Cum va strigati soacra/socrul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, May 15, 2012 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu ii spun mutter dar in rest nu o tutuiesc ... vb cu d-voatra. si ii spun sarut-manasic
petronela_gav
Scris: Tuesday, May 15, 2012 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
Eu le zic mama si tata, de la inceput, pentru ca mama mea asa m-a invatat, dar si pentru eu sunt "fata" lor, pentru ca ei sunt ajutorul meu. Insa nu le zic dumneata, dumneavoastra, sau matale pentru ca nu vor, ii tutuiesc, dar nu inseamna ca nu ii respect.
verusca
Scris: Tuesday, May 15, 2012 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
eu, la sfarsitul lunii implinesc 20 de ani de casnicie si le-am zis socrilor mei mamico si taticule inca de cand au mers la parintii mei sa ma ceara, la intelegere cum se zice, eu asa le ziceam si alor mei si n-am putut altfel cu socrii...culmea e ca ai lor copii in frunte cu sotul meu le zic mama si tata si ii tutuiesc, eu, nu, le zic matale, asa am invatat de la ai mei care erau mai batrani decat socrii
Maria & Mario
Scris: Tuesday, May 15, 2012 6:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi ne tutuim Socru' = Lulush sic socrela = Cocutza ( sau Santa daca am dispozitie proasta )
Mama si tata sunt doar ai mei , pentru mine !!!
Si tati ii tutuieste si ii striga pe nume pe ai mei ! Si chiar se respecta !!!
shirel
Scris: Tuesday, May 15, 2012 7:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Multumesc ca aici nu este obiceiul asta cu tata si mama fiindca cred ca never nu iesea asa ceva din gura mea.Aici se striga pe nume si este foarte bine ,dar nici numele nu-il mai pronuntz lui soacra mea o dau inainte cu bunicul si bunica hohot hohot si asta ma linisteste sic alcool .Cand vorbesc cu Yohanan despre socrela o numesc"mama ta "sic alcool fiecare sa creada ce vrea dar eu una am ce-a mai diplomata relatie vorbim numai cand suntem intrebate una cu alta decand cu povestea cu maica mea m-am lamurit cu cine am de a face de fapt ne-am lamurit.Yohanan lui maica mea-i spune "tu" sau "bica"si este destul de respectos eu cred.
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 15, 2012 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Si eu evit sa le spun in vreun fel, desi m-am straduit ca macar mama-soacra sa zic...
mikaela
Scris: Wednesday, May 16, 2012 3:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Eu ii spun NANI (un fel de bunica americanca) cand sunt nepotii si fii-mea de fata, cand vorbesc cu sotul la fel ca Shirel ii zic si eu, MAMA TA, TATAL TAU hohot In rest cand sunt cu ea, evit sa-i spun in vreun fel, tot cu "Scuze me", "You know" etc, doar cand o sun ii zic pe nume "Hi XX" alcool La fel si pt socru...N-as putea sa le zic Mama sau Tata, sau Domn/Doamna, dumneavoastra etc, noroc ca nu se domnesc astia pe aici, engleza nu are pronume de politete, ii respect cum respect pe oricine altcineva, fara a cadea in alte extreme.
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, May 16, 2012 4:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
AlexandraL wrote:
Si eu evit sa le spun in vreun fel, desi m-am straduit ca macar mama-soacra sa zic...

Off topic! Mai dar ce frumusel e Matei!!!!! Craliontat si albastrel tot!!!! Acum am vazut ca ai schimbat poza! VA pup cu foc!
Eu le-am vorbit cu dumnoavoastra, nu le spun mama sau tata ca numai alor mei le spun asa (doar nu m-au crescut socrii!!!) si e ok...deocamdata nu am program de vorbitor cu ei de cand cu scenele soacra-mii cand a venit aici....hainoroc
madanuta
Scris: Wednesday, May 16, 2012 8:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mamica, taticu' si sarut-mana. Am simtit ca trebuie sa le spun asa de cand m-am casatorit. Mama n-a avut timp sa discute chestiile astea cu mine, oricum am socat-o cand i-am zis ca ma marit. Aveam 18 aniras

Asa o invat si pe fata mea sa le zica socrilor ei, cand s-o casatori. Relatia pe care o am cu Cristina e diferita de cea pe care am avut-o eu cu mama.ras
carla
Scris: Wednesday, May 16, 2012 7:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
nu ii strig nicicum
ildi
Scris: Wednesday, May 16, 2012 8:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pe socrul il chem "papa" cacima inteleg bine cu el si tatal meu e mort de citiva ani buni,soacra insa...mai bine sa lasam,ii spun signora anna,adica doamna anna...in fine
bereea
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Soacra ta e italianca? Ma mir ca i te adresezi cu "signora"
mariana71
Scris: Tuesday, July 17, 2012 8:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Si eu tot cu mamica si taticu m-am adresat de prima data ,dar nu folosesc tu ,ci matale,ca de ,asa e la tarasic .Si sotul la ai mei la fel le spune .
madalinutzaa
Scris: Monday, August 20, 2012 2:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care nu poate sa zica mama soacrei( fie vorba intre noi nici nu prea merita dar..) sotul meu care si a schimbat si numele la casatorie cu numele meu de familie se intelege cu parintii mei nemaipomenit le zice mami si tati mai din inima ca mine si ei il iubesc fosrte mult pe el. Eu am doar soacra pe tatal sotului meu nu il cunosc ia parasit de cand erau mici, si nu o strig mama decand cand sunt nevoita si trebuie sa o strig cumva in rest auziti ...va rog... stiti
magduta
Scris: Saturday, October 6, 2012 5:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
ma bucur ca nu sunt singura care are problemele asta. eram atat de fastacita caci nu stiam cum sa-i numesc! dupa ce am nascut insa, situatia s-a relaxat: le spun mamaie si tataie! :-)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.