Profil: Dana Valian
Despre
Utilizator: Dana Valian
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 13, 2012
Ultima vizita: Wednesday, March 13, 2013 9:30 AM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: testul Papanicolau
Postat: Wednesday, March 13, 2013 9:30 AM
da, absolut! testul PAP se face o data, chiar de doua ori pe an, deci e numai bine daca te duci si ti-l faci din nou! uite, chiar am citit de curand un articol despre asta, unde se recomanda acelasi lucru de catre un medic avizat (de la clinica Donna, v-am mai spus eu de ea zilele trecute)
Subiect: testul Papanicolau
Postat: Tuesday, February 26, 2013 10:41 AM
daca va intereseaza sa mai mergeti in perioada asta la control ginecologic, am vazut ca au reduceri de 10% la Donna Medical Center. eu o sa profit si o sa ma duc zilele astea, pana nu se termina luna februarie :) am mai fost aici anul trecut si am fost multumita, asa ca de data asta tot acolo o sa merg.
Subiect: Perioade reduceri magazine
Postat: Friday, February 1, 2013 1:17 PM
Buna, fetelor! Ma gandeam sa incepem o discutie despre ce magazine au reduceri si in ce perioada, ca sa stim si noi toate de unde putem sa profitam in perioada asta sa ne cumparam haine si produse cosmetice mai ieftine. Incep eu: Marionnaud are reduceri de 30%, 50% si chiar si 70% pana pe 15 februarie. Profitati! Voi despre ce alte magazine cu reduceri mai stiti?
Subiect: Fertilizare in vitro si alte metode de conceptie
Postat: Monday, January 14, 2013 11:42 AM
Pentru FIV eu va recomand clinica Fertillia. Au o multime de medici specialisti endocrinologi si geneticieni. De asemenea au aparatura de ultima generatie si singurul laser PGD din Romania care poate depista hemofilia si sindromul Down. Sper sa va fie de folos informatia!
Subiect: Clinici private Bucuresti
Postat: Wednesday, January 9, 2013 2:08 PM
ca o completare la datele despre fertilia postate mai sus, vroiam sa va spun ca aceasta clinica e foarte buna in special pe probleme de fertilitate si proceduri de inseminare artificiala si fertilizare in vitro. au nu doar specialist in ginecologie, ci si pe genetica si embriologie. si au un laser care poate determina problemele genetice prenatale, care este unic in tara.
Subiect: cum imi aleg doctorul?
Postat: Wednesday, January 9, 2013 12:25 PM
eu o recomand pe dna dr ruxandra dumitrescu, e ginecolog la fertilia. e foarte deschisa cu pacientele, se poarta frumos si e un medic foarte bun. eu am facut acum mai multi ani fertilizare in vitro la ea si am fost multumita de cum s-a purtat cu mine
Subiect: Infertilitatea
Postat: Tuesday, January 8, 2013 2:27 PM
da, sunt foarte ok, au medici specializati pe andrologie si pe genetica si fac multe tipuri de analize ca sa depisteze daca e vreo problema de fertilitate masculina.
Subiect: Infertilitatea
Postat: Thursday, December 13, 2012 4:31 PM
Sunt mama unei minunate fetite de 3 ani pe care am reusit sa o am dupa mai multe incercari de fertilizare in vitro la clinica Fertilia. Va incurajez sa mergeti la ei pentru ca dupa 3 proceduri platite daca nu apare sarcina in 12 luni ei va returneaza banii.