Cumparaturi pentru clasa I
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ligia27
Scris: Thursday, August 9, 2012 2:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
Alina wrote:

Anul ?colar 2012-2013 începe pe 10 septembrie, profesorii încep pe 1 septembrie.
am vazut, si am corectat, multumesc.
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, August 18, 2012 9:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
kali wrote:

Parerea mea e sa astepti pana primesti lista.
Noua ni s-a cerut stilou cu rezerva Pelikan si caiete Herlitz sau Perpigna.

Shirel, super achizitii!!newclap
Adevarul e ca ghiozdanele alea sunt extraordinar de frumoase si de bune!! Nu-ti spun ca am avut circ cu ai mei ca vroiau sa mearga afara cu ele - sa se laude, bineinteles.hohot

ASta e decizia pe care am luat-o si eu! pupici
kali
Scris: Wednesday, August 22, 2012 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Am terminat toate cumparaturile pentru inceput de an scolar: rechizite, uniforme, hainute de toamna, accesorii... simt o maare usurare!yes
Camasi dragute pt. Alexia mai iau daca gasesc si ne mai trebuie husa de banca pt. educatie plastica dar astea sunt maruntisuri.
AdrianaC
Scris: Saturday, September 8, 2012 8:13 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Astazi ii iau si eu rechizitele lui Andrei. Deocamdata i-am luat ghiozdan si penar cu carioci, creioane, linie, guma din Grecia, si urmeaza restul rechizitelor...
ligia27
Scris: Saturday, September 8, 2012 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
eu am luat uniforma, ghiozdanul, penarul, culori, carioci si restul pentru penar ptr ca acesta nu era echipat. camasa, pantofi.
restul saptamana viitoare.
AdrianaC
Scris: Saturday, September 8, 2012 6:10 PM

I-am cumparat si eu lui Andrei mare parte din rechizite...

Ghiozdanelul si penarul le-a luat din Grecia, restul le-am luat azi din Carrefour...

Caiete tip I

Caiete matematica

Rechizite pentru educatie plastica

Coperti caiete si bloc de desen

Mapa de portofoliu cu 30 "chilotei" in ea

Alte rechizite (stilou, pic, rezerve stilou, pix verde, guma, ascutitoare, creioane, carioci, etc)

Mai avem cate ceva de luat, plus pentru sport si pentru uniforma...
zaza_
Scris: Saturday, September 8, 2012 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Doamne, Adriana! Ghiozdanelul e cat Andrei! Sa-ti traiasca si sa creasca baiatul! Spor la invatat! Noi mai avem doi ani pana la clasa intai. Trece timpul... Maine-poimaine pleaca la facultati!

AdrianaC
Scris: Sunday, September 9, 2012 4:57 AM

Daaa, mie imi spui ! Nu m-am putut intelege cu el ca e prea mare, a zis ca nu conteaza daca e cu BeyBlade ras.
E bine macar ca are spatele ergonomic si centurile de umar dublate, asa ca in afara de aspectul unui pitic care muta muntii din loc, in rest nu ar trebui sa il deranjeze prea mult hohot
kmn
Scris: Sunday, September 9, 2012 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
cred ca eu sunt ultima dintre intarziatehohot hohot , scoala sta sa inceapa si eu nu am cumparat inca nimic, am tot citit ce ati luat voi, ce liste v-ati facut, macar asa orientativ sa imi pot face si eu o idee....
cred ca voi lua doar ghiozdanul, penarul echipat, ceva creioane colorate, carioci, radiera, ascutitoare si unul-doua caiete...
Alexandra va merge la scoala germana si nu stiu exact de ce are nevoie, ma gandesc ca vom primi o lista cu cele necesare asa ca nu ma hazardez sa cumpar prea multe...

mult succes tuturor scolareilor si scolaritelor!!!!!
monica irimia
Scris: Saturday, September 22, 2012 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Succese mari tuturor scolarilor! majoreta

