Curatarea aragazului si cuptorului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Monday, July 3, 2006 12:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
misha wrote:
...tocmai,mai Alina, ca ultima tablita nu se scoate...si nu stiu ce as putea face!

Zau, Misha, incearca Mr. Moscolo Kitchen Spray, pulverizeza, lasa putin timp (20 min.) sa se dizolve si apoi efectiv stergi, mie imi merge bine cu acest produs, il folosesc la intreaga bucatarie, mobila, frigider, etc.
lori16ro
Scris: Monday, July 3, 2006 1:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu folosesc TRIUMF romanesc - e cu galben, dar am sa incerc si cele spuse de voi
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, July 3, 2006 3:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu folosesc cu succes Cif-ul! Mi-am luat Cilit Bang si e o prostie... Am mai auzit si de Triumf... A, si mai am niste buretei SOS, din America, ce contin deja detergent. Stergi cu ei, curata impecabil, dupa care clatesti! Cu timpul, ei se topesc...
Tina
Scris: Monday, July 3, 2006 3:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Un spray foarte eficient care a dovedit si arsurile mai vechi este ASEVI pentru bucatarie, sticla este de forma celor pentru geamuri, extraordinar de buna solutie. Am senzatia ca sunt spaniole sau ceva de genul asta produsele Asevi.
delfinasa
Scris: Monday, July 3, 2006 4:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu folosesc un Oven spray de la Quality Care, Nicoleta, si costa doar 1$...este in 2 variante: cu aroma de lamaie si de portocale si este foarte puternic...m-am minunat cand l-am folosit, nu am crezut ca poate sa scoata arsurile vechi fara sa freci deloc...efectiv, dai, il lasi putin si apoi cu servet uscat stergi si e luna...i-am trimis si maica-mii si soacra-mii si sunt si ele tare incantate de el, cand mai am ocazia le mai trimit cate unul.
mama_Sonyei
Scris: Monday, July 3, 2006 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
Eu am mai folosit cu succes Bref desinfecting cleaner - spray - dau cu el si las 10-15 minute, apoi sterg cu buretele (cu grija la maini, mai bine folositi manusi) si cu multa apa... Daca nu iese din prima mai dau un strat... Am spalat asa mucegaiul de pe pereti, faianta din bucatarie, aragazul.
mihaela75
Scris: Monday, July 3, 2006 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
lori16ro wrote:
eu folosesc TRIUMF romanesc - e cu galben, dar am sa incerc si cele spuse de voi

Si eu tot dinasta foloseam,foarte bun dar tre' sa porti manusi ca arde.Aici folosesc cam tot asta ,vad ca miroase la fel si arde la fel dar are alt numeras
MNiko
Scris: Wednesday, December 6, 2006 1:29 AM

Dar ochirile de aragaz cu ce le curatati negreala aia care se face pe ele. Eu am tot incercat cu una cu alta si azi am reusit sa le inegresc de tot si pe ele si buretele si peria si mainile mele.
Kiki
Scris: Wednesday, December 6, 2006 8:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu le curat cu Cillit Bang si cu Cif. Se curata foarte bine.
MNiko
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:32 PM

Merci, mai incercam poate reusim cu astea.
danab
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Kiki wrote:
Eu le curat cu Cillit Bang si cu Cif. Se curata foarte bine.

Si eu tot Cif folosesc, forma crema si iese super.
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu folosesc Sano, pt cuptor si aragaz .... incing bine cuptorul, dau cu solutie si las 30 minute, pe urma se curata f usor .... si pe ochiuri dau, dar atentie este foarte puternic si pt maini si pt nas ..... mai folosesc si Cillit Bang cateodata
codruta
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:49 PM
Nivel

dar din cate ati zis aici, este vreunul care sa se puna singur pe aragaz si sa-l curete? sau la toate e nevoie de intermediar, adica io...
kali
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
codruta wrote:
dar din cate ati zis aici, este vreunul care sa se puna singur pe aragaz si sa-l curete? sau la toate e nevoie de intermediar, adica io...

hohot hohot Cred ca intermediarul e indispensabil.
Kiki
Scris: Wednesday, December 6, 2006 12:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

codruta wrote:

hohot hohot hohot hohot Si eu caut din ala...dar nu gasesc fir-ar sa fie!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.