Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mi-as spune: "invata, invata, invata! persevereaza in toate. citeste mai mult. cladeste-ti un viitor frumos, invatand pe branci." Ah, si alta chestie importanta: " nu manca seara, dupa ora 18, ca ajuti sunculitele sa se dezvolte!!!" |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| danamaria wrote:iubeste-te mai mult!!!!!
Acesta ar fi unul dintre lucrurile importante pe care mi l-as spune si eu.Ai mai multa grija de tine.Fa mai repede un copil ca sa ai sansa sa-l faci si pe al doilea - m-am casatorit acum 10 ani. Nu mai pierde 1 an si jumatate in tara , ci sterge-o imediat ce te-ai casatorit.Nu astepta nimic de la altii , lupta tu pentru ceea ce doresti sa obtii - doar asa vei reusi. si nu in ultimul rand, ai mai putina incredere in oameni. |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sunt multumita de mine ... sunt fericita si n-as schimba nimic ... acum 10 ani .... dar acum 4 ani poate as schimba ceva.... mi-as da un sut in fund sa ma trezesc o data ca visam |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu tot ce zboara se mananca! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Deschide ochii, fata!!! |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| kali wrote:Nu tot ce zboara se mananca! Initial asta m-am gandit sa postez si eu , apoi am zis sa fiu mai explicita! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce mi-as zice?Nu cred ca as avea ceva de schimbat,sunt multumita asa cum sunt,sunt fericita ,am o familie minunata da tot mi-as zice ceva:casca ochii cand iti alegi prietenii! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Viata nu e numai roz...trezeste-teeeeeee!
|
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| TeosOf wrote:"Traieste clipa! Nu-ti mai irosi timpul. Daca altora nu le place ceea ce faci/gandesti, e problema lor. Fii cat mai independenta si detasata!" Aceste sfaturi mi le-as da.
acelasi sfat mi l-as da si eu
simt ca a trecut tineretea prea repede |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| raly wrote:casca ochii cand iti alegi prietenii[/b]!
Asa as face si eu,deacord cu Raly,mi-as alege prietenii altfel,dar acum na ,asta e,mergem inainte!!!!
Acum 10 ani aveam aproape 15 ani asa ca as invata mai mult !!!! Dar nu e tarziu nici acum ,sunt tanara!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
suntem de o varsta??nu am stiut off topic |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fluturas wrote:suntem de o varsta??nu am stiut off topic
Fluturas asa se pare |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Si eu aveam acum 10 ani aproape 15 ani si nu stiu ce mi-as spune pentru ca nu as vrea sa schimb mai nimic, din fiecare greseala am invatat ceva, m-am maturizat... Poate ca mi-as spune sa nu ma las de visul de a scrie candva o carte... |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| As schimba ceva dar doar in conditiile in care as putea sa raman si cu amintireile care le am acum si cu invatamintele deja trase.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DACA M-AS INTILNI ACUM ZECE ANI, MI-AS SPUNE SA FAC UN COPIL, SA NE BUCURAM IMPREUNA DE VIATA O PERIAOADA MAI LUNGA!MI-AR FI PLACUT SA AM FETITA ACUM ZECE ANI! |
|
|