Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fiindca mai toate ,hai sa recunoastem avem c-am acelasi probleme cu sotii hai sa le trimit la un curs de formare care permite barbatiilor sa-si trezeasca acel organ ,numit creier,a carui existenta o ignora . Tema stagiului este sa devina la fel de inteligent ca o femeie(deci ,sa fie perfect ). 3 module sunt propuse din care unul este obligatoriu!
MODULUL 1:CURS OBLIGATORIU 1.A invata sa traiesc fara mama(200 de ore) 2.Sotia mea nu este mama mea(350 de ore) 3.Salariul i-l dau sotiei mele(550 de ore) 4.A intelege ca fotbal e doar un sport iar Ronaldino e un cretin(500 de ore) 5.Sotia mea nu este infirmiera mea. 6.Sotia mea nu este servitoarea mea.
MODULUL 2:VIATA IN DOI 1.A avea copii fara a deveni gelos(50 ore) 2.A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele(500 de ore) 3.A invinge sindromul telecomenzii(550 de ore) 4.Nu fac pipi pe alaturi. Mai avansez putin, mai uit de pretentii (exercitui practic insotit de Dvd)(100 ore) 5.Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus. 6.Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc(500 de ore) 7.A sti sa ma imbrac singur,sa-mi aleg singur hainele si sa nu ma fac ca nu stiu unde este sifonierul(200 de ore)
MODULUL 3:TIMPUL LIBER SI DISTRACTII 1.Calcatul in 2 etape: a)O camasa in mai putin de 2 ore b)idem pentru celelalte articole(exercitii practice) 2.Menajul....-o activitate familiala si valorizanta. 3.Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul(adica in fiecare zi ) 4.Invat pe din-afara definitia cuvantului "aspirator":aparat de uz casnic,care serveste la aspirarea prafului.a deserturilor(pentru a castiga timp,urmaresc Nivelul 1 al modulului 3) 5.Stiu sa folosesc un servetel.... 6.Stiu sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj.... 7.Imi revizui limba romana:femininul de la "asezat in fata televizorului" nu este"in picioare in fata aragazului"
Acesta este cursul acuma sa vedem cine se inscrie. PS:cred ca dupa ce vor citi acest curs , barbatii vostri vor dori sa ma cunoasca ca sa distruga |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Doamne Shirel, eu, la cat sunt de ametita, dupa mai mult de 7 ore in fata calculatorului, am crezut ca e ceva serios |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Teo,draguta esti
Shirel ,il inscriu si pe al meu,dar pot sa sar cativa pasi care-s gata formati? |
|

|
Teo, asta a fost si intentia mea sa para ceva serios!
Sami,la libera alegere,sper ca nu i-ai spus lui Mircea de curs sa nu ma creada psiho . |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| shirel |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Shoirel esti tare La multi pasi il inscriu si pe al meu |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| de ceva ore are nevoie si al meu sotior!Si as mai avea nevoie de un curs in care sa invete ca femeile nu au puteri supranaturale, ca mai trebuie sa se odihneasca si sa doarma si ele. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Shirel,esti tare! Ce-mi dai sa nu-i traduc lui Hanan? Ai toate sansele sa bei cafeaua cu sare daca ar stii el ce scrii tu aici |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| :018: cool! m-ai dat gata shirel Vasi calculeaza ce a invatat si ce nu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Al meu e inscris de mult, dar s-a impotmolit la modulul 1, pct. 1 !!! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| tocmai i le-am citit si eu , a ras cu lacrimi, dar...nu stiu daca chiar iau convenit |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| SUPER TARE AM RAS CU LACRIMI. :00SHIREL esti super tare.Sotul meu ar trebui si el sa participe la primul modul si la al doilea ,dar doar la cateva puncte. |
|

| Auleu ,trebuie sa ma pazesc ca daca se pun toti cursanti pe capul meu! ma gasiti cu toate pe urma numai la topicul:Iertari" sau "i-ai doamne de pe capul meu" |
|
|