|
|
Monday, February 6, 2017 |
Thursday, August 3, 2017 8:12 AM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........
|
|