Chestionar intrebare: ce ai face???
Alegere Voturi Statistici
avortezi 44 57%
pastrezi sarcina 33 42%

daca esti insarcinata si dr iti spune ca bebe are Sindrom Dawn, ce ai face?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
daca esti insarcinata si dr iti spune ca copilul are Sindrome de Dawn ce ai face?
Laura
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Categoric as avorta! Nu are rost sa sufere un suflet nevinovat! Viata este destul de dificila chiar si atunci cand esti sanatos, cu putere de invatat si munca; din punctul meu de vedere, aceasta problema are o singura solutie, oricat de dificila ar fi pale
S.ELENA
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Desi sunt contra avortului, in acest caz AS AVORTA!!!!!!!plans plans plans
mamica23
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
In acest caz as AVORTAcry cry cry ,
florina
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2008
Eu nu cred ca as avorta
AlexandraL
Scris: Wednesday, April 2, 2008 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Eu special nu am vrut sa fac testul care imi arata daca bebe este sau nu suspect de sindrom, pentru ca mi-am zis ca oricum ar fi,il voi pastra.Cred ca avortul e crima chiar daca copilul are malformatii sau mai stiu eu ce...
Sfefania_Johansson
Scris: Wednesday, April 2, 2008 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
of, doamne!! foarte dureroasa situatie!! dar oricat de mult mi s-ar complica viata, l-as pastra..pt ca n-as putea sa-l omor..n-as putea sa fiu eu cea care decide asupra altei vieti..recunosc ca poate mi-as dori sa pierd sarcina..dar sigur n-as putea sa dictez eu..
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, April 2, 2008 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
va multumesc pt voturi si pareri...
Iar acuma sa va spun de ce am deschis acest topic... Cum a mentionat Alexandra Lazar exista o analitica de sange care iti poate spune daca bebe e suspect de Sindrome de Dawn... pt varsta de 21 ani riscul ar trebui sa fie de 1/1145..pe cand mie mi-a dat 1/68... asa ca dr mi-a spus ca de multe ori pot iesi gresit aceste analize ca nu sunt sigure, asa ca mi-a recomendat sa fac amniocenteza( exista un topic deschis pe aceasta tema), pe care am facut-o si slava Domnului ca rezultatul a fost negativ, si am un pui sanatos
astept in continuare voturile voastre
felyy
Scris: Wednesday, April 2, 2008 7:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2007
Eu nu as avorta si cred ca nici testarea nu as vrea sa o fac ,pt. ca nu ar conta rezultatul.
Am o prietena care are o fetita cu sindrom Dawn si e o scumpa ( mai are inca 3 copii sanatosi)
mihaela75
Scris: Wednesday, April 2, 2008 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Am deschis si eu un topic asemanator cand eram gravi cu Arti si eram total contra avortului ...bebele misca, il simteam parte din sufletul meu ,de fapt nici nu am acceptat sa fac testul.Cand esti in situatia asta judeci altfel.Acum, sincer va spun ca gandesc altfel, sa ma ierte D-zeu, mi-ar fi greu sa cresc copil cu Dawn,daca era autism acceptam dar Dawn e al naibii de urat, copilul e leguma si fara sanse de imbunatatire.Nu doresc nimanui sa fie pus sa aleaga uff
shirel
Scris: Wednesday, April 2, 2008 9:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In primul rind as mai face inca un control ,daca este adevarat eu as face
avort.Nu cred ca as putea sa-mi vad copilul cum se chinuie asa cred ca as
muri de mila lui ,mai bine nu ma chinui nici eu nici el.Nu are nici un
rost sa se vada chinuit si ca pe urma sa ma condamne si pe mine cind va
fi mai mare.Sint impotriva avortului dar in asemenea cazuri eu am votat
pentru.
dya
Scris: Wednesday, April 2, 2008 9:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
As face avort , motive...au spus fetele destule.pale
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 2, 2008 10:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Pastrez sarcina. Fara indoiala ! E copilul meu , e dar de la Dumnezeu si imi duc crucea ! Copii cu Down sindrom sunt .... diferiti, speciali in felul lor. Aici ii vezi cu parintii de mana la cumparaturi, la o inghetata , in parc , peste tot. Sa vedeti opere de arta pictate de ei , sau craft facut de ei. Sunt speciali in diferite feluri. Sa va mai spun ca danseaza , canta , se sincronizeaza cu muzica etc etc ????? Nu !
Leguma inseamna un copil care nu misca , nu cunoaste - recunoaste nimik - pe nimeni , care are 0 activitate craniana , care nu vorbeste , merge , canta , care nu se joaca etc etc.
Si eu am facut testul sangelui si am stat stresata , DAR decizia ar fi fost aceeasi cu siguranta.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, April 2, 2008 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Luand in considerare ce a zis si Laura,ca nu sunt sigure analizele astea,as pastra sarcina,pentru ca am vazut foarte multe cazuri cu prognosticuri gresite,sarcini pastrate si la nastere copii sanatosi tun.
Totusi,acolo sus exista Cineva care poate schimba lucrurile...asta este parerea mea...
mihaela75
Scris: Wednesday, April 2, 2008 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Cred ca sindromul Dawn are si el mai multe faze sau nu stiu eu cum .Am vazut copii cu Dawn care erau legume uff Pana atunci credeam ca Dawn e ca autismul dar se pare ca e mai grav.Parintii erau terminati cu toate ca aici se da ajutor familiilor .Stiam ca copiii cu Dawn pot face cat de cat cate ceva dar ce am vazut de curand am inlemnit, copilul ala era un morman de carne si atat...doamne ce orori mai scot si eu pe gura pale Oricum nu mai vad sindromul Dawn cu atata optimism ca la inceput.uff Eu de asta am ales sa nu fac testul ca n-as fi avut puterea sa avortez ...am preferat sa nu stiu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.