Va rog sa ma ajutati, daca detineti, cu numarul de telefon al domanei Sicoe Daniela, medic pediatru la Spitalul Cfr2. Multumesc frumos!
|
fetele se ia venitul net sau brut?
|
dalelutza wrote:fetele, am vb astazi la serviciu, la resurse umane si tipa de acolo mi-a zis ca ma incadrez in legea asta, doar sa imi depun dosarul dupa 01.01.2008, caci am la dispozitie 60 de zile lucratoare de la terminarea concediului postnatal. Sunt tare tare fericita! Pardon, 01.01.2009
|
fetele, am vb astazi la serviciu, la resurse umane si tipa de acolo mi-a zis ca ma incadrez in legea asta, doar sa imi depun dosarul dupa 01.01.2008, caci am la dispozitie 60 de zile lucratoare de la terminarea concediului postnatal. Sunt tare tare fericita!
|
[quote=lifeinhim]
Dar daca pur si simplu iti depui dosarul mai tarziu? Eu l-am depus cand avea bebe vreo 4 luni. Am stat in concediu de crestere a copilului, doar ca nu am depus dosarul de indemnizatie decat mai tarziu. Nu te obliga nimeni sa il pui imediat cum se termina postnatalul.
se poate sa depun dosarul mai tarziu? Chiar daca asta inseama ca o luna de zile raman "neacoperita"- adik nu mai sunt nici in posnatal nici in CCC? Mi se mai ia in considerare?
|
dalelutza wrote:Dragele mele, Am inteles ca legea cu 85% din salariu intra in vigoare de la 01..01.2009, insa intrebarea mea este pentru mamele care nasc dupa 01.01.2009 sau ccelel care isi depun dosarul dupa aceasta data. Stiti ce ma gandeam legat de discutia de mai sus: sa anunt la servici ca revin la lucru duap 01.12.2008( cand imi expira concediu postnatal) si din acea data sa imi dea medicul de fam concediu medical timp de o luna. Credeti ca este posibil. PS: ma zbat ff tare legat de acest aspect pentru ca eu, desi nu intentionez sa stau cei 2 ani acasa, timpul cat il voi sta, pierd ff mult daca nu inbtru in legea asta, mai exact vreo 12 mil Asa ca, astept sfaturile voastre. Fetele care lucrati in domeniu, ma ajtati sa imi spuneti daca este ok ce vreau eu sa fac. Poate stiti voi mai multe ca nu stiu unde sa intreb. La job nu as putea sa intreb asta, asa ca....
|
Dragele mele,
Am inteles ca legea cu 85% din salariu intra in vigoare de la 01..01.2009, insa intrebarea mea este pentru mamele care nasc dupa 01.01.2009 sau ccelel care isi depun dosarul dupa aceasta data. Stiti ce ma gandeam legat de discutia de mai sus: sa anunt la servici ca revin la lucru duap 01.12.2008( cand imi expira concediu postnatal) si din acea data sa imi dea medicul de fam concediu medical timp de o luna. Credeti ca este posibil. PS: ma zbat ff tare legat de acest aspect pentru ca eu, desi nu intentionez sa stau cei 2 ani acasa, timpul cat il voi sta, pierd ff mult daca nu inbtru in legea asta, mai exact vreo 12 mil Asa ca, astept sfaturile voastre.
|
Dragele mele,
Eu sunt in concediu post-natal pana la data de 01.12.2008, dupa care ar trebui sa intru in concediu de cresterea copilului. Ideea este ca vroiam sa stiu daca este vreo posibilitate de a intrerupe concediul postnatal in care ma aflu acum cu unul medical, sau cu vreo internare, astfel incat sa intru in coinceiul de cresterea copilului de la 01.01.2009? Precizez ca la data de 01.12.2008 imi expira cele 126 zile de concediu pre si postnatal la acre aveam dreptul. astept raspunsurile voastre.
|
Buna seara si bine v-am gasit!
Am si eu o intrebare legata de aceste "multe" beneficii pe care ni le ofera statul roman Maine trebuie sa merg la primarie sa ii depun dosarul lu bb pentru alocatia de 200 lei si cel pentru trusou de 150 lei. Intrebarea mea este pe langa acesti muuuuuulti banuti se da si o prima pentru prima nastere de 200 lei, cum am citit eu undeva, sau nu am inteles eu prea bine. Mai sunt si alte "venituri" de care ar trebui sa stiu. Apropos, ai dat la stiri astazi ca se discuta aprobarea legii ce prevede ca indemnizatia de cresterea a copilului sa fie de 85% din ultiumul salariu dar nu mai putin de 600 lei. Stie cineva cam de cand ar putea intra in vigoare? Pupici
|
Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine!
Intr-adevar pe zi ce trece trauma daca ii pot spune asa se diminueaza si sunt ferm convinsa ca va si trece. nici nu ar avea cum, cand am o printesa care asteapta din partea mea toata atentia si energia. Ce pot sa va spun, este o scumpete de fata, fff frumoasa( pe principiul fiecare cioara isi lauda puiul) , ff cuminte, papa bine la san si nu ma tine treaza nopatea prea mult(deocamdata, sper deloc). Ma trezeste cam la 3-4 ore sa pape.Poze as posta dar nu stiu cum.astept sugestii. va pupam
|