Maria, îmi pare rău. Îți doresc speranță și încredere pentru luna ce urmează! Va fi bine. :)
Criss, să știi ca și eu mă gândeam să încerc luna viitoare cu teste de ovulație. În același timp, parcă aș lăsa lucrurile să se întâmple în mod firesc până la nunta, să nu mă stresez prea tare. Oricum urmează două luni mai stresante pe plan profesional, nu aș mai pune și altă presiune. În același timp, am emoții pentru rezultatul de luna asta, sunt optimistă, însă încerc să fiu și rațională și să nu îmi fac prea mari speranțe.
|
Maria, îți țin pumnii să fie rezultatul dorit! 🙏
|
Rebecca, Cris, îmi pare rău! Vă doresc răbdare și speranță în continuare pentru următoarea lună! 🤗
|
Criss4 wrote:Mulțumesc fetelor, dar oarecum cred ca încep să îmi pierd speranța să zic așa, deși nu suntem în vârstă, la ceilalți 2 copii au rămas în a 4a lună de încercări, acum se lasă așteptat cu tot cu teste de ovulație și grijă la contacte când e ovulația. 😅 așa ca ne gândim ca poate nu e să mai ne fie să fim părinții unui bebeluș, cine știe? 🙃
Criss, ce frumos Admir tare mult familiile cu 2-3 copii. Să dea Dumnezeu să vină și bebe3 cat mai repede!
Nu vreau să îmi fac speranțe, dar luna asta chiar am avut niște simptome persistente de ovulație și cred ca am prins perioada optimă. Rămâne de văzut, sunt curioasă și câtă răbdare o să am să aștept… 😅
|
Rebecca , eu zic că e de bine! Țin pumnii și așteptăm vești! Doamne ajută!
|
Rebecca10 wrote:
Mulțumesc! 🙏 mă dor ovarele super tare și am avut crampe ieri, și am și o stare generală schimbată per total. Nu vreau să mă entuziasmez că poate sunt simptome date de progesteron, mai aștept câteva zile și testez
Țin pumnii, Rebeca! Așteptăm vești bune! 🙏
Criss, succes și ție!
Și eu am avut ieri dureri de ovare și crampe, luna trecută nu am avut simptome atât de evidente de ovulație cum am avut luna aceasta. Vedem…
|
Alexandra1210 wrote:https://ibb.co/mVwQt1yd Ella ,tu ai urmărit ovulația acum când ai rămas însărcinată prin teste de ovulație ? Eu am zis că stau cuminte și las lucrurile așa ,să se desfășoare natural ,fara teste și altele . Dar...😅 curiozitatea mea și totodată dorința.. sunt mai puternice . Bineînțeles că am făcut un test și e foarte pozitiv.. Acum ,cu Dumnezeu înainte ! 🙏
Să fie cu noroc, Alexandra, și să ne arăți în curând un test de sarcină pozitiv! 🤗🙏
Ella, mă bucur pentru tine și-ți doresc să se desfășoare lucrurile perfect în continuare! 🤗🙏
Și eu sunt în perioada ovulației. Nu am testat, dar simptomele sunt evidente. Facem ce ține de noi 😅, să vedem acum dacă se lasă și cu vreun rezultat.
|
Felicitări, Ella! Să fie totul bine în continuare și să ai o sarcină ușoară! 🤗
|
Ella, îți țin pumnii să fie totul bine!
|
Fetelor, vă mulțumesc pentru încurajările voastre, contează mult În ideea în care știu ca am probleme - ovare micropolichistice, am și spus că mai bine încercam mai “repede”, chiar și înainte de a ne căsători, decât să tot amânăm și după să ne trezim că nu mai putem avea copii. Dacă am fi luat-o oricum in ordine, dupa așa-zise reguli și standarde, ar fi trebuit sa ne cumpărăm ceva (stăm în chirie) etc., etc., dar așa am simțit că e mai bine și am tot discutat și luat în calcul toate variantele și sunt convinsă ca o să ne descurcăm cumva, mai ales că suntem amândoi două persoane cu picioarele pe pământ, zic eu. Doar să reușim să ne îndeplinim dorința…
Vă țin pumnii și vouă, tuturor celor care vă doriți un bebe, să reușiți cat mai repede! Iar cele care ați reușit să vă îndepliniți dorința, să vă bucurați de burtici și să aveți sarcini cat mai ușoare! 🤗
|