Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| evita wrote:Buna fetelor!Sunt si eu pe aici!Ma incadrez deocamdata la categoria "Aspirante" si sper ca peste cateva luni sa trec in alta categorie.Vom vedea ce se mai intampla.
Mult succes, Evita! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Multumesc mult. Le doresc succes si celorlalte de pe aici. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
si daca sunt mamica dar nu si sotie - unde ma trec? ma gandesc k o mai fi mamici care sau inca nu s-au casatorit - sau poate au divortat... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| evita wrote:Buna fetelor! Sunt si eu pe aici! Ma incadrez deocamdata la categoria "Aspirante" si sper ca peste cateva luni sa trec in alta categorie. Vom vedea ce se mai intampla.
Evita, mult succes si bine ai venit. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Evita, spor la "munca" si sa fie cu rezultat cat mai curand! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Hai sa vedem cum reusim sa dregem listuta...
-- Aspirante : Vivy , Kry , Irinaella , Kmy; Mi@ , Evita = 6
-- Mamica :Ira_tqr = 1
-- Sotie si burtica : Dya = 1
-- Sotie si mamica : Kali , Alina , Taki , Delfinasa, Kiki , Sousourel , Miri , Taty , Maria&mami ,Misha , Georgy_adinutza , Stele_pe_cer , Mihaela75, Danadoditoiu , Lori16ro , Anaida , Alinutza , Emanuelaan , Fdianamaria , Anca , Vesna , Bontocel , Leut , Oana_nicole , Roxanel , Ely , Solomon gabriela , Ema , Papusa , Laura&Alfonso , Cris22tyna , Monachris05 , Danab , Afrodita mama de elena , MNiko , Andismom , Crista .... = 37
-- Sotie , mamica si burtica : -- Tatici : Lucian = 1
GATAAAAA am reactualizat INVENTARUL Cine mai doreste ... cine mai pofteste...???!!!
Gataaaaaaaaaaa
Evita bine ai venit si spor la treaba , sa dea Dumnezeu sa treci cit mai repede de la categoria de aspirante. Ira gata nu mai plinge am rezolvat si problema ta. Nico te-am ascultat si am facut exact asa cum ai spus tu insa acum astept sa vrea si Miha sa fie trecuta aici. Singura problema ramine la votare unde chiar nu am cum sa adaug categoriile in plus ... asa imi trebuie daca nu m-am gindit de la inceput. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La sotie, mamica si burtica nu e nimeni ? Miha 75 ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria & mami wrote:La sotie, mamica si burtica nu e nimeni ? Miha 75 ? Asa ziceam si eu, dar asa cum zice si Dya, trebuie si acordul Mihaelei. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
sar'na |
|
| dya wrote:Singura problema ramine la votare unde chiar nu am cum sa adaug categoriile in plus ... asa imi trebuie daca nu m-am gindit de la inceput.
Mami, daca doresti, putem inchide acest topic si deschide Curiozitate, partea a doua, in care putem sa punem toate categoriile. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dya, ce zici de propunerea lui Kiki? |
|
| aaaaa acum am vazut propunerea si este foarte buna , insa inainte de a incepe partea a doua as vrea sa imi spuneti si voi categoriile care ar trebuii sa fie....sau este bine ultima varianta facuta de mine???!!! |
|
| Eu zic ca-s bune categoriile acelea...Mai sunt alte propuneri?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Poate ar fi bine sa nu mai faci chestionar pt ca situatiile se schimba din mers si cine a votat azi "aspiranta" peste o saptamana, o luna poate deveni"Burtica" si nu isi mai poate modifica votul. In plus unele pot doar sa voteze fara a lasa mesaj, si n-o sa stii cine si ce a votat. Daca imi mai vine altceva in minte iti spun. |
|
| MNiko wrote:Poate ar fi bine sa nu mai faci chestionar pt ca situatiile se schimba din mers si cine a votat azi "aspiranta" peste o saptamana, o luna poate deveni"Burtica" si nu isi mai poate modifica votul. In plus unele pot doar sa voteze fara a lasa mesaj, si n-o sa stii cine si ce a votat. Daca imi mai vine altceva in minte iti spun. Sa sti ca ai si tu dreptate. |
|
|