Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ei Petronela daca asa stau lucrurile pui punct si o iei de la capat Asa ceva e peste bunul simt sa sune sa auzi tu Lasa-l sa se duca invirtindu-se Nu te umili ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Eu ma relaxez uitandu-ma la o gramada de seriale pe net si in acelasi timp crosetand pentru ca pentru mine nu exista mai buna relaxare decat crosetatul. Iar in zilele de sarbatoare cand nu pun mana pe croseta atunci citesc cate o carte buna sau ies cu copiii mei. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marilum wrote:Eu ma relaxez uitandu-ma la o gramada de seriale pe net si in acelasi timp crosetand pentru ca pentru mine nu exista mai buna relaxare decat crosetatul. Iar in zilele de sarbatoare cand nu pun mana pe croseta atunci citesc cate o carte buna sau ies cu copiii mei.
Asa si eu....sau plec cu familia hai-hui...sa te uiti la Touch,The Listener |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| ingerash wrote:Asa si eu....sau plec cu familia hai-hui...sa te uiti la Touch,The Listener
O.K. , multumesc Mihaela Si asa ma gandeam ce serial sa incep, tocmai am terminat ultimul sezon la Dr House si inca la celelalte nu au aparut episoade noi. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Petronella wrote:So?ul meu de exemplu când vrea sa se relaxezi vorbe?te cu amanta lui si planifica o vacanta din bani familiei , nu mai pu?in de 2500 euro. Si ma lasa pe mine cu feti?a o saptamâna sa ma descurc singura .. Si daca î?i aduce aminte de noi ne suna maxim de 3 ori. Sa nu cumva sa îl deranjam. eu momentan, timp de relaxare nu am.
Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petronela o sa vina si vremea ta de relaxare dupa ce se termina ,,furtuna ''din viata ta !Toate bune la timpul lor ! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| in zile de sarbatoare parca nu-mi gasesc locul dar cind impletesc ma relaxez apoi mai stau pe calculator si ultimul televizorul seara cind ma molesesc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu personal atunci cand simt nevoie sa imi odihnesc manutele, iau o carte si citesc. Crosetatul/tricotatul este activitatea care ma relaxeaza cel mai mult.
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu ma relaxez rasfoind o revista langa o apa sau inotand, mergand la petreceri in familia extinsa(cu nasa,copiii lor,cu sora nasei..), la televizor cu vreo comedie in timp ce si crosetez. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cititul, crosetatul si serialele TV |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu tocmai urmaresc forumul jucand in paralel scrabble on-line |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| roxinthya wrote:Cititul, crosetatul si serialele TV
la fel si eu, doar ca la seriale tv ajung mai rar si cand prind ragaz ma delectez cu cele politiste de pe AXN |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| kmn wrote:
la fel si eu, doar ca la seriale tv ajung mai rar si cand prind ragaz ma delectez cu cele politiste de pe AXN
Si eu tot cu alea politiste gama CSI, Colombo, Minti criminale, NCIS si mai nou o mare revelatie Psihologia crimei - e frantuzesc! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ma relaxez aici cu voi, .....sau la TV,....dar mai rar! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote:Eu ma relaxez... relaxandu-ma. Kali, trebuia sa te citez ca mi-a placut mult! Idem. Din orice si oricand!!! Mi-a luat ceva timp sa invat lucrul asta, dar e atat de bineeeeee!!! |
|
|