa nastere, nu?

Intrebarea mea e, daca imi raman mai mult de 42...e ok nu? adica sa zicem ca de cand nasc imi raman 65..le iau pe toate 65 si apoi intru in crestere copil, nu? Adica orice ar fi, stau 126 de zile in prenatal..sau de cand nasc se numara fix 42 si pe restul le pierd?

Sper ca se intelege nelamurirea mea..

Buna, aici iti pot raspunde eu.se i-au numai 42 de zile dupa ce nasti chear daca iti raman mai multe zile
Postat: Sunday, October 23, 2016 10:05 PM
Buna, nu m-au primit in grupul alapteaza! pt ca am pagina de fb comuna cu sotul si m-a ghidat catre alt grup Clinica de alaptare.asta e, ce sa ii facem

Poate o sa imi fac un cont de fb doar al meu cand am timp
Postat: Thursday, October 20, 2016 7:59 PM
Buna burtici. M-am inscris in grupul Alapteaza! dar nu mi-a acceptat nimeni inscrierea si am nevoie de informatii.
As vrea sa renunt la masa de seara cu lapte praf sa ii dau san, dar nu mai vine lapte.toata ziua ii dau san ,doar seara lapte praf.

Asa repede trece timpul de cand e bebele, deja avem 5 saptamani

Va pupam coeur coeur
Postat: Friday, October 14, 2016 10:11 PM
Asa e Babygimi, si dupa nastere e greu. Noi avem probleme cu ochii,ii curge.l-am tot curatat cu ser fiziologic si degeaba, asa ca ieri am fost la dr si mi-a dat niste picaturi, antibiotic.
Mai avem treaba si cu nasul, se infunda, tot cu ser fiziologic il fac.
La mine mai ii o problema si cu laptele, nu mai prea am (nu am avut destul de la inceput ), trebuie sa ii dau si supliment.asa ma supar ca nu am lapteplans .beau ceai de lactatie si folosesc si lacto +, un sirop naturist, dar tot nu am suficient.
Si mie imi vine sa o i-au razna cate odata.

Astazi am facut o luna si deja am pus 1 kg 300...mi se pare cam mult,noroc ca e lung si nu se prea vede ca e dolofan

Aaa, am uitat sa zic ca i-a aparut si bubite ca si co?urile pe fata
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Monday, October 10, 2016 10:28 PM
Eileen wrote:

Nico eu speram sa nu mai fie nevoie sa ma deplasez sa caut lenjerie... si cum ei nu pot veni cu magazinul la mine alcool Lol si fiindca nu vreau sa ma risc sa iau de pe vreun site vreo "strecuratoare"subtire mi am propus sa ajung la ei în magazin sa vad ce modele au.
Cele de la lidl probabil sunt doar piesele de invelit (perna,cearceaf,cearceaf pilota) . Ce ziceam eu la 160 are lenjeria, 2aparatori, pilota,si pernuta . Pernuta nu cred ca iau oricum ca bebeii nu au voie la inceput.
Tot la ei am vazut scutece de finet 70*70la 7lei bucata. Eu nu mi am luat ca imi face nasica la bebelina.

Buna, eu mi-am luat lenjerie de pe www.mykids.ro cu 79 de lei si cu inca 27 de lei miam luat si buzunar, ce se pune in afara patutului. E foarte folositoare,mi-am pus pampersul in el.
Iar perina e facuta pentru bebelusi, adica e plata si subtire.
Nu e foarte groasa lenjeria ,dar mie imi place.
Sper ca ti-am fost de folos
Postat: Tuesday, October 4, 2016 2:59 AM
BabyGimi are dreptate, si mie mi-au crescut foarte mult sanii dupa nastere.
Eu sticla pt lapte mi-am luat de pe emag setul acela de la tomme tippee, una din ele fiind anticolici.ii dau seara complectare ,dar colici tot are, asa ca nu isi face efectul sticla.
Postat: Saturday, October 1, 2016 10:35 PM
Buna fetelor.in legatura cu hainele eu zic sa va luati de la marimea 56 in sus...eu am patit-o cu hainele pt ca bebe Luca s-a nascut cu 55 de cm, asa ca am deja haine micute.
Iar cu body-urile sa stiti ca mie imi plac amandoua feluri.ma descurc foarte bine si cu cele cu capse numai intre picioare.

Noi suntem bine, avem putini colici, dar ne descurcam. Noaptea nu il trezesc sa pape, se trezeste el cam la 3 ore.deja avem 4140 kg.
Buricul i-a cazut doar azi, fiindca i-am pus baneocin, daca nu inca nu ii cadea.
Sarcina usoara in continuare sa aveti fetelor si nastere usoara celor care trebuie sa nasca coeur