|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mhldvrc wrote:Hm, acum 10, aveam multe probleme de sanatate si-mi plangeam de mila, daca as putea da timpul inapoi, as gandi altfel, as lua totul asa cum e si as trai clipa la maxim , ca acum
Mare adevar .
Bere, stiu ca acum esti suparata si d-aia zici asa .
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Poate, Taty!Dar, cu siguranta, as lua niste masuri ca sa nu mai permit altora sa mi se amestece in viata mea! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...acum 10 ani aveam 19...eram in ultimul an de liceu...si intr-adevar "nu tot ce zboara se mananca"... ...atunci mi-am cunoscut sotul(inca?) si imi pare rau ca nu l-am testat mai mult...m-as sfatui "fii mai atenta la caracterul omului,la gesturile sale si nu crede tot ce spune"...dar ce sa faci?...tanara fara experienta... ...si daca m-as intalni cu mine acum 5 ani mi-as spune "sa nu ai incredere in nimeni exceptand increderea in mine si mama...nu exista prieteni adevarati.... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ioana hugs !!! Trec toate !! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ... Cristy....de trecut trec toate...dar ranile in suflet raman...si regretele... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| IoanaAlexandra wrote:... Cristy....de trecut trec toate...dar ranile in suflet raman...si regretele...
Trec si ele cu timpul insa aste depinde de noi cat dorim sa le tragem ! Cand inveti sa dai la o parte si sa te axezi pe ce iti face bine tie si sufletului tai vor trece mai usor !
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mi-as spune: Praslea draga, vezi-ti de viata ta ca omul de langa tine numai lui isi duce grija. Urmeaza-ti visurile si fugi mancand pamantul de langa el caci nu o sa se imbunatateasca lucrurile ci din contra! Dar niciodata nu e prea tarziu. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In urma cu 10 ani eram tare fericita dar nu asa fericita si multumita ca acum.As face totul la fel in privintza familiei si a alegerilor facute!Poate ca imi faceam un canal de you tube unde sa ajut lumea sa gandeasca si sa fie pozitivi in viatza lor indiferent de ceea ce li se intanpla.
|
| Pozitiva ca intotdeauna, Shirel! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Praslea, Shirel, Praslea, ai fi crezut, atunci? Totusi... daca ai fi fugit, nu ai fi avut amandoi copiii, acum.
Eu? Acum 10 ani? M-as asigura cu maxima convingere ca totul va fi bine... sa fie cuvintele astea undita de care m-as agata atunci cand as simti nevoia... si concluzia la care as fi revenit mereu atunci cand mi s-ar fi confirmat asta.
Nu regret absolut nimic si sunt convinsa ca am evoluat datorita tuturor experientelor prin care m-a purtat viata pana acum. Toate lectiile au avut un scop... si iti trebuie timp ca sa le traiesti si sa le intelegi pe toate fix atunci cand trebuie - nu mai devreme, nu ca-ti spune cineva. |
|
| Kali, corect! Copiii sunt singurul lucru pe care nu il regret nici macar o miime de secunda . Sunt ceea ce sunt datorita experientelor, asa cum ai spus si tu. Numai cand esti singura dintr-o relatie si familie care se zbate si munceste pana pica jos, atunci ai second thoughts. (si nu numai)
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Praslea, Shirel, Praslea, ai fi crezut, atunci? Totusi... daca ai fi fugit, nu ai fi avut amandoi copiii, acum. Eu? Acum 10 ani? M-as asigura cu maxima convingere ca totul va fi bine... sa fie cuvintele astea undita de care m-as agata atunci cand as simti nevoia... si concluzia la care as fi revenit mereu atunci cand mi s-ar fi confirmat asta. Nu regret absolut nimic si sunt convinsa ca am evoluat datorita tuturor experientelor prin care m-a purtat viata pana acum. Toate lectiile au avut un scop... si iti trebuie timp ca sa le traiesti si sa le intelegi pe toate fix atunci cand trebuie - nu mai devreme, nu ca-ti spune cineva.
Nu stiu cum dar eu mereu cred ca orice experientza in viatza nu vine sa te distruga ci doar de a forma si de ati cunoaste puterea.Avem noi aici in ebraica un proverb"Orice cazatura ,coborare te face sa te ridici si mai drept si sa urci si mai sus!!Daca nu am avea experientze din astea mai urate nu am pretui fericirea si binele deloc. |
|
|