Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Kali, trebuia sa te citez ca mi-a placut mult! Idem. Din orice si oricand!!! Mi-a luat ceva timp sa invat lucrul asta, dar e atat de bineeeeee!!!
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ma relaxez citind,crosetand,urmarind un film in bratele iubitului,cu copii la plimbare.Dar, in ultimul timp,nu am avut timp de relaxare. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Inainte ma relaxam,pictand haine.De ceva vreme,nu mai am timp...sunt din ce in ce mai stresata,mai incordata Sunt relaxata cand mi-e familia stransa la un loc,cand sotul este alaturi de mine...Ma mai relaxez putin,stand pe forum sau pe facebook....In rest |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Relaxarea, in cazul meu, e atunci cand psihic sunt relaxata, fizic putand fi implicata in orice. Deci eu pot sa ma relaxez daca fac curatenie mare, de ex ...dac stiu ca cineva sta cu copiii, ii hraneste si nu striga pe langa mine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sousourel wrote:Relaxarea, in cazul meu, e atunci cand psihic sunt relaxata, fizic putand fi implicata in orice. Deci eu pot sa ma relaxez daca fac curatenie mare, de ex ...dac stiu ca cineva sta cu copiii, ii hraneste si nu striga pe langa mine Nu puteam sa spun mai bine de asa, ma regasesc...la care adaug crosetatul. |