Profil: dana_h
Despre
Utilizator: dana_h
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, January 14, 2014
Ultima vizita: Sunday, February 21, 2016 3:06 PM
Numarul de postari: 1,737
[0.16% din toate postarile / 0.44 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bine ai venit, printesa - mami Deearox!!
Postat: Tuesday, May 12, 2015 2:20 PM
Nastere usoara Deea,recuperare rapida,mult laptic iar bebe sa fie sanatos si fara colici majoreta majoreta majoreta
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Tuesday, May 5, 2015 11:05 AM
Ema darling imi e un dor de tine :((((((((
,Stefanut e superbbb :x :x
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Tuesday, May 5, 2015 11:01 AM
Burtici sarcina usoara :*:*:*.... abia astept sa revin din iarna :x :x:x
Subiect: Cu ce inveliti bebelusul?
Postat: Wednesday, April 15, 2015 9:19 PM
Daca doarme singur in patut cel mai safe e sacul de dormit.
Fetita mea doarme cu mine si ne acoperim amandoua cu o paturica de bumbac.trebuie tinut cont de faptul ca bebelusii nu pot sa isi regleze tempeeatura si se pot supraincalzi.daca in casa sunt 22-23 grade trebuie ceva subtirel
Subiect: Bine ai venit, pui - mami RalukM !!
Postat: Wednesday, April 15, 2015 7:26 PM
majoreta majoreta majoreta nastere usoara,refacere rapida,bebe fara colici si muuuuult laptic la sursa majoreta majoreta majoreta
Subiect: Clubul aspirantelor - 37
Postat: Wednesday, April 15, 2015 7:16 PM
Nu e obligatoriu sa iei vitamine in sarcina.mie pana la 12 sapt nu mi-a dat decat acid folic.acela e cel mai important in perioada asta.in rest fructe si legume si mancare sanatoasa.
Aspiricile mele praf de burtuca nu mai am momentan dar dau cu praf de bebelina :*:*:*:*
Subiect: mamici.am nevoie de un sfat
Postat: Saturday, April 11, 2015 2:17 PM
Si eu am avut crampe.ia un no spa si sa nu faci efort.daca vezi ca nu cedeaza mergi la urgente si te va vedea cineva acolo.
Subiect: stomatita bebe 2 luni si 2 saptamani
Postat: Saturday, March 14, 2015 1:01 PM
D.face frecvent afte pt ca baga in gurita tot ce prinde.Glicerina cu nistatin dimineata si seara.iar tu la fel iti curati sfarcurile cu o compresa sterila si putina glicerina,dupa fiecare alaptat te stergi cu compresa si schimbi tricoul/bluza si le speli la 60 grade.toate astea pana scapati de ea.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Friday, March 13, 2015 9:30 PM
Vine bebe de ynea yes .si eu am plecat la 14 de la spital si la 1 noaptea incepea distractia.Nastere usoara scumpa majoreta
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Sunday, March 8, 2015 10:00 AM
Ynnea de ce scos cu forta?eu am nascut la fix 41 saptamani.atunci a vrut ea sa vina.daca lichidul si bb sunt ok nu e graba.nasterea indusa poate fi putin mai grea ca cea declansata.asta daca nasti fara epidurala.mie mi-a facut corpul clisma acasa .la fiecare contractie ieseam afara.cand am ajuns la spital eram golita.si burti e lasata,eu zic ca mult nu mai e yes majoreta