Nastere usoara Deea,recuperare rapida,mult laptic iar bebe sa fie sanatos si fara colici
|
Ema darling imi e un dor de tine :(((((((( ,Stefanut e superbbb :x :x
|
Burtici sarcina usoara :*:*:*.... abia astept sa revin din iarna :x :x:x
|
Daca doarme singur in patut cel mai safe e sacul de dormit. Fetita mea doarme cu mine si ne acoperim amandoua cu o paturica de bumbac.trebuie tinut cont de faptul ca bebelusii nu pot sa isi regleze tempeeatura si se pot supraincalzi.daca in casa sunt 22-23 grade trebuie ceva subtirel
|
nastere usoara,refacere rapida,bebe fara colici si muuuuult laptic la sursa
|
Nu e obligatoriu sa iei vitamine in sarcina.mie pana la 12 sapt nu mi-a dat decat acid folic.acela e cel mai important in perioada asta.in rest fructe si legume si mancare sanatoasa. Aspiricile mele praf de burtuca nu mai am momentan dar dau cu praf de bebelina :*:*:*:*
|
Si eu am avut crampe.ia un no spa si sa nu faci efort.daca vezi ca nu cedeaza mergi la urgente si te va vedea cineva acolo.
|
D.face frecvent afte pt ca baga in gurita tot ce prinde.Glicerina cu nistatin dimineata si seara.iar tu la fel iti curati sfarcurile cu o compresa sterila si putina glicerina,dupa fiecare alaptat te stergi cu compresa si schimbi tricoul/bluza si le speli la 60 grade.toate astea pana scapati de ea.
|
Vine bebe de ynea .si eu am plecat la 14 de la spital si la 1 noaptea incepea distractia.Nastere usoara scumpa
|
Ynnea de ce scos cu forta?eu am nascut la fix 41 saptamani.atunci a vrut ea sa vina.daca lichidul si bb sunt ok nu e graba.nasterea indusa poate fi putin mai grea ca cea declansata.asta daca nasti fara epidurala.mie mi-a facut corpul clisma acasa .la fiecare contractie ieseam afara.cand am ajuns la spital eram golita.si burti e lasata,eu zic ca mult nu mai e
|