Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Giulia mami, ce frumos! Eu am visat toata copilaria sa pot sa fiu ca mama: buna de-si dadea camasa de pe ea, puternica si sa ma iubesc cu sotul meu asa cum s-au iubit ei (sincer, neconditionat, pana la moarte). Cumva ceva mi-a reusit, am avut o perioada in care m-as fi sacrificat pentru oricine ar fi avut nevoie, acum m-am facut un pic mai rea, si de asta imi pare rau. Chiar e un aspect pe care nu stiu daca voi avea puterea sa-l recuperez. . Iar partea cu dragostea... cred ca noi suntem un pic mai smekeri in dragoste fata de simplitatea parintilor mei. Dar tot dragoste este. Oare o fi pana la moarte?!? In rest, pe partea profesionala si de familie nu mi-am dorit nimic, niciodata, insa cred ca mi-a dat Doamne Doamne tot ce e mai bune pentru mine, si pentru asta-i multumesc! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| giulia_mamik wrote: Am visat intodeauna ca ma voi marita cu un preot.
Visul de a ma casatori cu un preot l-am avut din copilarie, dar s-a stins in adolescenta. Eram fascinata de lumea lor sacra si gandeam ca fiind preoteasa, Dumnezeu imi va ierta pacatele mai usor.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Oare daca ar fi sa luam viata dela inceput sau de la o anumita varsta ne-am mai casatori cu acelasi barbat? Ne-am mai alege aceeasi meserie? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu ma uit in urma si nu regret nimic...
Acum... nu stiu... intrebarea ta se refera la ce-am face daca am fi constiente de ce urmeaza sa se intample cu viata noastra? Ceva de genul: ce n-as da sa am 20 de ani si mintea de acum? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| da, cam asa ceva |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| M-ai pus pe ganduri si, totusi, raspunsul meu e... da, da, da.
As face aceleasi alegeri pentru ca - ma gandesc ca - datorita lor sunt eu, cea de azi. Orice schimbare, cat de mica, ar putea duce la cu totul altceva si nu as da pe nimic viata mea de acum... sunt multumita de cum am evoluat si consider ca am fost - si sunt - fericita. Poate nu as mai fi avut aceeasi copii... poate... cine stie? Nu mi-as mai fi intalnit iubitul... ( oricum, toti cei care ne cunosc sunt de parere ca viata noastra a fost planificata astfel incat sa fim noi 2 impreuna - in alte conditii ar fi fost imposibil )
Am tot spus ca as fi facut alta facultate, insa si asta presupune alte alegeri si 1000 de alte variante. Nu ca nu sunt multumita de profesia mea, insa fac cu totul altceva decat mi-am planificat - copil fiind - si, desi satisfactia materiala e mare, mereu am impresia ca pot mai mult si ca nu sunt suficient de stimulata. Eh, dar capitolul asta nu e incheiat si cum sunt intr-o cautare/ planificare/ gandire continua, nu se stie niciodata ce oportunitati se pot ivi si cum pot evolua in sensul asta... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu as schimba nimic,chiar daca am trait si drama de a-mi pierde puiul.Nu imi pun intrebari si nu caut raspunsuri.Sunt mai presus de noi.Incerc sa ma bucur din plin de fiecare clipa si de ceea ce am.Fiecare alegere pe care o facem in viata ne duce pe un drum.Important e sa traim frumos si curat,ca nu stim cand plecam din lumea asta.Si orice alegere am face,buna sau rea,este a noastra si trebuie sa ne-o asumam.Suntem ceea ce suntem si datorita mediului in care traim,a prietenilor pe care ii avem,a rudelor si a celor care ne sunt in preajma.Consider ca nimic nu e intamplator |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bereea wrote: Oare daca ar fi sa luam viata dela inceput sau de la o anumita varsta ne-am mai casatori cu acelasi barbat?
As trece direct la al doilea ,as sari peste primul :018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote: Oare daca ar fi sa luam viata dela inceput sau de la o anumita varsta ne-am mai casatori cu acelasi barbat? Ne-am mai alege aceeasi meserie? Si eu sunt in clubul lui DA! Nu as schimba nimic , as lua-o de la capat fara ezitare . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| da,da,da si de la mine.....insa nu asa repede,as mai fi asteptat vreo 2-3 ani |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| bereea wrote: Cred ca orice fata viseaza la un moment dat cum va fi viata ei in viitor.Isi inchipui cum va arata, cati copii va avea, ce meserie va practica, etc, etc. Cate din visele voastre s-au adeverit?Aveti meseria pe care v-ati dorit-o? Aratati asa cum v-ati inchipuit va veti arata ca si adulte? Locuiti acolo unde ati visat ca veti locui?
