Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu cred ca depinde de fiecare invatator in parte cum prefera! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Noi folosim Easy Pen de la Schneider (e acceptabil, nici prea gros, nici prea subtire) si spre finalul clase I am achizitionat tot de la Schneider, unul pe albastru care scrie ceva mai subtire. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Creioane ne-au spus si noi sa luam, nu au spus nimic de stilou/pix. Lista care mi-au dat-o: creioane simple, radiera, penar, creioane colorate, ghiozdan si cutie pentru pranz - pentru pachetelul de pranz...nu imi vine sa cred ce trec anii astia....saptamana viitoare am scolar in clasa I.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| raly wrote:Eu cred ca depinde de fiecare invatator in parte cum prefera!
Sigur ca da... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Si Cristiana a inceput clasa I.Doamna invatatoare ne-a spus foarte clar ca nu admite sa scrie cu altceva decat stiloul, motiv pentru care am cumparat stilouri. Problema mea e alta: caietele sunt foarte proaste calitativ, ca sa nu mai zic de caietele speciale, care sunt tiparite. Din cauza hartiei proaste, aproape ca nu se poate folosi pagina pe verso. Voi cum ati rezolvat problema? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cumperi doar caiete Herlitz sau Pigna - cu astea nu ai probleme - si folosesti doar cerneala de calitate - Pelikan, Herlitz, etc. Pe de alta parte, neaparat picul sa fie din aceeasi gama cu cerneala - cerneala Herlitz = pic Herlitz.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| kali wrote:Cumperi doar caiete Herlitz sau Pigna - cu astea nu ai probleme - si folosesti doar cerneala de calitate - Pelikan, Herlitz, etc. Pe de alta parte, neaparat picul sa fie din aceeasi gama cu cerneala - cerneala Herlitz = pic Herlitz.
Mersi, un sfat bun!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| Multumesc pentru sfaturi, imi vor fi de folos si mie in toamna! Mult succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Caut sa cumpar Mariei scaun de birou. Ceva sugestii? |
|
|