|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Se vede ca dupa ce a iesit Iohannis presedinte au inceput sa se miste lucrurile in Romania |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Ar fi bine sa nu glumiti cu astfel de probleme, unii chiar au avut de suferit de pe urma miscarilor seismice. Inteleg ca vreti sa va bateti joc de tot ceea ce nu convine politicilor personale, dar mi se pare total deplasat sa glumiti pe seama unui astfel de subiect. Numai cine nu trece prin asa ceva isi poate permite un astfel de lux. Va veni si vremea sa tragem o linie si sa vedem ce mai cutremura Iohannis prin politica, momentan sunt destul de rezervata cand e vorba despre el....O seara linistita si fara replici seismice! |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| carmenalina wrote:Ar fi bine sa nu glumiti cu astfel de probleme, unii chiar au avut de suferit de pe urma miscarilor seismice. Inteleg ca vreti sa va bateti joc de tot ceea ce nu convine politicilor personale, dar mi se pare total deplasat sa glumiti pe seama unui astfel de subiect. Numai cine nu trece prin asa ceva isi poate permite un astfel de lux. Va veni si vremea sa tragem o linie si sa vedem ce mai cutremura Iohannis prin politica, momentan sunt destul de rezervata cand e vorba despre el....O seara linistita si fara replici seismice!
Eu unul nu am "politici personale", nu stiu la ce va referiti. Nu discut aici despre politica, nu trag nici linii si nici concluzii. Mi se pare deplasat sa afirmati ca "imi bat joc", dar probabil ca daca nu puteti intelege un joc de cuvinte, nu puteti intelege nici alte argumente, deci nu are sens sa continui discutia. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Tzepii wrote:Se vede ca dupa ce a iesit Iohannis presedinte au inceput sa se miste lucrurile in Romania |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Tzepii wrote:Se vede ca dupa ce a iesit Iohannis presedinte au inceput sa se miste lucrurile in Romania
Tare
Carmen,Tzepii glumea!Asta era o gluma,deci trebuie luata ca atare,el nu si-a batut joc de nimeni si de nimik!Mie mi se pare ca esti prea rigida sau politica ti-a strapuns toate madularele............... |

| Stiam ca ati facut deja 2 topicuri pt a va bate joc de Ponta si restul romanilor care l-au votat, nu mai trebuia unul care sa fie la cataclisme si alte chestii periculoase.... Am crezut sincer ca va intereseaza partea reala a unui cutremur, nu bascalia...Scuze, ca nu pot sa rad despre asa ceva, pt ca mine m-a marcat cutremurul din 1977, era sa mor atunci, si numai la gandul ca se poate intampla asa ceva din nou, ma ingrozeste si nu-mi mai arde de glume.Am intrat, crezand ca a trecut cineva printr-o experienta neplacuta, ca la Galati au fost si pagube,daca stiam... De politica va ocupati voi si pentru ceilalti, eu sunt neutra... ca nimeni nu m-a convins de ceva clar si concret...
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Carmelina, ai prins cutremurul din '77??? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carmenalina wrote:Stiam ca ati facut deja 2 topicuri pt a va bate joc de Ponta si restul romanilor care l-au votat, nu mai trebuia unul care sa fie la cataclisme si alte chestii periculoase....
Nu te mai supara si tu ...facem si noi haz de necaz.....specialitate romaneasca autentica! M-a amuzat comentariul unui prieten de-al Simonei(jumatate japonez) : "Pentru un asemenea cutremur se fac atatea discutii? Pai daca erati in Japonia deschideati 4-5 topicuri pe zi"! |

