Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| HOPE wrote:Sincer nu vreau sa intru in polemica cu nimeni. Trec printr-o perioada foarte grea si am intrat pe forum pentru sprijin si schimb de pareri, nu sa fac politica sau sa am discutii in contradictoriu cu alte persoane. Am raspuns strict la intrebarea ta, in care nu ceri argumente. Si oarecum, foarte subtil si cu subinteles ...am argumentat. Ar trebui sa invatam sa acceptam si sa respectam parerea celorlalti, chiar daca nu suntem de acord cu aceasta!
Imi cer scuse ca am indraznit sa duc o discutie mai departe, ma interesau doar diferite pareri, nu vroiam polemica sau mai stiu eu ce. Cum nu locuiesc in tara, vroiam doar sa stiu cum simt oamenii de acolo. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sa de-a Dumnezeu sa se schimbe ceva dar una eu asa din afara nu prea vad.Multe vorbeee promisiuni,dezbaterii si pana la urma tot nimic concret.Va trebui sa treaca cateva generatii cand poate vom vedea o mica schimbare pe plan national...Asa schimbari mici se vad zilnic sunt cativa care ae straduiesc dar sunt prea putini si nu prea reusesc mare lucru. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Imi pare rau daca am interpretat gresit mesajul tau... Sunt foarte irascibila in perioada asta. |