eugeia wrote:Eu sunt bine, durerea mea nici nu mai conteaza acum, daca ai alt focus mai mai important ca si durerea nici nu o observi. Medici ne spun rabdare, multa iar noi ne bucuram de fiecare zi câ?tigata, cand la final ne zice azi a trecut fara incidente. Luptam, ca ea este minunata!
Eu am fost internata la gine1 in urma cu 2 ani si am stat in salon cu mamici de prematuri tot asa pe la 900 g , sunt foarte ok dr acolo desi am ales sa nasc la gynia. Am inteles ca la greutatea aceasta micutii stau in spital in jur de 2 luni , trebuie rabdare . Multa sanatate si sa creasca mare !
|
Alina tocmai am citit ce nume i-ai pus micutului , adica tu ai un David si un Nicholas si pe al meu il cheama David Nicholas :)
|
Inawar wrote:Nasc in februarie iar de data asta asteptam fetita Eu din august am inceput lucrul, mi-a expirat timpul de stat acasa, adica crestere copil ca numai stat nu e cu un nazdravan :)) iar acum vine mama si se ocupa de el. Fiind insarcinata am program redus la 6 ore iar uneori imi mai iau liber pt eco sau un medical cum sunt saptamana asta. Din decembrie intru in prenatal. Noi am incercat 5 sapt la cresa privata in vara dar mereu plangea, a si slabit iar cel mai rau e ca nu a vrut deloc sa manance acolo. Il luam flamand, asa ca am decis sa il mai lasam in pace o perioada. Imi amintesc ca pe la 8 luni nu statea bine in fund, atunci au fost primele semne de intarziere?
Felicitari pt fetita ! Bine ca te ajuta mama si nu trebuie dus la cresa Da noi am avut o problema cu statul in fund , a fost f tarziu pe la 10 luni dar in rest a fost ok , a umblat la 1 an . Problema e intarzierea in achizitia limbajului expresiv si receptiv , foarte rar raspunde la nume , nu se joaca cu alti copilasi , nu ii plac animalele . Ne-am gandit la autism dar dr zice ca inca nu se poate pune diagnostic la aceasta varsta . In rest pare un copil normal , ne jucam impreuna , stie abc-ul in engleza si numara pana la 10 , canta in limba lui anumite cantecele pt copii , ii place sa il pupam . Vom incepe terapia in curand , imi fac mari sperante ca va fi ok pt ca nu pare grav dar nu il putem lasa asa . Instinctul meu de mama imi spune ca este o problema genetica dar toti dr cu care am discutat nu sunt de aceeasi parere iar o analiza amanuntita m-ar costa enorm , sunt atatea sindroame de care nici n-am auzit dar toate testele astea ar fi cateva mii sau zeci de mii de euro .
|
delia.c.yaya wrote:Hey mamici! Noi am avut azi controlul de 18 luni. Gogoa?a creste bine si voioasa. Are 10.500gr si 84cm si energie cât cuprinde  Noi de luna asta încercam pentru bebe 2  sa vedem ce-o fi
Bafta Delia , sa vina bb2 cat mai repede
|
Felicitari Adina ! Multa sanatate si recuperare rapida .
|
Inawar wrote:Hei, ma bucur sa te mai vad pe aici Multumesc, da sunt burtica, ma bucur ca am sarcina usoara, chiar mai usoara decat prima. Am uitat sa ma inscriu pe lista la burtici dar le mai citesc uneori pe fete, si aici intru ocazional in masura timpului. Voi cum sunteti? Cel mic a intrat in colectivitate acolo? Noi am decis sa-l mai tinem acasa o perioada.
Pai am revenit in tara , am stat din februarie pana luna trecuta dar nu ma pot acomoda acolo , am tot ezitat sa inscriu copilul la dr dar nici n-a fost bolnavior deloc , e alta clima nu stiu dar chiar n-a fost racit si nici noi . Cat despre colectivitate nu , acolo costa f mult iar gratuit doar de la 3 ani , eram cam toata ziua singura cu el si sotul la munca . Acum o sa stam o perioada , nu stiu exact cat dar nu ma gandesc sa il inscriu nici aici, e prea mic si cum are probleme de intarziere noi vom incepe terapia , asa mi-a recomandat dr neurolog cat si pshiatru . Acum stai cu micutul acasa nu ? Lasa ca e ok si asa , eu l-am dus pe cel mare doar la gradi si a fost ok . Cand o sa nasti ? Fetita sau baietel ? Scuze ca n-am citit inca tot si nu stiu . Pupici
|
AriaM wrote:Hei Dana, salut si spor la rezolvat treburile. cum mai esti? cel mic?
Eu sunt bine mersi dar cel mic e cu probleme din pacate , are o intarziere , inca nu stim exact dar investigam . Voi cum sunteti ?
|
Buna mamici , am intrat sa va salut . Noi ne-am intors in tara pt o perioada , avem mai multe probleme de rezolvat . Citesc acum ultima casuta sa vad ce ati mai facut . Alina felicitari pt bb2 si Ina am vazut ca esti la burtici , felicitari !
|
Adina sa ai o nastere usoara si rapida ! (Nu stiu daca ma mai tii minte dar si tu ai intrat la gravidute sa ma feliciti cand am nascut eu acum apoape 2 ani )
|
Suntem bine multumesc , am ajuns de curand in Uk , am mai locuit inainte dar in alta zona , sa speram ca va fi ok . David alearga peste tot, trebuie sa fiu atenta non stop e ff grea perioada asta . Am mult de recuperat acum tot citesc ce ati mai facut voi si bebeii Va pup si incerc sa intru mai des
|