|
|
Wednesday, September 12, 2012 |
Wednesday, September 12, 2012 9:10 AM |
2 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Multumesc Dnei. Dr. Bernevig de la Spit. Constantin si Elena (Judetean Ilfov) de la Diham. Desi ne-am cunoscut cand sarcina mea era avansata - saptamana 28 de sarcina - a avut grija de mine si bebel iar in decembrie am petrecut Craciunul cu bebelul nostru minunat. Un superb cadou anul trecut pentru sarbatorile de iarna! Acum are aproape 9 luni si este un rasfatat si un nazdravan mare! Il iubim cu totii si doresc tuturor sa aiba parte de asa medici buni si profesionisti. Doamna doctor - tot respectul meu pentru dumneavoastra si echipa dumneavoastra de la Spital!
|
Eu am nascut la Spitalul Ilfov (Constantin si Elena) de la Diham, in decembrie 2011. Il recomand oricui pentru curatenie, pentru personalul calificat, pentru atentia ce iti este acordata benevol. Personalul nu sta cu mana intinsa si sunt toti niste profesionisti. Am nascut cu dna. dr. Bernevig - o recomand cu caldura. Este un medic asa cum ar trebui sa fie daca nu toti, macar majoritatea in aceasta tara si oriunde. Nu pot sa spun ca se apropie sufleteste de tine prea mult (nu asta asteptam de fapt) ci pune tot sufletul in ceea ce face pentru tine! Este foarte atenta la evolutia ta ca viitoare mama si are grija ca totul sa fie in regula cel putin pana la externarea ta din spital. Si...surprinzator, eu am 'ales-o' navigand pe internet. Pur si simplu informandu-ma online.
Au existat si cheltuieli, da : plata rezervei in care am stat dupa ce am iesit din terapie intensiva, unde am stat 2 nopti. Costa 75 lei / noapte patul - rezerva de 2 paturi. Rezerva este foarte curata, exista toaleta in camera, televizor. Este foarte cald si bine iarna. Poti sta si in rezerve fara plata - la etajul cu bebelusii, insa sunt 4-5 paturi in rezerva si nu are acces acolo familia. Trebuie sa iesi tu afara pe holul principal cu bebelul in brate. Astfel ca eu am ales rezerva platita. Este la latitudinea fiecaruia.
Si...inca ceva...atata timp cat oferi tu, ca pacient, respect si buna-cuviinta - asa ti se va raspunde si de catre medici. Fara alte 'atentii' obisnuite in societatea noastra corupta, de altfel. Este doar parerea mea!
|
|