Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici la noi nu exista stilouri in scoli,in clasa intai se utilizeaza numai creionul, a in a II-a pixul care se poate sterge, in a treia pix normal. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Nici la noi nu exista stilouri in scoli,in clasa intai se utilizeaza numai creionul, a in a II-a pixul care se poate sterge, in a treia pix normal.
Asa era bine , dar cica asa le formeaza bine scrisul " cu picioarele" cateodata. Avem si noi stilouri pilot care se poate sterge, dar nu sunt prea bune ... am luat si mai scumpe si ieftine dar nu sunt multumita. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| bereea wrote:Nici la noi nu exista stilouri in scoli,in clasa intai se utilizeaza numai creionul, a in a II-a pixul care se poate sterge, in a treia pix normal.
Si aici la fel, doar cu creioanele si sub nicio forma nu se folosesc creioanele cu mina 0,5 sau 0,7!
|
|

| Pai Sasha d-abia acum a inceput sa scrie cu stiloul? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| taty wrote:
Asa era bine , dar cica asa le formeaza bine scrisul " cu picioarele" cateodata. Avem si noi stilouri pilot care se poate sterge, dar nu sunt prea bune ... am luat si mai scumpe si ieftine dar nu sunt multumita.
Sa vezi ce frumos si caligrafic scria fiica-mea pana sa mearga la scoala, acum nu mai pot spune la fel.Dar am vazut si ce "caligrafic" scriu maestrele la tabla...deci probabil nu se cere.Oricum copilul nu patreaza scrisul frumos cand ajunge in clasele mai mari, deci nu vad pentru ce atata stres. |
|

| Asa e , fiecare isi foarmeaza propriul stil de scris .Insa sunt perfect de acord cu scrisul ingrijit. Karina are un mod de a-l face pe D mare si 9 de iti sta mintea
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Pai Sasha d-abia acum a inceput sa scrie cu stiloul?
Sasha nu stie ce e "stiloul"! Aici scriu numai cu creioane! Atat!
Si, da, Sasha are un scris foarte urat dar asta nu prea ma intereseaza, atâta timp cat rezultatul e corect!
Noi nu avem caligrafie cu stiloul ci cu pensula de desen! Aici se considera arta sa stii sa "scrii" kanji cu pensula! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| taty wrote:
Asa era bine , dar cica asa le formeaza bine scrisul " cu picioarele" cateodata. Avem si noi stilouri pilot care se poate sterge, dar nu sunt prea bune ... am luat si mai scumpe si ieftine dar nu sunt multumita.
Se gasesc si stilouri pilot? Eu stiam doar de pixuri pilot (de care eu una sunt f.f.f multumita, altfel caietele ar fi aratat groaznic.... ) |
|

| celena wrote:Se gasesc si stilouri pilot? Eu stiam doar de pixuri pilot (de care eu una sunt f.f.f multumita, altfel caietele ar fi aratat groaznic....  )
Pixuri sunt , dar nu sunt ok, plus ca risti sa ramai fara nimic in caiete. Am patit cu niste acte, tabele ... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Hai ca iau si eu lista de coada .Eve e clasa I La stilou nu m am lamurit...care sa fie bun? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai - pana la urma - unul care sa scrie subtire si sa nu fie foarte scump - ca le vei tooooot inlocui. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eve la scoala! Wow, Koko, oare cand a zburat timpul...? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Raul a terminat clasa Ia dar inca nu a scris cu stiloul,doar cu creionul! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Kali asa ma gandeam si eu. Nu stiu unde am citit despre niste stilouri ...offf Anelise ..da!! am scolarita.!!! Raly la noi se cere stilou. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| koko2008 wrote:Kali asa ma gandeam si eu. Nu stiu unde am citit despre niste stilouri ...offf
Tot pe aici, ca aveam impresia ca Pelikan sunt cele mai bune - asa umbla vorba-n targ. In realitate sunt prea groase pentru manuta lor si au si penita nu foarte subtire... in fine... nu s-au impacat cu ele si au cate 2-3 - ca am facut stoc.
Dupa indelungi cautari, am gasit unele pe care le schimba ca pe sosete, dar sunt ok cat merg.
Raly, ai mei au terminat cls. I si nu au scris nici macar o data cu creionul. |
|
|