Cum visam ca va fi viata noastra...si cum este de fapt
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, October 6, 2009 8:07 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cred ca orice fata viseaza la un moment dat cum va fi viata ei in viitor.Isi inchipui cum va arata, cati copii va avea, ce meserie va practica, etc, etc.
Cate din visele voastre s-au adeverit?Aveti meseria pe care v-ati dorit-o? Aratati asa cum v-ati inchipuit va veti arata ca si adulte? Locuiti acolo unde ati visat ca veti locui?
ingerash
Scris: Tuesday, October 6, 2009 8:14 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sunt pe punctul de-a avea meseria mult visata/dorita.
Poate mi se implineste visul de-a mai avea 1-2 copilasi.
Nici nu am visat ca voi locui in alta tara.angel coeur
Nu mi-am facut o inchipuire asupra infatisarii,dar am niste idei care o sa ma faca mai originala.hearts
bereea
Scris: Tuesday, October 6, 2009 8:19 AM
Nivel

Imi aduc foarte bine aminte ca pe 15-16 ani am spus alor mei ca ma voi casatori pe la 27-28 de ani si ca el va lua numele meu.Exact asa s-a intamplatcool
De asemenea, dintotdeauna am stiut ca voi avea putini copiii.Pur si simplu am simtit asta, dar e un regret pentru mine.

Mi-am dorit sa fiu profesoara de limba romana sau biolog marin.din pacate , cand am terminat liceul mamam mea a fost depistata cu cancer asa ca am amanat facultatea.As fi intrat cu siguranta dat fiind ca bacul la limba romana l-am luat cu 9,50, o nota mare.si la biologie as fi intrat pentru a eram o eleva de nota 10 la acest obiect. Dar dupa un an de munca am prins gustul banului si am renuntat la facultate.nu-mi pare foate rau.

cand eram adolescenta ma gandeam ca atunci cand voi avea 30 de ani - deci voi fi femeie in toata firea - voi figrasa si asta ma ingrozea.din fericire, nu este asa.

