Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Daca te-ai putea intalni pe tine, cea de acum 10 ani, ce sfaturi ti-ai da? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| hm... "SA ASCULTI DE MAMA SI TATA" :018: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fii mai perseverenta,ai mai multa incredere in tine,fii diplomata,alege-ti cu grija prietenii si " Daca in drumul tau spre fericire vei suferi, plange muntilor, nu plange omului caci compatimirea lui e o ironie amara."....ar mai fi multe,dar ma rezum la atat |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| "Fa sex protejat!" |
|
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| adriana meriti un pt aceasta teme... sa ma intilnesc pe mine acum 10 ani????pai acum 10 ani io aveam doar 14 ani...nu-mi statea mintea la nik...doar la joaca si la scoala(mai putin)... si ori cum sfatul meu pt mine... "gindeste de 10 ori si fa o singura data!"si oricum dak as da timpul inapoi as schimba fffff multe, extrem de multe lucruri... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| As fi continuat medicina, chiar daca as fi mancat paine cu sare. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| As schimba multe,dar...nu stiu daca as mai avea ce am acum |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| petro wrote:"Fa sex protejat!"
Eu nu as schimba prea multe, dar mi-as spune adevarul, cum stau de fapt lucrurile, care e realitatea la noi in tara.. si apoi sa aleg... cu toate ca am senzatia ca as alege la fel, dar macar ar fi in cunostinta de cauza.. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| iubeste-te mai mult!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| la fel ca sweety,acum 10 ani aveam 13 deci singurul sfat..."invata mai bine" |
|
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Felicitati pentru subiect, foarte interesant
Alyna wrote:Fii mai perseverenta,ai mai multa incredere in tine,fii diplomata,alege-ti cu grija prietenii Exact asta mi-as spune si eu |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| M-as sfatui sa am mai multa incredere in mine , sa fiu mai indrazneata , si sa iau deciziile pe care nu le-am luat si pentru care regret si acum. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| "Traieste clipa! Nu-ti mai irosi timpul. Daca altora nu le place ceea ce faci/gandesti, e problema lor. Fii cat mai independenta si detasata!" Aceste sfaturi mi le-as da. |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Fuuuugi! Asta mi-as spune! As fugi de o relatie nepotrivita, as "fugi" din tara ... Asta mi-as spune! Daca m-as asculta! Mi-as mai spune ca intotdeauna o mama (ca a mea) simte ce e bine pentru copilul ei, ca trebuie sa fiu atenta la silueta si la orele tarzii ale mesei, ca este foarte important sa nu-mi intrerup studiile. Oooof, cate mi-as mai spune! Si totusi ... daca as stii ca schimband ceva nu l-as mai avea pe Stefan ... nu mi-as spune nimic! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mi-as spune: "Bravo, te-ai desteptat pana la urma...da cam mult ti-a trebuit " Acum 10 ani am avut un brainstorming :018: incepuse sa se aseze astrele cum trebuie, mintea imi venise la loc in cap, luasem o cale buna in viata .Insa daca e sa ma intalnesc pe mine cea de acum 15 si mai incolo de ani as avea niste paruieli de discutat |
|
|