Profil: Dana23
Despre
Utilizator: Dana23
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 16, 2020
Ultima vizita: Friday, February 12, 2021 3:22 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nu arata cu degetu
Postat: Friday, January 22, 2021 10:40 AM
Ce varsta are bebelusu tau ?
Postat: Friday, January 22, 2021 10:39 AM
Da intelege cand o intreb unde este o anumita jucarie o cauta cu privirea si se uita la ea ,
Postat: Thursday, January 21, 2021 3:13 PM
Buna bebelusi vostri cand au inceput sa arate cu degetu , eu am o fetita de 1 an sj 2 luni si inca nu arata cu degetu doar intinde manuta cand vrea ceva ,oare sa ma ingrijorez ca nu arata pana la varsta asta??
Subiect: Limbaj Bebelus
Postat: Friday, September 25, 2020 1:50 PM
Buna mamici bebelusi vostri de la cate lunite au inceput sa arate cu degetu sau sa faca pa pa , bravo?
Subiect: Bebelus nu reactioneaza la nume
Postat: Thursday, September 17, 2020 8:52 PM
Inca nu am mers la un control Orl mai astept sa vad cum se dezvolta pana la varsta de 1 an nu m am gandit la un control orl pentru ca la sunete zgomote reactioneaza imediat
Postat: Wednesday, September 16, 2020 10:21 PM
Da spune mama tata da da na na
Postat: Wednesday, September 16, 2020 10:16 PM
Incepand de pe la 7 luni am strigato pe nume pana la 7 luni mai mult o alintam zicandui altfel ,cand se joaca cu jucarile am observat sau ii atrage ceva atentia nu raspunde ma ingrijoreaza pentru am citit pe internet ca ar fi un semn al autismului
Postat: Wednesday, September 16, 2020 10:05 PM
Buma mamici am o fetita de 9 luni care nu reactioneaza tot timpul cand o strig pe nume dar daca aude zgomote sunte reactioneaza cauta cu privirea se uita este ceva normal bebelusi vostri la ce varsta au reactionat la nume ?