Romantic FM - in special Extra!
|
Noi am facut Bulgaria de fiecare data cu Travel Planner. Am fost super multumiti!
|
Tudor are role de anul trecut si merge impecabil; deja exerseaza mersul cu spatele.
|
shirel wrote:DDaaaa,draga mea si sunt mai fericita ca niciodata!!!Sunt acuma in perioada greturilor insuportabile si al ametelelor de zici ca ma invarte cineva 24 de ore incontinuu dar asta este! Tu ,ce faci hai sa ne ajungi ca ai ramas in urma !  Glumesc stii nu!Te admir mereu pe Face cat de mari iti sunt copii nici nu imi vine sa cred ,eu una imi aduc aminte de ei cu toti pitici!Ce zboara timpul asta!! Iti multumesc de felicitari si va pup cu dor!
Asta da, veste! Felicitari, draga mea! Tot gemeni iti doresti???? Sa stii ca te admir enorm pentru resursele de care dai dovada! Eu, una, nu stiu daca as gasi taria sa o iau de la capat, acum, ca dorm toata noaptea, in sfarsit! Bravo tie, mami, si sarcina cat mai usoara!
|
E minunata fetita voastra, Ana! V-a rasplatit Dumnezeu pentru indelunga asteptare! Sa va bucurati de ea si de cavaleri!
|
kali wrote:Parerea mea e sa astepti pana primesti lista. Noua ni s-a cerut stilou cu rezerva Pelikan si caiete Herlitz sau Perpigna. Shirel, super achizitii!! Adevarul e ca ghiozdanele alea sunt extraordinar de frumoase si de bune!! Nu-ti spun ca am avut circ cu ai mei ca vroiau sa mearga afara cu ele - sa se laude, bineinteles.
ASta e decizia pe care am luat-o si eu!
|
Alexandra, felicitari pentru sarcina!
|
Elena, Taty, multumesc mult! Astept sa vad daca invatatoarea le permite utilizarea pixurilor de acest gen; din cate am inteles, nu toate cadrele permit "lejeritatea" asta! :( Am luat si noi ghiozdan, penar, set culori, acuarele (nu ne-am incumetat sa luam tempera pentru ca nu stiu daca lucreaza cu ele in clasa I - daca e nevoie de tempera, acuarelele ii vor ramane Ioanei), pensoane, tablita pentru orar, set rigla, ascutitoare, guma si alte maruntisuri de gen. In legatura cu uniforma... astept iar sa ma intalnesc cu invatatoarea sa vad ce optiuni am! Spor la cumparaturi, dragelor!
|
Intru si eu pe lista mamicilor cu scolari din toamna. Am tot citit ce ati cumparat - noi vom primi in septembrie lista cu rechizitele necesare - dar vreau sa va intreb: stilou, de care? Am tot prospectat piata si am vazut ca exista si stilouri pentru incepatori - Herlitz la 23 RON - , penite M si L. Am inteles ca si la caiete ar fi probleme, pentru ca nu mai au foile veline, ca pe vremea noastra si ca absorb foarte repede, astfel incat e aproape imposibil sa scrii si pe verso. Noi am incercam un caiet de tip I de la Herlitz si absoarbe pana si mina de la pixul cu gel! Exista si variante mai bune?
|
Oana, felicitari! Eu sfaturi nu dau, vizavi de alaptat, dar pot spune ca experienta mea privind alaptatul este de 1%. Am alaptat doar 1,5 luni la Tudor si 4 zile la Ioana. Si am 2 copii minunati si sanatosi si plini de viata! Iti doresc sa-ti gasesti echilibrul psihic, ca apoi toate par mai usoare!
|