|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Gata Oana te-am trecut.
Mai astept ca mai sunt fete care au votat si nu s-au prezentat. Cele 6 fete-cucuiete , unde sunteti? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| dya wrote: Gata Oana te-am trecut.
Multumesc. Si inca o data scuze, dya, n-am vrut sa-ti dau peste cap "inventarul".
|

| oana_nicole wrote:Multumesc. Si inca o data scuze, dya, n-am vrut sa-ti dau peste cap "inventarul".
Ce figura esti , auzi la tine.. INVENTAR |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| Ma numesc Irina ,casatorita,eu am 26 de ani ,sotul are 27 de ani , aspiranta la burtica ,......ne dorim un bebe dar se pare ca pina acum nu a fost sa fie si incercam de ceva timp . Pe data de 2 octombrie merg la ginecolog sa vad cemi spune am si analizele sotului si sa vad ce tratament imi da (ca ma astept la tratament ). Am o finuta scumpaaaaa...... pe data de 7 octombrie taiem motul la fata ; abia astept . Daca doriti sa mai aflati si altceva intrebati-ma . |

| eu ies la inventar altcineva???cine mai e ??? haideti viitoare aspirante ca nu patiti nimik ne putem incuraja |
|

| mai da greu imi merge mintea la ora asta oana nicole scuzeee sint adormita de la ora asta |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| mai , eu m-am prezentat printr-un chestionar, vad ca nu aici, mai este unul? in fine, are sens sa mai spun? ASPIRANTA cu state vechi sper sa nu raman la statutul asta chiar atata vreme.... oricum, de votat vad ca am votat mai demult.
scuze, am descoperit ...tot aici |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Fetelor, va urez sa deveniti cat mai repede din aspirante burtici, si din burtici mamici!!! |
|

| Mai astept inscrieri... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Gata m-am trecut si eu la sotie si mamica + om al muncii |
|

Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| Asa sa ma inscriu: M-am nascut in 28.02.1972, M-au botezat la gramada cu 2 nume grele Mioara si Maria dar in acte apar numai Mioara. Si sunt aspiranta deeeee aaa pai daca s-ar da spor de vechime as primi 25% |
|

| Incintata de cunostinta , Mioara.
Te-am trecut la inventar |
|

| Roxanel wrote:Gata m-am trecut si eu la sotie si mamica + om al muncii
Roxanel te-am trecut si pe tine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu ma inscriu.Sotie de 5 ani, mamica de 9 luni si jumatate si aspiranta la burtica peste 3-4 ani. |
|

| Ely wrote:Si eu ma inscriu.Sotie de 5 ani, mamica de 9 luni si jumatate si aspiranta la burtica peste 3-4 ani.
Gata te-am trecut si pe tine.
Intre timp m-am desteptat si eu si am facut citeva mici modificari...si am pus clasamentul la inceputul topicului , acolo este situatia reala, va pupacesc si va astept. |
|
|