Cum va relaxati?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
PrincessLilou
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
mai nou...nici nu prea stiu ce-i aia

cearta mami de fetita bottle albinita bath bottle mami de fetita albinita copilas spala bebic spalvase rufe steag

eu nici la masa, nu mai stau cum trebuie...tot timpul cand trebuie sa mancam, sophie are chef de joaca...daca nu o bagi in seama se face mezzo soprana...tipa de imi trezeste tot neighbourhood-ul.

mai mult, eu mai sar peste minutele mele de relaxare ca sa poata aveam si stef pe ale lui. ieri de ex, am facut dusul meu de dimineata la 10 seara.
m-am trezit dimineata, dar de papa la bebe, imbracat si pregatit de plecat la plimbare...la intoarcere eu am schimbat-o, eu i-am dat sa manance, eu i-am pregatit de baie, ca sa stea stef sa fume o tigara cateva minute. dupa baie, am pregatit pentru noi de mancare, pus masa, etc...cand sa mancam, sophie are chef de joaca...bag-o in seama, mai ia o inbucatura...cam asa e la mine...macar ca Stef zice" multumesc" ca daca nu ii dau cu ranga in cap hohot

Ange blanc
Scris: Saturday, January 1, 2011 3:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Pe mine ma relaxeaza sofatul, tricotatul si crosetatul. Ultimele doua le pot face chiar si 20 de ore pe zi, dar in trafic nu risc sa ies fara sa ma odihnesc cat de cat.
noelia
Scris: Tuesday, May 10, 2011 8:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
eu cum prind umpic de timp liber, imediat pe netras pe forum...forumul acesta e foarte cpmplex, si am de recuperat muuult...asa ca , si astazi, am citit unele subiecte si incetul sper sa reusesc sa fiu la zi cu el:018:
kali
Scris: Tuesday, June 28, 2011 4:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Completez.
Imi place de mor ceaiul de iasomie baut intr-o cana cu personalitate... timpul petrecut intr-o cafenea cu muzica buna... un film deosebit cu o inghetata in fata ( musai Nirvana cu praline si caramelalcool )... o felie de ceva bun ( da' neaparat o bucatica, sa stiu ca alta nu mai e si sa o savurez la maxim )... sa-mi fac planuri... window shopping... capuccino cu muuulta spuma... sa fur din cana de cafea a iubitului... sa intru in librarii... momentele de tandrete... sapunul natural cu diverse arome... offf, ce multe sunt!
A sti sa traiesti e un lucru maaare!
oanamaria
Scris: Tuesday, June 28, 2011 5:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali ce frumos!coeur coeur
shirel
Scris: Tuesday, June 28, 2011 5:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
shirel wrote:
Eu sunt mai relaxata tot timpul dar am multe clipe cand imi place sa mi le petrec cu prietenii fara sot ,fara copii deci ceva numai pentru mine.Ma relaxez uneori facand meditatii sau mergand la cursuriile de Kaballa cateodata si o tigara ma relaxeaza si de cele mai multe ori ma relaxez jucandu-ma cu Eden este pentru mine o adevarata terapie,stiu ca vi se pare curios dar exact asa simpt eu si binenteles gatitul este pentru mine o relaxare totala!
Deci sunt c-am relaxata mereu!

Am ramas la aceeasi relaxare sa ies cu prietenele la un pub,o tigara ,si cursurile de suflet Kaballa plus ca as mai adauga un film acasa cand eu stau culcata cu capul in bratzele sotului ca pe vremuri si binenteles noua mea relaxare este SHIRAZ,Daaaa da cand sunt cu ea langa mine ma simpt asa de relaxata si cu o stare buna.
monica irimia
Scris: Tuesday, June 28, 2011 6:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
kali wrote:
Completez.
Imi place de mor ceaiul de iasomie baut intr-o cana cu personalitate... timpul petrecut intr-o cafenea cu muzica buna... un film deosebit cu o inghetata in fata ( musai Nirvana cu praline si caramelalcool )... o felie de ceva bun ( da' neaparat o bucatica, sa stiu ca alta nu mai e si sa o savurez la maxim )... sa-mi fac planuri... window shopping... capuccino cu muuulta spuma... sa fur din cana de cafea a iubitului... sa intru in librarii... momentele de tandrete... sapunul natural cu diverse arome... offf, ce multe sunt!
A sti sa traiesti e un lucru maaare!

Kali, jos palaria, foarte frumos ai personificat starea de bine. floare2 newclap
Eu as mai adauga: sa citim impreuna cate o carte buna si reconfortanta (eu si iubitul), sa ma contopesc cateva ore cu natura, sa ascult gangurit de pasarele, clipocit de apa, sa privim imbratisati rasaritul. Multe sunt, intr-adevar. angel
giulia_mamik
Scris: Monday, August 22, 2011 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Relaxarea pt mine ar fi mersul pe munte si deconectarea de la cele zilnice pt cateva minute-ore,un film bun acasa,mersul la o terasa cu cei mai buni prieteni,o bere buna dar buna sa fiehohot sic ,o cafea cu gust senzational,jucatul cu fiimea,orele de germana,mersul la biserica si rugaciunea si cred ca ar mai fi dar nu multe!
oanamaria
Scris: Monday, August 22, 2011 5:49 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Acum ma relaxez citind o carte care-mi place tare mult,,Omul care aduce ploaia 'de J.Grisham.
miriam
Scris: Monday, August 22, 2011 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
de foarte mult timp nu m-am mai relaxat, nici nu mai stiu cum este....asta binenteles inafara de "relaxul" cu voi pe forumcomputerlove
aurishta
Scris: Monday, August 22, 2011 8:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu joc scrabble on-lineras
bulibuli
Scris: Monday, August 22, 2011 9:37 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
aurishta wrote:
Eu joc scrabble on-lineras

eu mai joc din cand in cand remi (rummy) online ras sau Conquiztador ras
georgyana
Scris: Monday, August 22, 2011 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Eu ma relaxez atunci cand intru pe forum si cand crosetez si ma delectez cu fel si fel de modele si scheme de pe internethohot yes sunt nebuna de legat sotul a zis ca nu exista asa ceva el spune ca , crosetatul ma oboseste prea mult hohot (dar ce stie el )yes ma mai relaxez si la un film sau cand ies la plimbare in familie , cu fetele la Capuccino ras oooo si ma relaxez tare mult cand merg la shopping cu prietena mea sa dam bani pe hainutehohot hohot
rodica83
Scris: Sunday, November 6, 2011 5:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/30/2008
Pentru mine relaxare e doar atunci cand tot din jurul meu e pus in ordine si e liniste totala, atunci pauzele care le fac pot spune ca sunt relaxata cu adevarat;
un film bun, ceva carte faina, forum, o cafelutza dimineata impreuna cu sotul, plimbarea care o fac zilnic cu copii pana la magazin(cat mai tine vremea) ca in parc nu mai putem........... cumparaturile la un magazin mare , o data cam la 2 sapt la fac tot cand am timp suficient sa nu trbuiasca sa le fac in graba- asta ma relaxeaza mult......plimbarea cu masina dar sa fie sotzul la volan..............
Petronella
Scris: Sunday, June 3, 2012 6:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
So?ul meu de exemplu când vrea sa se relaxezi vorbe?te cu amanta lui si planifica o vacanta din bani familiei , nu mai pu?in de 2500 euro. Si ma lasa pe mine cu feti?a o saptamâna sa ma descurc singura .. Si daca î?i aduce aminte de noi ne suna maxim de 3 ori. Sa nu cumva sa îl deranjam. alcool eu momentan, timp de relaxare nu am.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.