Profil: danah
Despre
Utilizator: danah
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, August 21, 2007
Ultima vizita: Thursday, December 10, 2020 9:59 PM
Numarul de postari: 58
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Muscaturi
Postat: Saturday, March 29, 2008 3:52 PM
Incearca , Adriana, si cu tinctura de propolis , eu asta folosesc la rani , ustura un pic la inceput, dar face bine

Sanatate multa iti doresc !!pupici
Subiect: ajutor !!!!
Postat: Friday, February 1, 2008 10:59 PM
Eu zic sa duci rapid copilul la urgenta ... ce daca a adormit , o sa planga putin si gata ...cu ochii nu-i de joaca !!!
Subiect: Stare de spirit - 22
Postat: Wednesday, December 26, 2007 3:01 PM
CRACIUN FERICIT !! Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate , puiuti cuminti , soti iubitori si ce va doriti sa se implineasca !
Subiect: hy
Postat: Wednesday, December 19, 2007 4:30 PM
Raly , sotul meu e din Medias , mergem din 2 in 2 saptamani acasa la parintii lui ...
Nu pot sa cred ca s-au desfiintat toate cresele din oras , stiam ca e una in Gura Campului , acolo sta verisoara sotului meu si stiu sigur ca a dus copilul la cresa , dar asta era acum 3 ani ...se poate ca din lipsa copiilor sa se fi desfiintat .

Si in Vitrometan era o cresa ...e un cartier destul de mare si asta...
Si-apoi toate mamicile din Medias ce fac cu copii daca n-au cu cine sa-i lase dupa terminarea concediului maternal ?
Subiect: Punct in cruce
Postat: Saturday, December 8, 2007 10:16 PM
Se pare ca sunt cam... mari ras pozele , am incercat sa micsorez , sa va arat inca o ...inima , de data asta ...portocalie .
Subiect: Punct in cruce
Postat: Saturday, December 8, 2007 9:59 PM
N-am mai cusut pe etamina din clasa a 5-a rasdar in toamna asta dupa ce am cumparat o revista mi s-a facut "pofta " si am incercat ...rezultatul a fost neasteptat de frumos dance

O inima ...albastra
Subiect: Ma enerveaza...
Postat: Wednesday, October 3, 2007 5:36 PM
AAAA, deci asta e locul unde poti sa-ti versi nervii...
Sunt nervoasa pe diriginta fiului meu si maine la sedinta cu parintii sunt hotarata sa pun punctul pe i!!

S-a asezat ANDREI pe un scaun ,la scaun i s-a fisurat ,apoi s-a rupt un picior (erau de pe vremea lui Pazvante Chiorul )si diriginta a facut un taraboi groaznic ,ba mai mult i-a spus baiatului meu ca-i face referatoare
Mai mult ,ii spune sa se duca la mecanicul scolii sa-l sudeze si sa-i dea 5 roni scratch

Pai ,acel om e angajatul scolii ,intra in atributiunile lui sa repare ce se strica si eu sa platesc ?
Anul trecut ,am cumparat aplice pentru clasa si ca sa le monteze ,am dat bani la electricianul scoliibanghead

Maine nu mai tac ,7 ani am platit fondul scolii si fondul clasei si acum sa dau sa repare un scaun?
Sa nu intelegeti ca e vorba de bani ,mi se rupe de aia 5 roni, daca copilul meu dadea cu scaunul de pamant intentionat ,il plateam si daca costa 500 roni,aici e vorba de cum se pune problema si cand ma gandesc ca ideile vin din capul unor oameni de la care ma astept la mai mult...
Subiect: Comprimarea timpului
Postat: Wednesday, October 3, 2007 5:21 PM
Eu sunt nascuta in 1969 ( eu sunt cea mai batrana de aici?uff )si, dupa teoria lui nenea STRAINU ar trebui sa simt ca timpul e contractat rau de tot ...

Ei bine , eu cred ca e mai mult o autosugestie ,pentru ca am observat ca atunci cand faci ceva ce-ti place ti se pare ca timpul zboara ,iar atunci cand faci ceva de nevoie ,iti vine sa ...nervi ,si ti se pare ca timpul sta in loc.

Subiect: Ciorba saseasca cu paparada ( omleta )
Postat: Monday, October 1, 2007 7:07 PM
Ieri am gatit mai multe feluri de mancare printre care si o ciorba saseasca cu paparada sau omleta si leustean .

Este o reteta de prin zona MEDIASULUI ,o am de la soacra mea .
Aveti nevoie de :
- o bucata de carne de porc ( in jur de 200g)
-legume ( 2 morcovi,2 ardei ,o ceapa )
- 2-3 oua
-smantana
-sare ,otet, leustean ( eu am leustean pus in borcane cu sare si otet)

SE pune carnea la fiert,dupa ce luati spuma si carnea e fiarta pe jumatate se pun legumele taiate marunt .
Se face o omleta din 2-3 oua ,(se adauga in omleta vreo trei lingurite de gris ), se taie omleta patratele sau...cum puteti
ras
Omleta se pune cand e carnea fiarta ,iar dupa 2 clocote dupa adaugarea omletei se face dresatura din : o lingura de faina si trei linguri de smantana

La sfarsit se pune leustean proaspat sau conservat ,putin otet ,usturoi si sare( daca mai trebuie )

P.S.-carnea se taie bucatele mici !
Subiect: Plantele de apartament - Ce plante aveti si cum le ingrijiti
Postat: Saturday, September 29, 2007 9:27 PM
1 metru diametru?what
oare In apartamentele noastre mici ,o camera ar ocupa-o numai floarea ras -deci daca frunza e cat urechea unui elefant ,apoi floarea cu totul e cat un elefanthohot

E minunat bambusul tau ! Gata, m-am hotarat si imi iau si eu unul...

Ce pietricele ai in vaza ,sunt speciale sau numai de decor?