MadaMadalyna wrote:
Nu e adevarat, eu am avut fetita si ritm cardica de peste 180 , cumnata mea tot fetita si la fel bpm mari , ca si eu m.am panicat cand am vazut un nr asa mare la bpm si ea avand sarcina mai.mica ca.mine cu o saptamana m.a linistit pt ca si la ea era la fel.
De regula indica ca ar fi baietel. Intotdeauna exista exceptii de la regula. Asa cum sunt si alte semne care indica baietel/fetita.
|
AleC wrote:Neata fetelor! Ieri am fost la control, avem 11 saptamani. Bebe e bine, dar are 178bpm, nu e un ritm cardiac cam mare, totusi? Putine batai de cap imi mai da si faptul ca am un mic hematom, care sper sa nu ne faca probleme...continui cu utrogestan. Pe 31 am programare pentru morfologia fetala de trim 1, astept cu nerabdare, sa putem pleca linistiti in concediu, la munte..la mare mi-a recomandat medicul sa nu Zi frumoasa! Ritm cardiac mare ar insemna BAIETEL. In rest nu ai de ce sa iti faci griji. Eu tin minte ca la eco de 7 saptamani aveam 169bpm.
|
MadaMadalyna wrote:Informativ, ce pret are ? Le ador
Cel mai mare (180cm lungime) cu tot cu saltele, 1150lei, transport gratuit. Doar daca vrei o combinatie de doua culori se achita 50lei in plus.
|
DianaM wrote:Am primit rezultatul intr-un final:
Beta 1- 14.07.2017- 39.6 Beta 2- 17.07.2017- 139.3
E ok?
Felicitari...creste bobita mare!!
|
MadaMadalyna wrote: e timp pentru cumparat toate cred ca e o senzatie asa placuta sa vedeti mereu patutul in casa eu una nu am nici 10 saptamani si deja ma uit dupa toate prostiile plus ca am vrut carut peg-perego 3 in 1 si il am deja luat, acum vreau sa dau comanda de patut(cu sertare , care mai tarziu se poate face si pat de o persoana) deja ma gandesc la cum.organizam totul in casa , cred ca sotul viseaza numai lucruri de bebelusi. Dar pana nu aflam daca e fetita sau baietel nu mai cumparam nimic. Acum sotul spune ca e sigur ca e fetita , eu presimt ca e baietel
Eu ma duc azi cu sotul sa ne uitam dupa n astfel de patut, am sunat aseara si intamplator e si fabrica in oras. Oferta este foarte buna si profitam de ocazie sa il si vedem. Abia astept.
https://www.facebook.com/maredikids/photos/pcb.808619519306504/808618429306613/?type=3&theater
|
Bine ai venit Delia, sarcina usoara si sa stea bebe cuminte la caldurica pana la termen.
|
Andreea06 wrote:Ati patit oare dupa 22 sapt sa va elimine sanii lichid/lapte? Am citit pe forumul din afara, acela baby center, ca patesc unele femei.. cica e normal. Doar nu am auzit inca pe aici de asta si ma gandeam oare sa caut ceva pads sa am la mine in geanta in caz de ceva... sa nu fiu surprinsa si sa n-am tricou de schimb.
Alina si Sofia, asteptam vesti!!
Laura, tu cum mai esti?
Da, mi s-a intamplat o singura data in sarcina asta cand am luat un sutien mult prea strans pe mine. Este vorba de colostru, e normal.
|
Ce slabute sunteti fetelor...eu nu spun cat am pus pana acum ca fata de voi....
|
Diana1489 wrote: Este indicat canestenul in sarcina ? Ar fi super ca deja nu mai suport chestia asta !
Eu stiu ca da, la mine din antibiograma reiese ca sunt imuna la Canesten doar ca observasem niste cojite si am zis eu ca daca ma dau doar la suprafata nu are ce sa imi faca rau si chiar asa e, ma spal cat mai des si ma dau cu crema. Acum e ok. Cand am cumparat tubul farmacista a insistat sa imi spuna sa nu ma dau in interior ca poate sa faca mai rau.
|
Diana1489 wrote: Ale ?i eu am luat nistatina dar ovule , tot pentru candida dar jos . Am mai luat înca vreo 4 pastile pe care le-am luat toate odata la 12 sapt . Tin sa va spun ca tot nu am scapat de candida si acum am si deja ma enerveaza . O sa merg si aici saptamana viitoare poate imi da ceva mai bun ( in Germania ) . Cate saptamani de sarcina ai ? Mie inainte de 12 sapt nu a vrut sa imi dea nimic ca a spus ca nu este safe .
Si eu am luat ovule pentru condidoza vaginala, la fel, m-au ajutat 50%. Eu zic sa le iei Ale daca ti le-a recomandat ginecologul, nu o sa iti faca rau. Acum am din cand in cand niste mancarimi "de suprafata" si ma dau cu Canesten.
|