Nastere usoara Deea,recuperare rapida,mult laptic iar bebe sa fie sanatos si fara colici
|
Ema darling imi e un dor de tine :(((((((( ,Stefanut e superbbb :x :x
|
|
Burtici sarcina usoara :*:*:*.... abia astept sa revin din iarna :x :x:x
|
Daca doarme singur in patut cel mai safe e sacul de dormit. Fetita mea doarme cu mine si ne acoperim amandoua cu o paturica de bumbac.trebuie tinut cont de faptul ca bebelusii nu pot sa isi regleze tempeeatura si se pot supraincalzi.daca in casa sunt 22-23 grade trebuie ceva subtirel
|
nastere usoara,refacere rapida,bebe fara colici si muuuuult laptic la sursa
|
Nu e obligatoriu sa iei vitamine in sarcina.mie pana la 12 sapt nu mi-a dat decat acid folic.acela e cel mai important in perioada asta.in rest fructe si legume si mancare sanatoasa. Aspiricile mele praf de burtuca nu mai am momentan dar dau cu praf de bebelina :*:*:*:*
|
|
Si eu am avut crampe.ia un no spa si sa nu faci efort.daca vezi ca nu cedeaza mergi la urgente si te va vedea cineva acolo.
|
Vine bebe de ynea .si eu am plecat la 14 de la spital si la 1 noaptea incepea distractia.Nastere usoara scumpa
|
Ynnea de ce scos cu forta?eu am nascut la fix 41 saptamani.atunci a vrut ea sa vina.daca lichidul si bb sunt ok nu e graba.nasterea indusa poate fi putin mai grea ca cea declansata.asta daca nasti fara epidurala.mie mi-a facut corpul clisma acasa .la fiecare contractie ieseam afara.cand am ajuns la spital eram golita.si burti e lasata,eu zic ca mult nu mai e
|
diamantine wrote:O felicit pe frumoasa mamica russiantonik si ii urez sa aiba parte de un copil sanatos si voios care in curand va deveni un barbat puternic :) Pana una alta nici eu nu as recomanda ceaiuri in care gasiti tot felul de indulcitori asa-zis "naturali" si va sfatuiesc sa protejati bebeii de consumul de zahar. Miericica e cea mai buna. Plantele din ceai nu impiedica nici o absorbite a fierului etc...si va sfatuiesc sa va documentati din surse autorizate inainte de a raspandi informatii care pot fi puse la indoiala. Si verificati 5 surse nu una singura, ca pe internet nu iti verifica nimeni studiile cand te apuca povestile. Asa ca regula generala daca vezi o formula din plante cu "adaosuri" cumpara plantele din formula separat vrac de pe la Fares sau Daciaplant si apoi le amesteci acasa si le faci ceai cu miere naturala de albine. Evitati mierea cumparata de pe la supermarket si mergeti in piata.
In rest va urez tuturor numai bine si sa aveti succes.
In primul rand nu se da miere la copii sub un an,si nici preparate derivate(propolis) pt ca e risc de botulism. In al doilea rand,da ceaiul impiedica absortia de fier la bebelusi,lucru confirmat mie de 3 medici(pediatru,neonatolog,medic de familie) plus nenumarate studii.
|