Curatarea aragazului si cuptorului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Monday, July 3, 2006 6:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cu ce curatati aragazul si cuptorul? Cum scoateti arsurile mai vechi si cum curatati grilajele de la cuptor si plitele de la aragaz?

Eu sunt tare fericita ca am descoperit de curand un spray de curatat aragazul si cuptorul, foarte eficient: dai cu sprayul, lasi cateva minute, apoi stergi cu servet uscat si se iau si arsurile mai vechi fara sa te doara capul, fara sa freci cu burete de sarma sau sa racai cu un cutit...pana nu l-am folosit, nu am crezut ca face minuni si bine ca m-am luminat ca 3 ani de zile am frecat de mi-au iesit ochii si la cuptor si la aragaz...ce bine era daca il descopeream mai devreme, ca nici macar scump nu e, dar daca nu am stiut, asta este, bine ca stiu de acum incolo.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Poate esti dragutza sa ne spui si noua cum se numeste spay-ul minune ca si noua ne-ar place un aragaz impecabil.
leut
Scris: Monday, July 3, 2006 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Eu curat aragazul cu Bref spray si este foarte bun. Si la cuptor l-am folosit si a scos toate urmele de ulei. Nu mai stiu cat am dat pe el dar e foarte bun!sunny
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 11:19 AM
Nivel

leut wrote:
Eu curat aragazul cu Bref spray si este foarte bun. Si la cuptor l-am folosit si a scos toate urmele de ulei. Nu mai stiu cat am dat pe el dar e foarte bun!sunny

Bref spray, multumesc , am sa plec in cautare.pupici
leut
Scris: Monday, July 3, 2006 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Vezi ca sunt mai multe tiputi: crema, la butelcuta si spray...eu l-am ales pe ultimul pentru ca e mai usor de folosit!sic
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 11:25 AM
Nivel

Ahaaa, eu am curata pana acum cu mr Musculo dar este dezamagitor. aragazul il am de la soacra mea care isi luase plita electrica si avea deja cateva arsuri vechi pe el. eu l-am mai impodobit cu cateva care se simt asa de bine incat nu ies cu nimic. Dar poate le vin eu de hac!
Alina
Scris: Monday, July 3, 2006 11:43 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
g_nicoleta2000 wrote:
Ahaaa, eu am curata pana acum cu mr Musculo dar este dezamagitor.

Eu sunt foarte multumita de Mr. Moscolo.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 11:46 AM
Nivel

Alina wrote:

Eu sunt foarte multumita de Mr. Moscolo.

oareCredca ai un aragaz nou, nu? Al meu era deja vechi si am nevoie de produsul ala care curata aragazul bunicii hohot
misha
Scris: Monday, July 3, 2006 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Poate imi spuneti si mie o solutie: acum ceva timp am facut pulpe la cuptor, si-au lasta mai multa zeama decat am prevazut eu si a curs in cuptor...problema este ca desi am curatat cu ce am putut si cat am putut, cand dau drumul la cuptor mi se umple bucataria de fum...nu stiu cum sa mai procedez...nu stiu cum sa va explic sa intelegeti...nu reusesc sa curat sub tablia care desparte ochiul cuptorului de restul acestuia...ati patit asa vreo data si daca da, ce ati facut?
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 11:48 AM
Nivel

Misha, am patit si eu dar spaland tabla aia de jos am rezolvat problema. Acum depinde cat de multa zeama s-a scurs ca daca-i cantitate mare poate s-a scurs pana jos, pe tava unde-s ochiurile si acolo nu am curaj sa ma bag la spalat.uff
Alina
Scris: Monday, July 3, 2006 11:56 AM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

oareCred ca ai un aragaz nou, nu? Al meu era deja vechi si am nevoie de produsul ala care curata aragazul bunicii hohot

Da, am un aragaz nou.

misha wrote:
Poate imi spuneti si mie o solutie: ...ati patit asa vreo data si daca da, ce ati facut?

Aragazul meu e si cu grill (deci cam curge din pui, slava Domnului, oricum la grill folosesc si tava aragazului), toate piesele aragazului sunt demontabile, deci, inclusiv, tabliile cuptorului, tot Mr. Moscolo Kitchen spray folosesc, mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, July 3, 2006 12:07 PM
Nivel

Alina wrote:

, mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el.

De un asa produs am si eu nevoie! Ti-l da cadou la cumpararea spray-ului de mr. Muscolo?
Alina
Scris: Monday, July 3, 2006 12:20 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

De un asa produs am si eu nevoie! Ti-l da cadou la cumpararea spray-ului de mr. Muscolo?

Esti mortala. hohot hohot hohot hohot hohot hohot
misha
Scris: Monday, July 3, 2006 12:23 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Misha, am patit si eu dar spaland tabla aia de jos am rezolvat problema. Acum depinde cat de multa zeama s-a scurs ca daca-i cantitate mare poate s-a scurs pana jos, pe tava unde-s ochiurile si acolo nu am curaj sa ma bag la spalat.uff

...cam asa ceva,Nicoleta!plans
misha
Scris: Monday, July 3, 2006 12:29 PM
Nivel

Alina wrote:

Aragazul meu e si cu grill (deci cam curge din pui, slava Domnului, oricum la grill folosesc si tava aragazului), toate piesele aragazului sunt demontabile, deci, inclusiv, tabliile cuptorului, tot Mr. Moscolo Kitchen spray folosesc, mai exact sotul meu foloseste, caci, de cuptor se ocupa el.

...tocmai,mai Alina, ca ultima tablita nu se scoate...si nu stiu ce as putea face!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.