Eu cand eram mica ii spuneam mamei ca o sa ma casatoresc de proba . Nu prea stiam eu ce spun (deh, la nici 10 ani...), dar ii ziceam ceva de genul, ma casatoresc, vad daca imi place sau nu si daca nu imi place, asta e, e doar de proba si plec. Intamplarea a facut ca oarecum, am fost casatorita de proba, in sensul ca am stat vreo 8 ani si jumatate cu Tzepii pana sa ne hotaram sa ne casatorim .
Apoi ii spuneam ca eu o sa am casa, masina si piscina (nu stiu de ce, imi placea probabil cum rimeaza ). Casa si masina avem (ma rog, un apartament, nu chiar o casa ), piscina... doar daca pot lua in calcul cada pe post de piscina . Deci... mai am de asteptat la capitolul casa cu piscina 
Mi-am dorit tot timpul 2 copii, gemeni, fata si baiat. Mi-a dat Dumnezeu 2 copii, fata si baiat, chiar daca nu gemeni...
Mi-am dorit foarte mult sa devin doctorita ... Am ramas doar cu dorinta din pacate, pentru ca pasii m-au indreptat spre Facultatea de Automatica si Calculatoare... Medicina a ramas o pasiune in schimb, si imi place foarte mult sa citesc o multime de articole legate de medicina, diverse boli, medicamente, etc... Daca as putea, si maine m-as inscrie la Facultatea de Medicina...
Nu m-am imaginat niciodata batrana, imi era teama de batranete si imi este si acum de altfel... Din fericire nu am inca prea multe riduri ...
Nu ma gandeam sa plec din tara cand eram copil... abia mai tarziu mi-a venit acest gand, insa... din pacate... a venit prea tarziu ca sa mai am curaj sa fac pasul (eram deja casatoriti si o aveam si pe ALice... asa ca era mai complicat sa ne relocam, mai ales ca nu stiam pe nimeni)...
Nu stiu daca mi-ar placea sa traiesc in alta parte... pentru ca nu am avut ocazia sa traiesc altundeva...
Ce visez inca si acum? Sa fiu propriul "stapan", sa muncesc pentru mine, pentru noi, in ritmul meu, cand si cat pot, daca azi am chef, muncesc 12 ore, daca maine nu prea mai am chef, muncesc 1 ora. Daca vreau sa fac ceva sa pot sa fac fara prea multe complicatii... Visez sa am mai mult timp pentru mine si pasiunile mele, pentru copii, plimbari, concedii....
Visez sa ajung in Franta, Italia, Anglia, Australia, China, la Polul Nord, in Sahara...
Visez... inca... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| bereea wrote: Oare daca ar fi sa luam viata dela inceput sau de la o anumita varsta ne-am mai casatori cu acelasi barbat? Ne-am mai alege aceeasi meserie?
Cu siguranta as alege acelasi barbat, dar nu mi-as mai alege aceeasi meserie, desi.... daca stau bine sa ma gandesc... daca nu as fi ales aceasta meserie... nu as fi gasit nici barbatul cu care m-am casatorit... deci... cum toate sunt legate intre ele pe lumea asta, ar fi bine sa aleg aceeasi meserie, ca sa pot sa am acelasi barbat si implicit tot ce a urmat dupa aceea
PS> Dar parca tot as alege Medicina |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Hmm.. visam sa am o slujba care sa implice muuuuuullteeeeeeeeee calatorii, sa vad multe locuri noi,sa cunosc oameni noi, sa am o viata agitata,adica sa nu ma plictisesc facand acelasi lucru in fiecare zi, visam sa am o Mazda decapotabila rosie(pe la varsta de vreo 9-10 ani), visam o vila cu piscina(ador inotul). Inca nu am calatorit prea mult (mai ales prin strainatate), nu cunosc foarte multi oameni(desi in meseria mea am contact cu multi oameni).Nu pot spune ca ma plictisesc, ma consider la un nou inceput (am acum posibilitatea sa fac multe din lucrurile pe care nu le puteam face acum un an,de ex). Visam sa fac Psihologia, dar cum nu era Psihologie-Engleza,m-am axat pe ultima(mai ales ca in anul ala pt a intra la Faculta asta trebuia invatat pe de rost un manual stufos si teoretic la psiho). Nu ma vedeam cu copil, nici casatorita, nu eram din alea care visau la rochia de mireasa sau mai stiu eu ce.Pe parcurs s-au mai asezat unele prioritati,dar unele vise au ramas. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Da si eu as lua o de la capat cu acelasi barbat dar precum spune si Raly poate mai tarziu nitel cu vreo 2 ani...as astepta pana la 25 asa sa mai zburd nitel. Cat despre impliniri...sa fim serioase,nu le putem impaca niciodata pe toate,sa avem si cariera mult visata,sa avem timp berechet pt familie si sa fim si degraba acasa . Ehe,cred ca la topicul asta o sa mai intru pe la 50 de ani ....abia am intrat in viata,fetelor .Cine stie unde ne vor purta valurile vietii |
|
|