Andreea06 Exact. Am stat ca pe oua pana la 37 de saptamani sa nu cumva sa nasc prematur, tratament pt oprirea contractiilor samd si dupa nu mai iesea :))) Iar ca prin minune la 37 de sapt s-au oprit si contractiile. Nu am mai avut nici macar una pana cu o zi inainte sa nasc. Ajunsesem in punctul in care voia medicul sa ma cheme sa imi induca nasterea. Peripetii. Bine ca au trecut.
|
Adina Mariana wrote:Sunt convinsa ca dupa ce o sa nasc o sa vad altcumva totul. Adina, desi acum este de 100 de ori mai greu decat in sarcina, eu te inteleg. Pana nu am nascut eu nu am avut liniste, a fost un stres continuu. La fel ca Geo, tot placenta anterioara. O simteam la inceput rar si vag si destul de tarziu. Pe la 19-20 de saptamani. Simptome ioc. Apoi contractii, stat in pat de la 26 de saptamani cu tratament. Iti spun sincer ca am albit in sarcina, tare greu a fost dpdv psihic, abia cand am avut-o in brate am putut sa respir. Sper ca tu sa te poti linisti si asta sa fie singurul hop, ca nu face deloc bine atata stres. Ai incredere in bebe si nu mai citi pe google ca ajungi la balamuc :)) Si eu am luat 400mg de utrogestan aproape toata sarcina. Pana la 37 de saptamani. Si apoi mandra nu mai voia sa iasa cu toata miscarea pe care am facut-o eu timp de 2 saptamani si toate rugamintile la adresa ei sa vina odata. A stat la caldura pana la 39 de sapt si 2 zile. Trec toate, ai sa vezi.
|
Adina, am stat cu sufletul la gura pentru tine. Cu sangerarile ti-au spus si fetele de mai sus, nu e de speriat, doar de urmarit. Cat despre simptome sa stii ca eu nu am avut greata nici macar 5 minute toata sarcina (am avut altele pe cap insa, am dus sarcina cu contractii de la 26 de saptamani pana la 39 cand nu mai voia sa iasa, asa ca fetele cu greturi sa nu ma invidieze :P), iar sanii ma dureau o zi da, 7 ba, ca le innebunisem pe fete aici ca de ce eu nu am simptome. Stai linistita pana la urmatoarea eco. O sa fie bine. Stiu ce inseamna 9 luni de stres permanent si sper din suflet sa il depasesti si sa te poti bucura de sarcina fara griji prea mari, eu personal nu am putut si nu este bine deloc. Iti tin pumnii :*
|
Adina Mariana wrote:Fetele 229.5 Felicitaaaari!!! Uai ce ma bucur Eram sigura ca o sa fie bine. Be happy, fara stres, sa ai 9 luni de fericire si apoi o viata intreaga alturi se minunea ta
|
Buna fetelor. Daca tot am intrat miseleste pe la aspirante sa o felicit pe Adina, trec si pe la voi. Sper ca sunteti bine si voi si bebeloii vostri. Timp de forum eu nu am mai avut. Ne-am mutat cu catel cu purcel. Au fost multe schimbari dificile. Noi suntem bine. Buburuza mea are 6 luni, 2 dinti si nu sta locului o secunda. Pana si cand doarme, doarme stand in cap :))) cred ca seamana cu ma-sa. Am trecut si eu prin toate la fel ca voi probabil, sfaturi nesolicitate, colici, nopti nedormite, urlete, salturi, pusee, toate grijile pamantului. Noroc ca trec toate si raman alea frumoase. Asta imi spun mereu cand simt ca nu mai pot de oboseala. Acum am inceput diversificarea. Alta distractie. Si la propriu si la figurat :))) O sa incerc sa mai intru sa mai prind din urma discutiile. Va pup!
|
Adina Mariana wrote: Uau Cybele cum mai esti?doamne nu am mai stiut nimic de tine.Ce iti face bebe?multumesc pt.gandurile bune
Suntem bine. Eu obosita rupta :)))) o sa afli si tu imediat. Ca repede mai trece timpul
|
Adina am intrat azi pur si simplu din greseala pe forum. Si ce vad? Ma bucur enorm de mult pentru tine. Sarcina usoara si la termen si un bebelus jucaus si sanatos. Se intampla si minuni Iti doresc tot binele din lume
|
Fete dragi, nu am mai scris pentru ca am avut un final de sarcina greu si stresant. Insa am nascut saptamana trecuta, natural, asa cum mi-am propus. A fost tare greu dar acum sunt cu mica bebelina acasa si nimic nu poate fi mai frumos pe lume. Desi grijile se multiplica, parca toata panica si tot stresul imens din timpul sarcinii s-au risipit. In sfarsit imi tin in brate mica minune atat de dorita. Va doresc sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi. Veti vedea cum dupa nastere veti putea in sfarsit respira cu adevarat. Va pup!
|
AriaM wrote:Hei Cybele, chiar ma intrebam pe unde esti, cum esti. Saptamana 34?! Wow ce a trecut timpul! Inca un pic si vei cunoaste pe cineva. A trecut timpul da, tare greu :))) Nu prea am mai intrat pentru ca nu mi-a fost tocmai bine, contractii multe, sperieturi, am simtit nevoia sa ma detasez. Acum sunt mai ok, dar ca pe ultima suta de metri, tot mai dificil, sper doar sa ajung la termen la 37 de saptamani. Abia astept sa cunosc matza asta care imi da numai suturi in ficati de ma innebuneste :)) Te pup
|
Felicitari Miruna! Sa fiti fericiti alaturi de bebe Teo si tie recuperare usoara. Ce frumos, esti deja mamica Ai fost pana acum un reper de timp pentru mine pe forum, simt ca se apropie si la mine tot mai mult momentul acum ca tu ai nascut deja
|