Daca te-ai putea intalni pe tine, cel de acum 10 ani...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Tuesday, March 11, 2014 9:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
mhldvrc wrote:
Hm, acum 10, aveam multe probleme de sanatate si-mi plangeam de mila, daca as putea da timpul inapoi, as gandi altfel, as lua totul asa cum e si as trai clipa la maxim Lol , ca acum ras

Bravoo Mare adevar .

Bere
, stiu ca acum esti suparata si d-aia zici asa uff .

bereea
Scris: Tuesday, March 11, 2014 9:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Poate, Taty!Dar, cu siguranta, as lua niste masuri ca sa nu mai permit altora sa mi se amestece in viata mea!
IoanaAlexandra
Scris: Wednesday, March 12, 2014 1:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...acum 10 ani aveam 19...eram in ultimul an de liceu...si intr-adevar "nu tot ce zboara se mananca"...
...atunci mi-am cunoscut sotul(inca?) si imi pare rau ca nu l-am testat mai mult...m-as sfatui "fii mai atenta la caracterul omului,la gesturile sale si nu crede tot ce spune"...dar ce sa faci?...tanara fara experienta...
...si daca m-as intalni cu mine acum 5 ani mi-as spune "sa nu ai incredere in nimeni exceptand increderea in mine si mama...nu exista prieteni adevarati....Cray
Cristy
Scris: Thursday, March 13, 2014 11:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Cheek Kiss Ioana hugs !!! Trec toate !!
IoanaAlexandra
Scris: Thursday, March 13, 2014 11:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...iloveyou Cristy....de trecut trec toate...dar ranile in suflet raman...si regretele...
Cristy
Scris: Friday, March 14, 2014 12:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
IoanaAlexandra wrote:
...iloveyou Cristy....de trecut trec toate...dar ranile in suflet raman...si regretele...

Trec si ele cu timpul insa aste depinde de noi cat dorim sa le tragem !
Cand inveti sa dai la o parte si sa te axezi pe ce iti face bine tie si sufletului tai vor trece mai usor !
Cheek Kiss

praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, April 14, 2018 1:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mi-as spune: Praslea draga, vezi-ti de viata ta ca omul de langa tine numai lui isi duce grija. Urmeaza-ti visurile si fugi mancand pamantul de langa el caci nu o sa se imbunatateasca lucrurile ci din contra! Dar niciodata nu e prea tarziu.
shirel
Scris: Tuesday, April 24, 2018 9:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In urma cu 10 ani eram tare fericita dar nu asa fericita si multumita ca acum.As face totul la fel in privintza familiei si a alegerilor facute!Poate ca imi faceam un canal de you tube unde sa ajut lumea sa gandeasca si sa fie pozitivi in viatza lor indiferent de ceea ce li se intanpla.

praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, April 26, 2018 4:16 AM
Nivel

Pozitiva ca intotdeauna, Shirel! computerlove SimplyLove
kali
Scris: Thursday, April 26, 2018 12:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Praslea, Shirel, computerlove
Praslea, ai fi crezut, atunci? Totusi... daca ai fi fugit, nu ai fi avut amandoi copiii, acum.

Eu? Acum 10 ani? M-as asigura cu maxima convingere ca totul va fi bine... sa fie cuvintele astea undita de care m-as agata atunci cand as simti nevoia... si concluzia la care as fi revenit mereu atunci cand mi s-ar fi confirmat asta.

Nu regret absolut nimic si sunt convinsa ca am evoluat datorita tuturor experientelor prin care m-a purtat viata pana acum. Toate lectiile au avut un scop... si iti trebuie timp ca sa le traiesti si sa le intelegi pe toate fix atunci cand trebuie - nu mai devreme, nu ca-ti spune cineva.
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, May 1, 2018 1:01 PM
Nivel

Kali, corect! Copiii sunt singurul lucru pe care nu il regret nici macar o miime de secunda coeur .
Sunt ceea ce sunt datorita experientelor, asa cum ai spus si tu. Numai cand esti singura dintr-o relatie si familie care se zbate si munceste pana pica jos, atunci ai second thoughts. (si nu numai)
shirel
Scris: Tuesday, May 1, 2018 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Praslea, Shirel, computerlove
Praslea, ai fi crezut, atunci? Totusi... daca ai fi fugit, nu ai fi avut amandoi copiii, acum.

Eu? Acum 10 ani? M-as asigura cu maxima convingere ca totul va fi bine... sa fie cuvintele astea undita de care m-as agata atunci cand as simti nevoia... si concluzia la care as fi revenit mereu atunci cand mi s-ar fi confirmat asta.

Nu regret absolut nimic si sunt convinsa ca am evoluat datorita tuturor experientelor prin care m-a purtat viata pana acum. Toate lectiile au avut un scop... si iti trebuie timp ca sa le traiesti si sa le intelegi pe toate fix atunci cand trebuie - nu mai devreme, nu ca-ti spune cineva.

Nu stiu cum dar eu mereu cred ca orice experientza in viatza nu vine sa te distruga ci doar de a forma si de ati cunoaste puterea.Avem noi aici in ebraica un proverb"Orice cazatura ,coborare te face sa te ridici si mai drept si sa urci si mai sus!!Daca nu am avea experientze din astea mai urate nu am pretui fericirea si binele deloc.computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.