Curatarea aragazului si cuptorului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Thursday, January 5, 2012 10:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
koko2008 wrote:
Si eu folosesc Sano aproape toata gama: parchet, gresie, wc, aragaz. Super bun. In periada asta nu va deranjeaza mirosul?

idem, produsele sunt foarte bune si ieftine... eu la aragaz tot triumf folosesc, dar in rest - am incercat de la sano si pt parchet, mobila, balsam de rufe.. acum am unul pt baie care curata f bine piatra si poate fi folosit si pe elementele cromate, un spray de curatat frigiderul pe care-l folosesc prin toata bucataria.. mereu am fost multumita de produsele lor, sper sa nu se "strice" pe parcurs cum se intampla de obicei

o sa incerc si eu detergentul mov de vase ras
oanamaria
Scris: Friday, January 6, 2012 9:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Da !Cel de vase e minunat si miroase asa de frumos .Acum m-am dat pe verde .ras
Mirosul lor nu ma deranjeaza ,singurul pe care nu-l suport niciodata e cel de Domestos.
katy_lumika
Scris: Friday, January 6, 2012 3:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Sano pentru aragaz folosesc, dar mi se pare tare toxic, mie una imi vine rau dupa ce curat aragazul.
oanamaria
Scris: Friday, January 6, 2012 3:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
katy_lumika wrote:
Sano pentru aragaz folosesc, dar mi se pare tare toxic, mie una imi vine rau dupa ce curat aragazul.

Ciudat ca eu nici nu i-am simtit mirosul ,eu care am un nas de copoi batran si miros ce gateste si vecina de la 4 ,eu care stau la 2 .hohot
Tine de fiecare cum suporta .Eu dupa ce spalam toaleta cu Domestos zaceam cateva ore si ca sa-mi treca capul luam Nurofen asa de rau imi facea nenorocirea .
ingerash
Scris: Friday, January 6, 2012 11:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu folosesc bicarbonat si otet,curata bine si da stralucire...aragazul e electric,de sticla.La cuptor folosesc mr.muscle kitchen cu aroma de lamaie.
Ange blanc
Scris: Saturday, January 7, 2012 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Eu folosesc produse FM si sunt super incantata. dance
sousourel
Scris: Saturday, November 7, 2015 9:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Nu gasesc topic dedicat...scriu aici. Cum se poate opri ventilatorul la un cuptor incorporabil cu ventilatie? Sau daca nu se poate...cum se face sa nu mai stropeasca sosul de pe fripturi inauntru?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.