Aaa, si intotdeauna am visat ca voi trai in america - ma uimeau pozele pe care mi le trimiteau verisorii mei de acolo, dar n-am facut nimic pentru asat.acum imi place unde sunt si nu mai visez sa ma mut in alta parte.
madanuta
Scris: Tuesday, October 6, 2009 10:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Eu cand eram adolescenta imi doream sa fac facultatea in Brasov, oras de care sunt indragostita, sa ma casatoresc cu un brasovean si sa raman in Brasov tot restul vietii. M-am casatorit in orasul in care locuiesc, stau la 1 km de blocul lunde am locuit, am facut facutatea la Ploiesti.hohot Mi-am dorit ca primul copil sa fie baiat si e fata ceea ce nu regret sub nicio forma. Mi-am dorit doi copii si am doar unul, dar timpul inca nu este trecut. Ce mi-am dorit si mi s-a implinit a fost ca m-am casatorit foarte tanara 18 ani si jumate. sic
petro
Scris: Tuesday, October 6, 2009 11:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Eu visam (ca toate fetele de altfel) ca voi fi actrita si doctorita hohot Nu se putea una fara cealalta sic Doctorita ca sa am grija de ai mei sa nu se imbolbaveasca niciodata ca sa traiasca vesnic, si actrita sau balerina ca sa ma cunoasca multa lume. sic Visam la un baiat frumos, brunet si care sa ma iubeasca foarte mult. Nu visam la copii si dupa ce am crescut gandul de a avea copii ma ingrozea. Eu sunt una dintre rarele fete care nu s-au jucat cu papusi in copilarie. Imi pareau hidoase din toate punctele de vedere. Dintre toate astea doar baiatul mult visat l-am gasit desi am luat lectii de balet un an (am ramas corigenta la capitolul perseverenta). La cariera inca mai am de muncit sa fie unde vreau si copiii nu ma mai ingrozesc ras Visam sa ii am pe ai mei langa mine mereu (desi acum imi doresc sa mai scap din cand in cand alcool)
bulibuli
Scris: Tuesday, October 6, 2009 3:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu cu siguranta am meseria pe care mi-am dorit-o de cand eram copil, niciodata , nicio clipa nu mi-am dorit altceva.. Am si acum ursuletul operat de litiaza biliara de vreo 5 ori, apendicita de 3 ori (?! la ursuleti se poate..), hernie, stomac, inima si toate alea (deci e taiat si cusut in mai multe locuri) si in care bagam perfuzii si injectii ca abia il mai puteam cara in casa, ca era imbibat cu apa si cantarea 5 kile hohot Il tineam de o ureche cand il caram, sau de cap si de aceea acum are capul aproape rupt... intre timp am invatat sa fiu mai grijulie cu bietii pacienti sic
Ca aspect fizic am visat de cand am stiu sa fiu slaba, dar pt ca am fost plinuta dintotdeauna nu ma puteam imagina asa, parca nu mi se potrivea, desi inca imi doresc foarte mult. Visam ca ma voi casatori tot cu un medic (acum ma bucur ca nu e asa, ca cineva trebuie sa castige si bani in acasa asta, nu sa murim de foame amandoi..) de care ma voi indragosti in timpul studentiei (m-am indragostit din liceu) ca va fi brunet, inalt cu ochi verzi (a iesit pe-aproape: saten, nu inalt, grasut cu ochi caprui hohot dar ce mai conteaza). Visam ca am sa am o relatie minunata cu sotul meu, ca ne vom intelege super, ceea ce s-a adeverit. Am avut mereu un sentiment ca nu voi avea copii niciodata. Sper sa nu fie asa...
Nu ma visam departe de casa, dar dintotdeauna am visat sa calatoresc sa vizitez toata tara si toata lumea daca se poate.. intre timp, viata de aici m-a facut sa-mi doresc foarte mult sa ma stabilesc intr-o alta tara. Si cand spun "viata" ma refer in primul rand la cariera... maseluta
madanuta
Scris: Tuesday, October 6, 2009 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Bereea, am uitat sa te felicit pentru ideea deschiderii acestui topic. Pentru noi , femeile , a picat la fix subiectul acesta. Sunt sigura ca sunt de acord toate doamnele de pe forum. Te pup si te imbratisez!pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Tuesday, October 6, 2009 4:32 PM

