Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| De cand am venit in America si am vazut cati bani poti salva folosind cupoane de reduceri sunt fan cupoane, am geanta plina si colectionez orice fel de cupoane: de mancare, scutece, sampoane, jucarii, obiecte de casa, reduceri temporare la orice magazin posibil si pot sa spun ca le folosesc destul de frecvent si salvez o gramada de bani...imi vin saptamanal in posta sau in email, le iau din reviste, ziare, iar cand am dubluri sau tripluri, le mai impart pe la prietene, care sunt superfericite ca mai salveaza niste bani...prin tara n-a aparut moda asta: cuponiada:003: ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am abonament la doua reviste feminine. Saptaminal au cadouri diverse: creme in tuburi mici, carti, o alta revista in format mic..etc In edicola se gasesc revistele ( la care sint abonata eu) cu sau fara cadou,cele cu cadou la pret ceva superior. Asa ca eu primesc mereu acasa impreuna cu revista si cuponul de 1-2 euro sa-mi iau cadoul in edicola. Dar eu, de acord cu fata de la edicola, consum cupoanele cumparind alte reviste
Mai sint si la produse alimentare, cupoane lipite de cutie, in general de 0.5-1 euro de scont. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Chiar?Niciodata nu le-am luat in serios.chiar ieri am vazut o cucoana cumpata niste cosmetice cu cupoane.Multumesc ca mi-ai deschis capul, eu le aruncam |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mihaaaaa, aduna-le, sunt pe bune! Sa vezi ce happy vei fi cand la casa se strang niste dolarei pe care-i vezi salvati...aaa, nu mai zic ca inregistrandu-ma la diverse firme, periodic imi trimit mostre: cate-un scutec, o cremitza, un samponel, un plic de condimente etc, impreuna cu un cuponel. Da, Ema, si pe cutiile de alimente sau alte produse nealimentare se mai gasesc cupoane pe care le poti folosi instant la casa sau alta data...cand eram noua pe meleagurile americane si am inceput sa folosesc cupoane nu-mi venea sa cred...sunt si acum asa de happy cand folosesc cupoane, parca as cumpara intr-una cand le am, mai ales pe cele cu reduceri mari . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am vazut si eu in diferite reviste cupoane de genul asta, dar toate sunt pentru magazine/saloane, etc. din Bucuresti deci pe mine nu ma ajuta cu nimic. Nu stiu cata lume le strange aici, dar mi se pare o idee buna sa te folosesti de ele, mai ales daca ai ocazia. Si eu as face-o, chiar cu mare satisfactie. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| delfinasa wrote:De cand am venit in America si am vazut cati bani poti salva folosind cupoane de reduceri sunt fan cupoane, am geanta plina si colectionez orice fel de cupoane: de mancare, scutece, sampoane, jucarii, obiecte de casa, reduceri temporare la orice magazin posibil si pot sa spun ca le folosesc destul de frecvent si salvez o gramada de bani...imi vin saptamanal in posta sau in email, le iau din reviste, ziare, iar cand am dubluri sau tripluri, le mai impart pe la prietene, care sunt superfericite ca mai salveaza niste bani...prin tara n-a aparut moda asta: cuponiada:003: ? avem noi in romania cupoane? |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si in State cum gasiti cupoanele? in ziarele cu reclame din posta?
|
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| In SUA sunt cupoane peste tot, de la ziarul zilnic si cel pt weekend pana la Clipper Magazine care e, cum zice si numele, o revista destul de grosuta distribuita lunar, gratis. Sunt cupoane in magazine, on-line, in ziare, in restaurante,pana si in scoli, peste tot, cupoane pt produse si de asemeni pt servicii, pt bilete la anumite evenimente, pt cluburi, pt orice. Eu am inceput cu un coupon book, un fel de organizer mai micut, acum am ajuns la folder destul de mare, organizez cupoanele pe anumite criterii, cele mai multe le iau din ziarul de duminica. Le folosesc des, astazi de ex. am fost un magazin pt copii, Toys R Us, am cumparat 3 seturi de jucarii care m-ar fi costat 35$, am platit doar $8 care au inclus si taxele sau TVA. Daca esti organizat si iti faci un plan pt cumparaturi, poti economisi destul de bine, sunt carti de credit cu anumite programe, in care primesti puncte pt travel sau gas etc. Iubesc SUA si sistemul lor!!!!!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sant si in Irlanda,le folosesc cu mult drag.Sant si carduri prin care se acumuleaza puncte,puncte ce devin lire sau cupoane. |
|
|