Daca ati putea schimba ceva in tara asta....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 16, 2009 7:43 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Daca ati putea schimba ceva in tara aceasta, ce ati schimba, cum si de ce ?
danamaria
Scris: Wednesday, September 16, 2009 7:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
in ceea ce ma priveste, e simplu:GUVERNUL.ras
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 16, 2009 7:47 AM

De ce ? Ce ar rezolva aceasta schimbare? Cu ce l-ai schimba daca ai putea sa il schimbi, cum ar arata noul guvern?
danamaria
Scris: Wednesday, September 16, 2009 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
AdrianaC wrote:
De ce ? Ce ar rezolva aceasta schimbare? Cu ce l-ai schimba daca ai putea sa il schimbi, cum ar arata noul guvern?

ar rezolva probabil o schimbare de mentalitate in primul rand.
cu ce l-as schimba? e o utopie, dar daca as putea l-as schimba cu oameni care cunosc viata, aici, mai jos, nu la varfuri. trebuie sa existe oameni (si sunt aproape sigura ca exista) care sunt buni "manageri" si totodata pot gandi si cu sufletul, oameni carora sa le pese. s-ar putea emite ideea ca odata ce ai ajuns sus, uiti de unde ai plecat. e adevarat ca in marea lor majoritate asa fac, dar...... exista si exceptii,acele exceptii le-as cauta si zau ca s-ar gasi.
miriam
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
DANAMARIA daca se schimba guvernul intr-o luna stiu cine l-a schimbatras am glumit
si eu daca as putea schimba ceva, aceea ar fi oamenii,mentalitatea lor, rautatea.
si cum se spune ca schimbarea incepe cu noi,as incepe cu mine apoi cu ceilalti...
ingerash
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Educatia si invatamantul.
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:45 AM

inger7 wrote:
Educatia si invatamantul.

Cum si de ce ras
Kiki
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu as schimba tara asta cu o alta. Se poate? sic
bereea
Scris: Wednesday, September 16, 2009 8:54 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Parerea mea este ca pana cand oamenii nu-si vor schimba mentalitatea, felul lor de a gandi, nu se va schimba nimic in tarisoara noastra.Asta as incerca sa schim eu.
ingerash
Scris: Wednesday, September 16, 2009 10:45 AM
Nivel

AdrianaC wrote:

Cum si de ce ras

Cum?:Prin alte pregatiri pentru profesori si educatori.Profesorul,educatorul,are o mare influnta asupra copilului.
De ce?:Din pacate invatamantul si educatia in Romania,are multe laguneuff Nu critic,profesorii,educatoriisorry dar...nu exista daruire fata de copii....ba da doar in cazul in cere-i mituiesti cu cafeluta,flori si ceva bacsish{o spun din experientaangry cat a fost Ionut la gradi in Romania}
Felicit,profesori si educatorii care sunt dedicatii 100% copiilor.newclap newclap newclap
Renuntarea la mita,marirea salariilor cadrelor didactice ar fi un pas inainte.closedtopic
carla
Scris: Wednesday, September 16, 2009 11:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Eu as face curatenie generala in tara,parcuri cu multe flori ingrijite,reciclarea gunoaielor,dar asta necesita in primul rand reciclarea mentalitatii,care nu se poate de la sine,ca nimeni nu vrea s-o arunce la gunoi pe cea veche care-i mai comoda din obisnuinta.S-ar putea schimba numai facandu-i pe oameni sa-si doreasca astasic ,si numai printr-un sistem de legi aplicate se poate ajunge aici,e un cerc vicios.Poate daca am face mai multe schimburi de experienta cu alte tari,poate daca ne-ar ustura la buzunar amenzile,ne-ar mai interesa si pe noi curatenia din jurul nostru
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 16, 2009 5:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu as mari taxele, as pune taxa si pe aer apoi sa simta si romanul ce simtim noi aici si sa nu se mai boceasca din orice sic Ce rea m-am facut maseluta
mama Alessiei
Scris: Wednesday, September 16, 2009 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Reciclarea mentalitatii si in ceea ce priveste functionarii publici, sanatatea...Trebuie sa invete sa-si faca datoria, sa le pese mai mult de oameni fara sa astepte pachetul de cafea, pliculetul cu bani uff uff uff ...sunt deja platiti pentru munca pe care trebuie sa o faca. bataus
Maria & Mario
Scris: Wednesday, September 16, 2009 5:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sa-mi scuzati off topicul .... Inger , vrei sa spui lacune , nu ? sorry
ingerash
Scris: Wednesday, September 16, 2009 6:04 PM
Nivel

Maria & Mario wrote:
Sa-mi scuzati off topicul .... Inger , vrei sa spui lacune , nu ? sorry

Daaalcool ma luase valulhohot hohot hohot lagunehohot hohot hohot Mersi,Oanapupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.