Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| aveti vre-o idee cu ce se sterg, ca sa ramana perfect curate? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu am la usi, le sterg regulat cu clin. |
|

| eu sterg cu ajax, dar nu ziceam de solutie, dupa ce aplici solutie cu ce stergi? la mine indiferent ce folosesc raman un fel de scame mici k e laveta sau mai stiu eu ce... |
|

| cu laveta le sterg, dar nu am avut probleme. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ira, incearca sa le stergi cu prosoape de hartie, alea nu lasa urme de puf. Eu numai cu de-astea-mi sterg geamurile si sunt mai bune decat orice ziar, carpa, laveta, servet preimbibat cu solutie de stres geamuri care da si luciu etc. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| delfinasa wrote:Ira, incearca sa le stergi cu prosoape de hartie, alea nu lasa urme de puf. Eu numai cu de-astea-mi sterg geamurile si sunt mai bune decat orice ziar, carpa, laveta, servet preimbibat cu solutie de stres geamuri care da si luciu etc. subscriu .cu prosoape de hartie sterg si eu geamurile,oglinzile,sticla,orice,dar trebuie avut grija sa fie hartie buna ca eu nimerit si hartie mai "rea" care a lasat scame |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Hartia de ziar - eu asta folosesc si nu ramane nimic. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Carpe de bumbac...nu am avut pb cu scamele. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| delfinasa wrote:Ira, incearca sa le stergi cu prosoape de hartie, alea nu lasa urme de puf. Eu numai cu de-astea-mi sterg geamurile si sunt mai bune decat orice ziar, carpa, laveta, servet preimbibat cu solutie de stres geamuri care da si luciu etc. Si eu tot prosoape de hartie folosesc. |
|

| Miru wrote:Si eu tot prosoape de hartie folosesc.
si unde gasesc astea?
mariuta, delfinasa, butely, danab, sousourel, miru - multumesc mult pt. sfaturi
eu in general sterg cu ziare (si oglinzile si geamurile) dar geamurile de la usa fiind opace - nu ies asa cum vreau eu, laveta la fel - lasa scame...
o sa incerc cu prosoape de hartie, doar sa le gasesc |
|

| ira_tgr wrote:
si unde gasesc astea?
...
sunt in orice supermarket, uite o marca: http://www.clever.ro/images/prosoape%20frisbi%20100m.jpg |
|

|
aaaaa, despre astea era vb? perfect...
merci mult |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Da, sunt cum arata Mariuta, la sul. Sunt de mai multe feluri, incearca mai multe, unele mai pufoase (si lasa nitel puf), altele mai putin moi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor,bine v-am gasit!
Eu sterg geamurile cu chestie din aia cu care se sterge parbrizul...din aia cu guma,nu stiu cum se cheama.Si folosesc simplu,apa cu spirt sanitar.Nu ramane nici cea mai mica dungulita! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Servetele de bucatarie le folosesc si eu la stergerea geamurilor, oglinzilor, suprafetelor transparente. |
|
|