Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Si eu folosesc Sano aproape toata gama: parchet, gresie, wc, aragaz. Super bun. In periada asta nu va deranjeaza mirosul?
idem, produsele sunt foarte bune si ieftine... eu la aragaz tot triumf folosesc, dar in rest - am incercat de la sano si pt parchet, mobila, balsam de rufe.. acum am unul pt baie care curata f bine piatra si poate fi folosit si pe elementele cromate, un spray de curatat frigiderul pe care-l folosesc prin toata bucataria.. mereu am fost multumita de produsele lor, sper sa nu se "strice" pe parcurs cum se intampla de obicei
o sa incerc si eu detergentul mov de vase |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da !Cel de vase e minunat si miroase asa de frumos .Acum m-am dat pe verde . Mirosul lor nu ma deranjeaza ,singurul pe care nu-l suport niciodata e cel de Domestos. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| katy_lumika wrote:Sano pentru aragaz folosesc, dar mi se pare tare toxic, mie una imi vine rau dupa ce curat aragazul.
Ciudat ca eu nici nu i-am simtit mirosul ,eu care am un nas de copoi batran si miros ce gateste si vecina de la 4 ,eu care stau la 2 . Tine de fiecare cum suporta .Eu dupa ce spalam toaleta cu Domestos zaceam cateva ore si ca sa-mi treca capul luam Nurofen asa de rau imi facea nenorocirea . |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Eu folosesc produse FM si sunt super incantata. |