Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cu ce curatati aragazul si cuptorul? Cum scoateti arsurile mai vechi si cum curatati grilajele de la cuptor si plitele de la aragaz?
Eu sunt tare fericita ca am descoperit de curand un spray de curatat aragazul si cuptorul, foarte eficient: dai cu sprayul, lasi cateva minute, apoi stergi cu servet uscat si se iau si arsurile mai vechi fara sa te doara capul, fara sa freci cu burete de sarma sau sa racai cu un cutit...pana nu l-am folosit, nu am crezut ca face minuni si bine ca m-am luminat ca 3 ani de zile am frecat de mi-au iesit ochii si la cuptor si la aragaz...ce bine era daca il descopeream mai devreme, ca nici macar scump nu e, dar daca nu am stiut, asta este, bine ca stiu de acum incolo. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Poate esti dragutza sa ne spui si noua cum se numeste spay-ul minune ca si noua ne-ar place un aragaz impecabil. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Eu curat aragazul cu Bref spray si este foarte bun. Si la cuptor l-am folosit si a scos toate urmele de ulei. Nu mai stiu cat am dat pe el dar e foarte bun! |
|
| leut wrote:Eu curat aragazul cu Bref spray si este foarte bun. Si la cuptor l-am folosit si a scos toate urmele de ulei. Nu mai stiu cat am dat pe el dar e foarte bun!
Bref spray, multumesc , am sa plec in cautare. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Vezi ca sunt mai multe tiputi: crema, la butelcuta si spray...eu l-am ales pe ultimul pentru ca e mai usor de folosit! |
|
| Ahaaa, eu am curata pana acum cu mr Musculo dar este dezamagitor. aragazul il am de la soacra mea care isi luase plita electrica si avea deja cateva arsuri vechi pe el. eu l-am mai impodobit cu cateva care se simt asa de bine incat nu ies cu nimic. Dar poate le vin eu de hac! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| g_nicoleta2000 wrote:Ahaaa, eu am curata pana acum cu mr Musculo dar este dezamagitor.
Eu sunt foarte multumita de Mr. Moscolo. |
|
| Alina wrote:
Eu sunt foarte multumita de Mr. Moscolo.
Credca ai un aragaz nou, nu? Al meu era deja vechi si am nevoie de produsul ala care curata aragazul bunicii |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Poate imi spuneti si mie o solutie: acum ceva timp am facut pulpe la cuptor, si-au lasta mai multa zeama decat am prevazut eu si a curs in cuptor...problema este ca desi am curatat cu ce am putut si cat am putut, cand dau drumul la cuptor mi se umple bucataria de fum...nu stiu cum sa mai procedez...nu stiu cum sa va explic sa intelegeti...nu reusesc sa curat sub tablia care desparte ochiul cuptorului de restul acestuia...ati patit asa vreo data si daca da, ce ati facut? |
|
| Misha, am patit si eu dar spaland tabla aia de jos am rezolvat problema. Acum depinde cat de multa zeama s-a scurs ca daca-i cantitate mare poate s-a scurs pana jos, pe tava unde-s ochiurile si acolo nu am curaj sa ma bag la spalat. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Cred ca ai un aragaz nou, nu? Al meu era deja vechi si am nevoie de produsul ala care curata aragazul bunicii
Da, am un aragaz nou.
misha wrote:Poate imi spuneti si mie o solutie: ...ati patit asa vreo data si daca da, ce ati facut?
Aragazul meu e si cu grill (deci cam curge din pui, slava Domnului, oricum la grill folosesc si tava aragazului), toate piesele aragazului sunt demontabile, deci, inclusiv, tabliile cuptorului, tot Mr. Moscolo Kitchen spray folosesc, mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el. |
|
| Alina wrote: , mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el.
De un asa produs am si eu nevoie! Ti-l da cadou la cumpararea spray-ului de mr. Muscolo? |
|
| g_nicoleta2000 wrote:
De un asa produs am si eu nevoie! Ti-l da cadou la cumpararea spray-ului de mr. Muscolo?
Esti mortala. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Misha, am patit si eu dar spaland tabla aia de jos am rezolvat problema. Acum depinde cat de multa zeama s-a scurs ca daca-i cantitate mare poate s-a scurs pana jos, pe tava unde-s ochiurile si acolo nu am curaj sa ma bag la spalat.
...cam asa ceva,Nicoleta! |
|
| Alina wrote:
Aragazul meu e si cu grill (deci cam curge din pui, slava Domnului, oricum la grill folosesc si tava aragazului), toate piesele aragazului sunt demontabile, deci, inclusiv, tabliile cuptorului, tot Mr. Moscolo Kitchen spray folosesc, mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el.
...tocmai,mai Alina, ca ultima tablita nu se scoate...si nu stiu ce as putea face! |
|
|