Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Tocmai a fost un cutremur de 5.5 in Vrancea, aproximativ la ora 4.37. Seismul s-a produs la adancimea de circa 140 km si a fost resimtit pe arie larga in Moldova si Muntenia, inclusiv la Bucuresti, unde intensitatea a fost de IV-V grade pe scara Mercalli. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Asa arata inregistrarea de la observatorul de la Muntele Rosu. Daca nu pica siteul, aici se poate vedea live: http://www.mobotix.ro/camere_supraveghere_live_ro_928.html Tzepii attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ma intreb daca aceste cutremure nu au legatura cu stirea de mai jos. Si cu faptul ca rusii si americanii fac provizii la greu pentru dezastre naturale.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cometa-elenin-se-apropie-de-pamant-in-octombrie-o-vom-vedea-pe-cer.html |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Eu sunt in Timis, deci nu l-am simtit. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| La noi s-a simtit,dar a fost scurt. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Si la noi s-a simtit,chiar foarte tare,eram treaza,s-a auzit mai intai un vuiet ca si cum ar bate vantul foarte tare,apoi s-a simtit cutremurul foarte scurt,doua sau trei scuturaturi. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu eram la o nunta si l-am simtit din plin. Si a durat ceva... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Daca te uiti mai cu atentie,este vb de o stire de acum 2 ani Asa ca a fost,....a trecut.....Parerea mea ca sunt paranoici......Cate provizii sa-ti faci?Daca se va intampla ceva,se va intapla pur si simplu.... Si eu am simtit cutremurul...Nu dormeam nici eu si nici sotul meu......A venit un vuiet, s-a miscat sifonierul si a troznit ,apoi a venit replica cea tare de 5,5.....Eu am facut atac de panica.... |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am gresit cometa!!!! E asta : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cometa-ison-aduce-virusi-extraterestri-466306.html
Eu ma gandesc ca fiecare corp ceresc exercita o anumita gravitatie, si in cazul in care cometa este aproape de Pamant, asa cum luna provoaca maree, tot la fel poate influenta si o cometa planeta. Bine, ca sunt prevestite dezaste... am mai trecut noi cu bine de cateva apocalipse
In caz de cutremur e bine sa nu te panichezi. Te bagi sub o grinda mai groasa. Eu stau la etajul 7 din 10 si am ajuns la concluzia ca cel mai sigur e sa ma urc pe bloc, nu sa cobor. Pentru ca de regula, daca cedeaza armaturile blocului asta se intampla intre etajele 1 si 2 si daca supravietuiesti, mai bine sa fii mai deasupra daramaturilor decat sub moloz. Eu mi-am facut un plan, vezi :)) Sper sa nu ajung sa-l folosesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce haioasa esti......Normal,....sa nu fie nevoie sa folosesti planul,sa nu se intample nimic.....Eu sunt foarte panicoasa,iar in ceea ce priveste cutremurul,eu am ramas un pic dereglata de la cel din 77 si de la celelalte |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu eram cu copiii in Bucuresti . S a simtit foarte tare . |
|
|