Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ma trezesc de dimineata Si la calculator imi beau cafeaua Si citesc povesti din viata Si sub mine scartaie podeaua...
Si tot asa pana-ntr-o zi Cind vezi ca timpul a trecut Si te uiti la ai tai copii Si vezi ca mari ei s-au facut
Si au si ei la randul lor copii, Iar tu in continuare scrii Ca ai nepoti, ai si copii Si tot mai multe vrei sa stii. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si uite ca au trecut aproape 9 ani de atunci si noi scriem in continuare... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multi inainte!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...cu sanatate!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si la mine ,8 ani de cand scriu aici si scriu si povestesc.....Sa fim sanatoase,fericite,iubite,intelese si apreciate de catre jumatatile noastre si de catre copiii nostrii |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La multi ani inainte sa fim aici nedespartite si cand vom fii bunice!Eu inca mai visez anul acesta la o intalnire...voi nu? |
|
| Ba da,mi-ar face placere,dar depinde de perioada,timp liber,etc |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Au "zburat"6 anisori.....sper sa imi raspundeti framantarilor mele de soacra,bunica |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La multi ani inainte! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu implinesc acum pe 4 februarie 7 ani de forum! Nu-mi vine sa cred!!! 7 ani? Wow! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| 9 ani de cand sunt membru. ...si am atatea amintiri placute despre vremurile de inceput. ....cu atata drag imi amintesc de delfinasa, de care nu mai stiu nimic. ..cu ea ne impartaseam fiecare stare de sarcina. ...fiecare noutate
|
|
| Asa este Fluturas. Eu una,....am inceput frumos,dar apoi s-a intrerupt brusc....Unele dintre fete,m-au pus la zid...altele m-au sfatuit,m-au ajutat,m-au indragit.Dupa un an am revenit...si de atunci totul a fost minunat.Am legat prietenii,mi-am facut prietene in toata lumea,am fost o femeie fericita in toate ipostazele:ca mama,ca sotie,ca iubita......si am scris tot aici in jurnalele mele.Am crescut in ochii mei in primul rand pentru ceea ce am devenit si pentru ce am ajuns.Am respectul multor fete dragi,pe care si eu la randul meu cunoscandu-le live sau virtual le respect din suflet. Am avut parte de surprize minunate,de la fete dragi.....pe care nu le voi uita niciodata. O parte din viata mea este aici....cu voi,langa voi..... Va multumesc,va iubesc si sper sa fiu ani muuulti aici cu voi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Multi Ani inainte frumosi si cu multe sfaturi bune! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Am fost, am trebaluit, am plecat din lipsa se timp, m-am intors din dragoste pentru voi. Un lucru este sigur nu v-am uitat Am legat prietenii, am unde sa imi spun oful fara sa fiu criticata |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu sunt de 6 ani si cateva luni cu voi.Dati dependenta !Pe unele va cunosc pesonal,pe altele tare imi doresc sa va cunosc!Imi sunteti nespus de dragi! |
|
|