Fetelor, imi puteti spune ce model de stilou ati cumparat pentru clasa I (ma intereseaza inclusiv firma si de care ati fost foarte multumite)? Care e cel mai indicat, mai bun? Eu recent i-am cumparat unul de la BIC cu rezerve, dar nu imi place ca scrie prea gros. Si cum al meu nu scrie prea frumos, cu siguranta ca va avea niste caiete groaznice. Inainte de clasa I eu l-am pus sa scrie cu stiloul; i-am luat din astea chinezesti, cu pompita care scriu subtire, a stricat vreo 3, se murdareste pe maini de cerneala, mi-a stropit peretii, dar scriu subtire, ceea ce ma incanta. Voi de care ati cumparat?
kali
Scris: Saturday, September 22, 2012 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Pelikan - vezi ca sunt cu penita de grosimi diferite... scrie pe ambalaj de care e. De asemeni, sunt mai multe categorii de pret. Eu am luat unele in jur de 60 ron - 58 parca -. Inca nu mi-am facut nicio parere dar cica ar fi cele mai bune - zice invatatoarea.
danab
Scris: Saturday, October 27, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Noi am primit lista din timp de la invatatoare (am avut sedinta inainte de inceperea anului scolar). Miruna a primit ghiozdanul de la fratele meu, si l-a ales ea din magazin ( cu hello kitty). La scoala si acasa nu scrie decat cu stiloul (are deja doua cu rezerva si am gasit si din cel chinezesc, cu care am scris noi, acum vreo 25 de ani. E incantata de el, desi e verde). Caiete si unele rechizite am gasit de calitate la Lidl. Coperti cu personaje Disney a primit de la bica, cele de carti i le-am luat eu, transparente.
De la inceputul anului am schimbat 3 penare - 2 le aveam deja, mai mici, dar a vrut unul mare, cu printese, asa ca ne-am conformat.
Uniforma nu ne-a fost impusa de invatatoare - doar sa respecte culorile - sarafan negru si camasuta alba (si mi-e atat de usor acum, ca nu mai trebuie sa ma gandesc la hainele de scoala).
Singura problema e programul - termina orele la 11,40 si mi-e tare greu sa ies asa repede de la birou asa ca fiica-mea ma asteapta uneori si cu copii de clasa a 4-a (ras ),
Mihaela26
Scris: Thursday, May 16, 2013 12:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2013
cute_babies_of_mine wrote:
Intru si eu pe lista mamicilor cu scolari din toamna. Am tot citit ce ati cumparat - noi vom primi in septembrie lista cu rechizitele necesare - dar vreau sa va intreb: stilou, de care? Am tot prospectat piata si am vazut ca exista si stilouri pentru incepatori - Herlitz la 23 RON - , penite M si L. Am inteles ca si la caiete ar fi probleme, pentru ca nu mai au foile veline, ca pe vremea noastra si ca absorb foarte repede, astfel incat e aproape imposibil sa scrii si pe verso. Noi am incercam un caiet de tip I de la Herlitz si absoarbe pana si mina de la pixul cu gel! Exista si variante mai bune?

Poate ajuta cateva informatii despre care ar fi caracteristicile pe care stilourile pentru scolari ar trebui sa le aibe. Eu le-am gasit la o papetarie din Bistrita editat de moderator si am inteles ca stilourile pentru copii ar trebui sa aibe un sistem de prindere buna, de preferinta din material moale ca sa se evite bataturile (eu faceam bataturi la degete prin clasele primare). De alfel, se pare ca majoritatea producatorilor ofera o gama de stilouri special concepute pentru copii. Pe site am gasit stilouri Schneider, un model chiar special creat pentru copii la 8.79 lei. Au si editat de moderator la preturi mai mici decat am gasit pe reclama interzisa.
t-mihaela
Scris: Thursday, May 16, 2013 8:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu inteleg de ce se folosesc inca stilourile in scoli.Tin minte noi in cl a 5 a am avut o profa de romana care nu ne lasa cu nimic inafara de creioane.Era vestita in scoala si pentru profesionalism si pentru toana asta a ei.Si scriam comentarii pe spe mii de pagini in caiete studentesti, totul cu creionul.Temele de acasa le faceam cu stiloul insa, asta nu ne interzicea...acasa aveam timp sa stergem pete, sa schimbam rezerve sau penite si sa facem "toaleta stiloului"hohot
Aici am scapat de stilou, Diana are unul il pastreaza ca piesa de muzeu, e nou in cutie si o calimara de cerneala Pelikan care cred ca a expirat.
Creioanele sunt cele mai populare in scoli dar trebe ascutitoare electrica sa faci fata la 3 scolari ras
TatyKS
Scris: Friday, May 17, 2013 8:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
t-mihaela wrote:
Nu inteleg de ce se folosesc inca stilourile in scoli.Tin minte noi in cl a 5 a am avut o profa de romana care nu ne lasa cu nimic inafara de creioane.Era vestita in scoala si pentru profesionalism si pentru toana asta a ei.Si scriam comentarii pe spe mii de pagini in caiete studentesti, totul cu creionul.Temele de acasa le faceam cu stiloul insa, asta nu ne interzicea...acasa aveam timp sa stergem pete, sa schimbam rezerve sau penite si sa facem "toaleta stiloului"hohot
Aici am scapat de stilou, Diana are unul il pastreaza ca piesa de muzeu, e nou in cutie si o calimara de cerneala Pelikan care cred ca a expirat.
Creioanele sunt cele mai populare in scoli dar trebe ascutitoare electrica sa faci fata la 3 scolari ras

Karina , a inceput sa scrie cu stiloul d-abia prin noiembrie ... daca le dadea de la inceput stilou ar fi fost dezastru caietul ei ras ... avea la stersatuuuuri alcool . Acum traiasca pik-ul Parker.bounce
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.