Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Daca ati putea schimba ceva in tara aceasta, ce ati schimba, cum si de ce ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| in ceea ce ma priveste, e simplu:GUVERNUL. |
|
| De ce ? Ce ar rezolva aceasta schimbare? Cu ce l-ai schimba daca ai putea sa il schimbi, cum ar arata noul guvern? |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| AdrianaC wrote:De ce ? Ce ar rezolva aceasta schimbare? Cu ce l-ai schimba daca ai putea sa il schimbi, cum ar arata noul guvern?
ar rezolva probabil o schimbare de mentalitate in primul rand. cu ce l-as schimba? e o utopie, dar daca as putea l-as schimba cu oameni care cunosc viata, aici, mai jos, nu la varfuri. trebuie sa existe oameni (si sunt aproape sigura ca exista) care sunt buni "manageri" si totodata pot gandi si cu sufletul, oameni carora sa le pese. s-ar putea emite ideea ca odata ce ai ajuns sus, uiti de unde ai plecat. e adevarat ca in marea lor majoritate asa fac, dar...... exista si exceptii,acele exceptii le-as cauta si zau ca s-ar gasi. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| DANAMARIA daca se schimba guvernul intr-o luna stiu cine l-a schimbat am glumit si eu daca as putea schimba ceva, aceea ar fi oamenii,mentalitatea lor, rautatea. si cum se spune ca schimbarea incepe cu noi,as incepe cu mine apoi cu ceilalti... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Educatia si invatamantul. |
|
| inger7 wrote:Educatia si invatamantul.
Cum si de ce |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu as schimba tara asta cu o alta. Se poate? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Parerea mea este ca pana cand oamenii nu-si vor schimba mentalitatea, felul lor de a gandi, nu se va schimba nimic in tarisoara noastra.Asta as incerca sa schim eu. |
|
| AdrianaC wrote:Cum si de ce
Cum?:Prin alte pregatiri pentru profesori si educatori.Profesorul,educatorul,are o mare influnta asupra copilului. De ce?:Din pacate invatamantul si educatia in Romania,are multe lagune Nu critic,profesorii,educatorii dar...nu exista daruire fata de copii....ba da doar in cazul in cere-i mituiesti cu cafeluta,flori si ceva bacsish{o spun din experienta cat a fost Ionut la gradi in Romania} Felicit,profesori si educatorii care sunt dedicatii 100% copiilor. Renuntarea la mita,marirea salariilor cadrelor didactice ar fi un pas inainte. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu as face curatenie generala in tara,parcuri cu multe flori ingrijite,reciclarea gunoaielor,dar asta necesita in primul rand reciclarea mentalitatii,care nu se poate de la sine,ca nimeni nu vrea s-o arunce la gunoi pe cea veche care-i mai comoda din obisnuinta.S-ar putea schimba numai facandu-i pe oameni sa-si doreasca asta ,si numai printr-un sistem de legi aplicate se poate ajunge aici,e un cerc vicios.Poate daca am face mai multe schimburi de experienta cu alte tari,poate daca ne-ar ustura la buzunar amenzile,ne-ar mai interesa si pe noi curatenia din jurul nostru |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu as mari taxele, as pune taxa si pe aer apoi sa simta si romanul ce simtim noi aici si sa nu se mai boceasca din orice Ce rea m-am facut |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Reciclarea mentalitatii si in ceea ce priveste functionarii publici, sanatatea...Trebuie sa invete sa-si faca datoria, sa le pese mai mult de oameni fara sa astepte pachetul de cafea, pliculetul cu bani ...sunt deja platiti pentru munca pe care trebuie sa o faca. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa-mi scuzati off topicul .... Inger , vrei sa spui lacune , nu ? |
|
| Maria & Mario wrote:Sa-mi scuzati off topicul .... Inger , vrei sa spui lacune , nu ?
Daa ma luase valul lagune Mersi,Oana |
|
|