Foarte-foarte frumos setul. Sunt foarte curioasa cata munca este in el: cat ti-a luat sa-l faci?
|
Aranjamentul cu stanjenei albastri si frezii albe (sau nu sunt frezii?) imi place muuult
|
A fost ideea lui sa-l filmezi? Cati ani are? Are stofa de prezentator atunci :) Cat despre avion, foarte reusit - felicitari!
|
Buna, A trecut ceva timp de cand mi-am mobilat casa, dar cred ca te pot ajuta. Eu mi-am luat mobila de pe 1mob.ro si mi-au livrat-o acasa, in cazul tau este mai usor, ca nu trebuie sa montezi nimic, doar ti le livreaza la usa. Pentru ca am fost multumita de serviciile lor, m-am uitat pe site ce variante de scaune au, ca sa-ti arat:

Vezi ca poti cauta pe site in functie de buget si culoare. Cred ca tot pe alb sau negru va trebui sa mergi, pentru ca da bine cu mobila, ar parea set.
|
Buna! Am reusit sa obtin credit prin Noua Casa si sa-mi cumpar locuinta :D yey! Acum o mobilez. Majoritatea cumparaturilor o fac pe net, sunt mult prea solicitata cu amenajarea apartamentului ca sa am timp sa bat magazinele. Am luat canapeua de livinf, paturile, am ajuns la saltele - paturile le-am primit demontate, firma de mobila mi le-a adus acasa si le-a montat, dar ce fac cu saltelele, ca astea nu se demonteaza si nici macar una nu incape, d-apoi doua? Voi cum v-ati descurcat cu saltele de la magazin pana acasa?
|
Buna tuturor! Am strans ceva bani pentru avans si as vrea sa-mi cumpar un apartament. Ideal ar fi fost sa incerc prin Prima Casa - programul se desfasoara si in 2013? Stie cineva?
|