| bereea wrote:Carmelina, ai prins cutremurul din '77??? Da, aveam 5 ani si cateva luni, ne uitam la TV, pe vremea aceea aveai doar 2 ore de TV si erai fericit daca ma vedeai si ceva film...Aveam pe cineva in vizita la TV, au iesit toti afara, numai femeia care se jucase cu mine pana atunci m-a luat in brate si a inceput sa ma stranga, parca eram o perina, si nu vroia nici sa iasa afara din casa si nici sa-mi dea drumul, si deja ma sufocam, pana ce nu i-a tras tata o palma sa o trezeasca la realitate nu a putut sa ma elibereze. Afara era un zgomot infernal, fiind la curte si cu multe animale, nici nu va inchipuiti ce era acolo, si mai era si vuietul acela de cutremur. Eram mica ca varsta, dar mi s-au intiparit bine astea pe creier, ca le-am retrait prin anii 90 cand a fost alt val si eram la bloc, se plimbau mobilele prin casa la vecina si urla cat o tinea gura prin bloc, apoi un altul m-a prins pe strada...se unduia asfaltul in fata noastra si noi, liceeni fiind, radeam pana am realizat ca nu prea e de gluma, stalpii si cppacii se aplecau cam la 45 de grade, a fost groaznic! Acum, ca am absolvit geologia stiu mai multe despre hazarde si trec mai detasata peste, si incerc sa-i calmez pe altii...Cand a fost vineri cutremurul in Vrancea chiar vb cu mama la telefon, si a inceput cu agitatia, vai e cutremur nu se termina, si i-am am mai linistit-o vb cu ea... aurishta, nu m-am suparat, departe de mine, dar am considerat off topic ceea ce s-a scris aici, atat. Eu vorbesc despre cutremur zilnic cu copiii, numai ca aici in Ardeal nu prea sunt...Cum zice parca un proverb chinez, "Mai bine o mie de zile fara cutremur, decat o singura zi fara prevenire", dupa un cutremur devastator din 1966.... |

| Inseamna ca suntem de o seama. M-a surprins afirmatia ta vazand tickerul de la semnatura. |
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Carmen, daca ai ceva concret de mentionat despre cutremur, cum s-a simtit la tine, o poti face linistita... Daca nu... nu are sens sa continui discutia...
Daca am sta toti cu securea deasupra capului si ne-am gandi ca ne pica drobul de sare in cap... am uita sa mai radem, sa mai glumim, sa ne mai destindem... O gluma buna e intotdeauna binevenita... atata timp cat nu depaseste limitele bunului simt, iar daca nu poti intelege o gluma... esti libera sa nu intri la subiectul respectiv sau, in cazul de fata, sa vii tu cu chestiuni mai concrete, fara a emite insa judecati de valoare...
Nu a deschis nimeni topicuri pentru a denigra sau nu unul dintre participanti, nu stiu unde ai vazut asta, chiar am insistat sa nu se comenteze, ci doar sa se voteze, tocmai pentru a nu da loc la discutii inutile.
In politica, religie si nu numai, fiecare are convingerile lui si e bine sa si le schimbe (sau nu) singur, nu "ajutat" de altii...
Si eu am prins cutremurul din 1977, dar asta nu inseamna ca nu mai stiu de gluma...
Stiu tot ce trebuie sa stiu despre ce anume trebuie facut in caz de cutremur si cum se gestioneaza o situatie de genul asta, numai ca niciun cutremur nu seamana cu altul si de cele mai multe ori panica face mai multe victime decat cutremurul in sine.
Cu acestea am incheiat subiectul si cine are informatii utile referitoare la cutremurul care a avut loc le poate pune aici.
In Corbeanca nu s-a simtit absolut deloc cutremurul. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nici la noi nu s-a simtit - bine, exceptand casa soacra-mii care este pe alt meridian decat a noastra si unde a fost ditamai cutremurul de a plecat patul de unul singur ... in fine... povesti... |

| Dar soacra? N-a plecat si ea? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De-ar fi plecat!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 25
| Ufff , am tras o sperietura mare !
Pana si copilul meu de 4 ani a simtit asta ! :))
Gen : ( MAMII S-A MISCAT PATUL CU MINEE !) |
|
|