Inregistrat: 11/22/2006
am visat ca ma voi face contabila,atat de mult mi-a placut matematica.ajunsa in liceu am nimerit cu o profesoara tare antipatica,si mi-a perit tot cheful de invatat si uite asa matematica mea s-a dussss
am visat un barbat care sa ma ajute la curatenie in casa si sa stie sa faca mancare.asa am primit,desi cateodata nu imi place ca se pricepe si la mancare
am visat 3 copii..acum ii am,si sper sa raman cu atata,dar si daca vor fi mai multi,tot iubiti vor fi
am visat sa stau departe de parinti,sa pot sa ma vopsesc neagra in cap si sa am muuulte farduri,care cand vor veni parintii in vizita le voi ascunde,si acum...stau departe de parinti si nu ma tenteaza fardurile si nu mai vreau sa ma vopsesc negru
nu m-am visat niciodata ca voi ajunge in spania,si uite ca am deja 5 ani
sousourel
Scris: Tuesday, October 6, 2009 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ciudat, pentru mine! Nu am avut "vise' sau scopuri pe termen foarte lung, daca stau bine sa ma gandesc, pana aici, viata mea s-a desfasurat cu pasii mici si medii, ca spun asa. Am dorit sa fac facultate, am facut, a urmat o renegociere de obiective in privinta locului in care urma sa locuiesc pentru mai mult timp si m-am adaptat, am dorit sa ma perfectionez, am facut si asta...am dorit un copil, l-am facut, etc, etc. Daca tot s-a pus problema asta, uite ca descopar ca bataia mea e pe scurt si pe termen mediu. Hmoare
cristinaflorina
Scris: Tuesday, October 6, 2009 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Deci de mica mi-a placut muzica invatam si fredonam foarte repede orice melodie (tata imi spunea mereu "melodiile le ti minte poeziile nu le stii asa ca pe aparas ),fapt pentru care pe la ce petreceri mergeam cu parintii cintam la ce apucam in special la cocenii de porumb,nu s-a adeverit sa devin cintareata,am visat de asemenea sa fiu prezentatoare de stiri nici pe departe.Am visat sa am un sot care sa ma ajute la treburile casnice pe care il si am (mai ptn mincarea) cit despre facultate vroiam ceva in turism si am facut contabilitate.majoreta
shirel
Scris: Tuesday, October 6, 2009 10:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Frumos subiect,Bereea!
Eu tot timpul imi doream sa fiu fericita fiindca copilaria mi-a fost un cosmar,asa ca visul imi este indeplinit!Stim de cand eram foarte mica ca voi face ceva care sa ajut oamenii dar nu-mi doream sa invat medicina,de asta a invatat-o fratele meu.sic ci altceva pe atunci chiar nu ma gandam la medicina alternativa ,masaje si uite ca s-a intamplat.
simteam tot timpul ca nu voi trai in Romania dar la vremea aia ma gandeam :"la dracu,tu chiar o iei razna cu ganduriile tale'hohot si uite ca sa adeverit.
visam sa am o famile foarte mare si imi imaginam de sarbatorii cum toti stam la masa lunga si eu ma uit in jur si stiu ca aceasta-i familia mea.Am visat multi copii si sper sa-i si fac,deja ma plictisesc cu doi!
Un singur lucru care-mi doream si-l spuneam la toate prietenele mele
de pe atunci (binenteles si cu mintea de atunci nu mai spun de mentalitate)sa ma casatoresc virgina.hohot hohot hohot toate radeau in hohote de mine ,ei si nu mi s-a indeplinit!hohot hohot hohot sic dar asta era de mult,de mult!
bulibuli
Scris: Tuesday, October 6, 2009 11:02 PM

Aaaaa si un vis al meu de cand ma stiu, de pe vremea cand eram copil si ma uitam la "Teleenciclopedia" era sa vad Asia, si credeam ca visez degeaba, nu am s-o vad in veci... si uite ca am vazut-o... asa ca oricat de absurde si greu de realizat ar parea visele voastre, indrazniti sa visati in continuare thumright
bereea
Scris: Wednesday, October 7, 2009 8:39 AM
Nivel

madanuta wrote:
Bereea, am uitat sa te felicit pentru ideea deschiderii acestui topic. Pentru noi , femeile , a picat la fix subiectul acesta. Sunt sigura ca sunt de acord toate doamnele de pe forum. Te pup si te imbratisez!pupici pupici pupici

multumescpupici
bereea
Scris: Thursday, October 8, 2009 9:37 AM
Nivel

bulibuli wrote:
. Am si acum ursuletul operat de litiaza biliara de vreo 5 ori, apendicita de 3 ori (?! la ursuleti se poate..), hernie, stomac, inima si toate alea (deci e taiat si cusut in mai multe locuri) si in care bagam perfuzii si injectii ca abia il mai puteam cara in casa, ca era imbibat cu apa si cantarea 5 kile hohot Il tineam de o ureche cand il caram, sau de cap si de aceea acum are capul aproape rupt... intre timp am invatat sa fiu mai grijulie cu bietii pacienti sic

super, buli!newclap newclap Eu daca visam sa fiu profesoara numai de-a scoala ma jucam.Predam papusilor si le dadeam teste toata ziua.
bulibuli
Scris: Thursday, October 8, 2009 7:34 PM

bereea wrote:

super, buli!newclap newclap Eu daca visam sa fiu profesoara numai de-a scoala ma jucam.Predam papusilor si le dadeam teste toata ziua.

newclap newclap
vezi ca fiecare are inclinatii spre ceva, si se manifesta inca de la varste fragede..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.