Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| MNiko momentan imi pare rau dar nu pot sa te trec in "inventar" nu stiu de ce dar nu-mi mai apare optiunea de EDIT la prima mea postare de la prima pagina. Oare ma poate ajuta cineva , oare stie cineva de ce...??? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si eu... si eu... ma inscriu ca sotie de 2 ani si jumatate si mamica de 10 luni si 4 zile... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dya, cu mare drag te-as fi ajutat, dar si mie mi-a disparut optiunea "edit"de la ceilalti membri, imi apare doar la ultimile postari! |
|
| Miri wrote:Dya, cu mare drag te-as fi ajutat, dar si mie mi-a disparut optiunea "edit"de la ceilalti membri, imi apare doar la ultimile postari! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dya wrote:MNiko momentan imi pare rau dar nu pot sa te trec in "inventar" nu stiu de ce dar nu-mi mai apare optiunea de EDIT la prima mea postare de la prima pagina. Oare ma poate ajuta cineva , oare stie cineva de ce...??? Nu-i nimic Dya. Poate e din cauza modificarilor pt noii moderatori. |
|
| Daca tot am lamurit cum sta treaba cu disparitia lui EDIT , si am ceva timp m-am gindit sa-mi reiau inventarul , asa ca ...la treaba cu mine
Dupa numarul de postari iata cam cite suntem pe aici...:
-- Aspirante : Dya , Vivy , Kry , Irinaella , Kmy; Mi@ = 6
-- Sotie si burtica : --- nu avem chiar pe nimeni???
-- Sotie si mamica : Kali , Alina , Taki , Delfinasa, Kiki , Sousourel , Miri , Taty , Maria&mami ,Misha , Georgy_adinutza , Stele_pe_cer , Mihaela75, Danadoditoiu , Lori16ro , Anaida , Alinutza , Emanuelaan , Fdianamaria , Anca , Vesna , Bontocel , Leut , Oana_nicole , Roxanel , Ely , Solomon gabriela , Ema , Papusa , Laura&Alfonso , Cris22tyna , Monachris05 , Danab , Afrodita mama de elena , MNiko , Andismom.... = 36
-- Tatici : Lucian = 1
GATAAAAA am reactualizat INVENTARUL |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dyaaaaaaaaa Va trebui sa refaci inventarul pe anul asta!Se pare ca sunt ceva "noutati" in zona! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Da, da, Mirela are dreptate. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Daca tot va trebui refacut inventarul semnam si noi aici sotie fericita, implinita si indragostita de aprope un an si mamica de 6 luni si trei saptamani |
|
| Offf,mai fetelor am facut atita tam-tam cu inventarul si tocmai eu am uitat sa ma trec la categoria care trebuie. Iata ca revin cu noutatile : a venit timpul sa trec la categoria unde nu aveam pe nimeni inscris (desi am vazut ca mai sunt burtici prin zona ) Crista se rezolva acum te trec si pe tine. |
|
| Hai sa vedem cum stam cu actualizarea inventarului
-- Aspirante : Vivy , Kry , Irinaella , Kmy; Mi@ = 5
-- Sotie si burtica : Dya = 1
-- Sotie si mamica : Kali , Alina , Taki , Delfinasa, Kiki , Sousourel , Miri , Taty , Maria&mami ,Misha , Georgy_adinutza , Stele_pe_cer , Mihaela75, Danadoditoiu , Lori16ro , Anaida , Alinutza , Emanuelaan , Fdianamaria , Anca , Vesna , Bontocel , Leut , Oana_nicole , Roxanel , Ely , Solomon gabriela , Ema , Papusa , Laura&Alfonso , Cris22tyna , Monachris05 , Danab , Afrodita mama de elena , MNiko , Andismom , Crista .... = 37
-- Tatici : Lucian = 1
GATAAAAA am reactualizat INVENTARUL Cine mai doreste ... cine mai pofteste...???!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dya, poate ar trebui sa mai faci o categorie : sotie, mamica si burtica - Mihaela75 e asa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Pai ma inscriu si eu... sotie de 11 ani si mamica a doua fetite....
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
|
dya |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Buna fetelor!Sunt si eu pe aici!Ma incadrez deocamdata la categoria "Aspirante" si sper ca peste cateva luni sa trec in alta categorie.Vom vedea ce se mai intampla. |
|
|