Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Ce faceti atunci cand vreti sa va relaxati (presupunand ca va mai ramane timp si pentru asa ceva)?
Mie imi place sa lucrez, sa citesc sau sa stau pur si simplu cate o ora in cada, cu spuma pana la gat. Mai nou imi place sa pictez si cum prind un moment de respiro, cum mazgalesc cate ceva. Uneori imi place ce iese, alteori nu, dar de fiecare data simt ca ma relaxez si ma desprind parca de cotidian. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Cum ma relaxez ... de 5 minute ma gandesc si nu stiu ce sa scriu .... Inainte sa fiu mamica, pictam sau modelam in lut, sau ma jucam jocuri pe calculator cate 12 ore in continuu ... acum ma relaxez facandu-mi unghille. Asta e, sunt o superficiala. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu ma relaxez stand pe forum Imi place sa stau la taclale la o cafea si sa ma delectez cu nimicuri.Si eu am devnit superficiala pt. ca am obosit.Vreau sa ma relaxez facand NIMIC. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu ma relaxez stand pe net, citind o carte, facand o baie cu spuma, stand la taclale cu prietenele (la telefon, pe mess sau face 2 face), mergand la cumparaturi...sau nefacand nimic pur si simplu. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma relaxez dormind....daca s-ar putea sa dorm 20 de ore, as fii tare fericita si odihnita.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce e aceea relaxare?Parca am mai auzit cuvintul asta mai demult,inainte sa se nasca Sara...
Eu stau pe forum -cind am 5 minute libere-sau ies la plimbare cu bebe si cu tati si mai facem pauza la cite o terasa.Cam putin dar e ceva,decit nimic |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ma relaxez...pe forum...cu voi fetele mele dragi,ma relaxez ascultand muzica,ma relaxez stand in vana cate 2 ore,ma relaxeaza din cand in cand si soatza cu un masaj........ |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| raly wrote:Ma relaxez...pe forum...cu voi fetele mele dragi,ma relaxez ascultand muzica,ma relaxez stand in vana cate 2 ore,ma relaxeaza din cand in cand si soatza cu un masaj........
Asemanator si inca ceva in plus...crosetez |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cum am vazut topicul asta am raspuns in secunda 2 ca ma relaxez CROSETAND. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Mie imi place sa citesc sau sa ascult muzica...si da baia cu spuma pana la gat e un deliciu si pt mine. Ala e deja rasfat. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| cel mai bine ma relasez facand prajituri in timp ce-l ascult pe Pavarotti...si asta voi face in seara asta. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bereea, eu aduc CD ul, si .... te invit sa te relaxezi la noi ... Viii ??
Eu ma relaxez intr-un fotoliu la un serial preferat , ma relaxez cand vine o prietena in vizita si tati se ocupa de plozi , ma relaxez de doua ori pe saptamana intr-o cada cu sare de baie si spuma multa , .... astazi m-am relaxat dupa ce mi-am innoit garderoba !
Scria Roxanel mai sus : Sunt o superficiala ! Subscriu ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu sunt mai relaxata tot timpul dar am multe clipe cand imi place sa mi le petrec cu prietenii fara sot ,fara copii deci ceva numai pentru mine.Ma relaxez uneori facand meditatii sau mergand la cursuriile de Kaballa cateodata si o tigara ma relaxeaza si de cele mai multe ori ma relaxez jucandu-ma cu Eden este pentru mine o adevarata terapie,stiu ca vi se pare curios dar exact asa simpt eu si binenteles gatitul este pentru mine o relaxare totala! Deci sunt c-am relaxata mereu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu ma relaxez ascultand muzica,bineinteles facand o baie cu spumA,dar ma relaxez si cand ies cu copii la plimbare in oras,acum nu mai ies ca vine iarna!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eheeee, de vreo doua luni, daca beau cafeaua cat mai e calda si fara sughituri, inseamna ca m-am relaxat!!!!!:018: |
|
|