Cum va strigati soacra/socrul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicoymika
Scris: Saturday, October 6, 2012 5:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
La inceput ii spuneam "mamitu",dar de cand ne-am despartit ii spun "maica-ta"
mai ales de cand am inceput sa descopar minciuna dupa minciuna si din partea ei si din partea lui ficior-su.angry angry
Katrina
Scris: Saturday, October 6, 2012 8:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Eu ,inainte de a avea baiatul,le ziceam mamica si taticu.
Asa am simtit.In primul rand din respect pentru sotul meu,care nu mi-a impus ,dar m-am gandit ca i-ar placea.In al doilea rand ,s-au purtat mereu frumos cu mine si la fel se poarta si acum.
Dupa ce a venit pe lume puiul nostru ,le zic si mama/tata ,si mamaie/tataie,si cand mai glumim, uneori ii mai zic soacra-mi ,doamna.
De tutuit i-am tutuit de cand m-am casatorit.Ai mei parinti m-au invatat de mica sa-i tutuiesc,pentru ca si-au dorit o relatie mai prieteneasca ,calda,cu fiica lor,li se parea prea rece si distant matale/dumneavoastra si adresarea la persoana a IIa plural,asa ca i-am pus in fata faptului implinit si nu i-a deranjat.Ba mai mult acum ii tutuieste si sotul ,si baiatul meu si li se pare normal.

Sotul ii spunea tatalui meu ,taticu' ,iar mamei mele ii zice mamica,mamaie,maia,doamna cum ii vine mai repede pe limba.S-a invatat s-o si tutuiasca (desi se intampla mai rar ).

Cred ca respectul fata de persoanele apropiate nu tine neaparat de modul cum ne adresam.
PrincessLilou
Scris: Sunday, October 7, 2012 3:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu ii strig pe socrii mei pe nume si stef ii striga pe parintii mei tot pe nume. socrela mi-a zis inainte sa ma casatoresc ca pot sa le zic mama si tata, dar eu nuuuu nono pentru mine mama si tata sunt doar parintii mei. acum uneori cand e sophie prin preajma le mai zicem bunicu si bunica, dar cam atat.salut
endy
Scris: Sunday, October 7, 2012 3:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Eu am zis asa cum le zice sotul meu dar fara nici o dragoste doar din respect pentru sotul meu ! nu il iubeste nici pe el nici pe mine doar sa le dam bani !Pe nepoti nici atit !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.